ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Reakcia Úradu vlády SR na tvrdenia Roberta Fica k očkovaniu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

„Spochybňovanie pozitívnych účinkov očkovania zo strany trojnásobného premiéra je poľutovaniahodné a neospravedlniteľné. Je to bezohľadné hazardovanie s ľudskými životmi za účelom vytĺkania politického kapitálu. Predseda strany SMER-SD sa tak dostáva na úroveň tých, ktorí nahlásia falošný poplach v nákupnom stredisku a potom sa tešia, aký chaos spôsobili.

Znova treba zopakovať, že práve očkovanie proti ochoreniu COVID-19 zachraňuje ľudské životy, chráni občanov pred ťažkým priebehom ochorenia a hospitalizáciou“.

Stanovisko

zdroj: Úrad vlády SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. rozmyslam cim opichali teba, ze si az tak o..otel. Alebo ten detektor ziaril?
    Sa ti priznam, na jesen, ked prehrmi dalsia vlna mi budes aj tak trochu chybat.

  2. Jozef odkiaľ všetci tak presne viete že ďalšia vlna príde na jeseň ? Nezdá sa ti že je to naplánované ?
    Ja sa budem najviac smiať že tretia vlna postihne najviac opichaných a mne sa nič nestane !

  3. presne, je to celé naplánované…svetové jelity naplánovali že sa vrátia deti do škol a dospelí z dovoleniek, že sa ochladí a že sa ludia presunú zo záhradiek a terás do interiérov kde sa víry šíria lahšie, postarali sa aj o to že počas dňa bude menej svietiť slnko….všetko je to jedno velké sprisahanie židojašterov, ktorí naplánovali že po teplejšom lete príde chladnejšia jeseň, ktorá viac praje respiračným ochoraniam…

  4. Daniel, nevieme presne, ale je velky predpoklad, ze prave preto, co pise Ratafak sa to stane. Inak dost krajin zacina ockovat povinne urcite profesie. Vidis co dokazal matelko? Alebo este Krajci?
    Pokial nepride, alebo len tak nas šuchne budem rad.
    A v Oktobri ti potom kupim poldeco v kačabare. Samozrejme pokial sa este budes smiat..

  5. PS
    Daniel, este toto:
    Do utorka (13. 7. 2021) bolo prvou dávkou podľa údajov Národného centra zdravotníckych informácií zaočkovaných 2 162 139 ľudí. Za uplynulý deň pribudlo 8 838 prvoočkovaných.
    Druhú dávku vakcíny dostalo celkovo 1 8162 92 ľudí. Za včera pribudlo 10 434 kompletne zaočkovaných.

    cize do nejakeho mesiaca + – to bude cca cez styri mega slovakov.

    zacinas pripominat toho zahoraka na dialnici v protismere:
    naa co, tady jeduu vsecci oproti…

  6. Jozef táto prožidovská vláda klame len sa tak práši ! Tie čísla opichaných určite nie sú tak vysoké ako sa uvádza. A pre tvoju informáciu : Kačabar už dávno neexistuje,teraz je tam drogéria a ja po šenkoch nechodím

  7. Samozrejme,že sa robí len propaganda,médiá už dávno len zavádzajú,ja počúvam skoro všetky tlačové besedy,a od Fica počujem od začiatku až doteraz len o dobrovoľnosti očkovania,čo je aj podľa mňa správne.

  8. Daniel ja som bol prítomný už na 14 očkovaniach, keď rátam, že som tam vozieval rodinných príslušníkov a vždy tam bola šóra jak hovado. To iba v tom tvojom uzatvorenom svete je taký sen o málo očkovaných. Tie čísla sa mi zdajú práveže menšie ako je skutočnosť, resp. nabiehajú oneskorene, lebo už sa ockuje kade-tade. Už ťa chytá panika? Len tam čuč vnútri, ani nos nevystrč, imunita nepomáha a vek nepustí.

  9. Anonym 14. júla 2021, 15:41.Jozef 14. júla 2021, 11:22 „Ak chceme vrátiť naše životy znova do normálu, tak musíme spojiť sily a urobiť všetko pre to, aby sme mali čo najviac zaočkovaných,“ povedal premiér Eduard Heger vo videu, ktorým vyzýva občanov na očkovanie.zatial sme na 40% (okolo) ale bodaj by ste mali pravdu a dalo sa zaočkovať (bez nátlaku) čo najviac ľudí.

