ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Rozsiahly policajný zásah proti nelegálnemu pobytu cudzincov – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM|  Od ranných hodín zasahujú desiatky policajtov cudzineckej polície a policajti z Trnavského kraja v Piešťanoch, na Myjave a okolí.

Ide o nelegálny pobyt viacerých cudzincov, ktorí sú na Slovensku s falošnými dokladmi.
Viac informácií a zábery z policajného zásahu prinesieme neskôr.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ

POLICAJNÝ ZÁSAH PROTI NELEGÁLNEMU POBYTU: 15 CUDZINCOV MALO PRI SEBE FALOŠNÉ DOKLADY

Na policajnej akcii sa zúčastnili policajti z cudzineckej a poriadkovej polície z Trnavy, Nitry, Bratislavy a Nových Zámkov vrátane PMJ Trnava a mestskej polície v Piešťanoch.
Akcia bola vykonaná v priebehu dnešného dňa v Piešťanoch a na Myjave.

Policajná akcia bola zameraná na nelegálny pobyt viacerých cudzincov, ktorí sa na Slovensku mali zdržiavať s falošnými dokladmi.

Policajti celkovo skontrolovali 132 osôb. Falošné doklady malo celkovo 15 osôb, z toho 10 Ukrajincov, 4 Gruzínci a jeden Srb.

Jedna osoba bola administratívne vyhostená z územia SR, pričom všetky prípady boli odstúpené do trestného konania, nakoľko sa jedná o podozrenie z trestného činu Falšovanie a pozmeňovanie verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku a úradnej značky.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A presne o tomto hovorím, keď naše „orgány“ idú drbať do pendlerov a opice pochybného pôvodu a zdravotného stavu sa tu špacírujú..
    Ako je to možné, keď sa už rok robí tóľko kontrol??

  2. pre Realita.. a akože tie opice či ako ich nazývaš nemuseli prejsť cez hranice? Či myslíš že na nich sa vzťahoval iný režim na hraniciach ako na pendlerov? To že má falošné doklady nie je infekčné. A takýto ilegál spraví všetko vrátane očkovania aby ho na hraniciach nepreverovali.

  3. Anonym.., naše hranice aj počas núdzového režimu boli pre cudzincov deravé ako ementál. Zatiaľ čo my sme nemohli z mesta do mesta..
    Kolega, Srb, si 2x cestoval do Nového Sadu!
    O kamiónov plných opíc sa tu tiež čo to popísalo..
    Hlavne, že mňa v rámci Bratislavy kontrolovali 2x na služobnom aute!

  4. Ja som cestoval v núdzovom stave 2.krat do Nemecka a naspäť.Cez Rakúsko.Jediny kto kontrolovali,boli Nemci,aj to vo forme prechádzky vlakom.Takze,tie ich recicky…..

  5. Manzel srb majitelky pochybneho baru na krizovatke to urobil najlepsie. Pomotal jej hlavu zobrala si ho za muza a ma svaty pokoj. Vela miestnych dievcat si s tymito parazitmi aj deti narobili a potom sa cuduj svet ked si sem potom volaju rodiny a cele mesto je nimi zamorene.

  6. Obcan 16. júla 2021, 10:17 – nie je problemom prirodzene miesanie obyvatelov statov, narodnosti a etnik – funguje to na celom svete.

    Nie je problem ani migracia, ak je pod kontrolou a v zaujme komunity, kam ludia migruju.

    Problemom je legislativa a neschopnost statu vymoct DODRZIAVANIE ZAKONOV u cudzincov zdrzujucich sa na jeho uzemi. A my predsa vieme, ze stat nedokaze donutit dodrziavat zakony ani mnozstvo svojich ludi a niektorym ich porusovanie dokonca toleruje, alebo nezakonne konania priamo kryje.

    Analyzujte problem bez emocii. Inak len spamujete diskusiu nezmyselnymi recami patriacimi do krcmy k 10-temu pivu.

  7. Majko sa nezmeni , to on tu bude mudrovat do konca svojho vyplaseneho zivota sem tam natrafi na obcana ktori ho opluje ocika podpali auto ukradne auto no a potom sa stazuje na silove zlozky ze nie su aktivne v jeho veciach atd atd ….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img