  10. Mas pravdu, bez natlaku dobrovolne. Ako dnes povedal Sulik – musime dovolit ludom robit aj nerozumne rozhodnutia. Ano, ale nesmu tym ohrozit okolie.

  11. Bohuš veď 2 milióny a niečo je tých 40% z 5,5 milióna. Keď odrátame malé deti a tých, ktorí sú chorí (Daniel), tak je to percento vyššie. A celkom pekne to napriek mega kampani antivaxerov (fiko a teploš) rastie.

  12. Anonym 14. júla 2021, 17:51.My sme to na chate rátali, a v došli sme k vyššiemu číslu. Ale počítali sme to z hlavy, bez kalkulačky a pod vplyvom🤷‍♂️nejaký odborník povedal že keď pripočítame aj tých čo prekonali covid, sme na tom fajn

  13. Už aj WHO priznalo, že Covid 19 bol umelo vytvorený a tak sa pýtam ako je možné, že ten covid má už tak veľa variantov a už dopredu vedia, že aký príde? Buď tie vírusy ďalej umelo vytvárajú, alebo ich napichajú vystrašeným ľuďom a oni ich okolo seba nevedomky šíria. Prečo neskúmajú zaočkovaných ako na nich a ich okolie pôsobí „pichnutá včielka“

  14. otázka pre očkovaných nadšencov. Už viete ako tie experimentálne vakcíny za ktoré sa nechcú zaručiť ani samotné farma firmy, budú pôsobiť za dva tri roky a čo urobia s vašou imunitou a vaším zdravím? Stále tvrdíte, že nezaočkovaní sú nezodpovední hlupáci Ja len dúfam, že práve tých zaočkovaných na jeseň neskolí obyčajná chrípka. Nezaočkovaní sú len opatrní a nie hlupáci, napriek tomu nikomu nezakazujú aby sa nedal očkovať, naopak zaočkovaní z každého kto si nedal do tela pichnúť neoverenú vakcínu, by najradšej ukrižovali

  15. Anonym 15. júla 2021, 7:50…máš zlé informácie: Farmaceutické společnosti, s nimiž jednala Evropská komise o nákupu vakcín proti covid-19 pro členské státy Evropské unie, nesou plnou odpovědnost za nežádoucí účinky svých produktů tak, jak to po nich vyžaduje současné legislativa Evropské unie. „Nic se měnit nebude. Výrobci zůstávají za své vakcíny plně zodpovědní…Zdroj: https://ockovani.praha.eu/vakcina-je-udajne-skodliva/
    PS: každú diskusiu vačšinou zahájí Daniel nejakým útokom alebo úrážkou – je tomu tak aj v tomto prípade, veď sa pozrí v diskusií hore – „Ale vám to opichancom hrabéééééé !“, takže aj tá tvoja druhá čast príspevku je klamstvo…márne hladám čo z toho príspevku je pravda..

  16. myslis, ze Ti uveria? A hlavne ked pouzivaju zdravy rozum?
    ved:
    Daniel 14. júla 2021, 13:14
    Jozef táto prožidovská vláda klame len sa tak práši !
    aj tak šááláá
    PS ano.. sa pyta, co opich spravi za dva tri roky? Podla „vedeckych“ clankov od Obyho tu uz predsa nebudeme. kazdy pichnuty do dvoch rokov pojde….

  17. Ja vám nerozumiem že ešte na nich reagujete. Stále tu dookola omiela svoje antivax názory 4-5 dezolátov ktorí sa navzájom burcujú, podporujú a zdieľajú si články bez zdroja a autora. Asi preto že okolie ich už nemôže počúvať. Neregaujte na nich, nech si robia čo chcú. Je to zbytočná strata energie. Kampaň nechajte na ľudí ktorí sú za to platení.

  18. Marek, asi máš z velkej časti pravdu, vačšinou je to strata času…no poznám dosť ľudí, ktorí mi hovoria že FB čítali, v diskusií čítali atd..a naozaj tomu veria, horšie je ak to priživujú ešte politici a známe osobnosti – Blaha, Maiga atd…no a keď budú všetky diskusie zaplevelené vyslovenými klamstvami a dezinformáciami tak sme v prd….ak je šanca za pár sekund dohladať relevantný zdroj, tak si myslím že to aspon trochu vyvažuje ten nános lží, ktorý tu občas čítame…

  19. Mám obavu že tých ľudí nenaučíš vyhodnocovať informácie. Oni si vždy nájdu svojho profesora, lekára, vedca či politika ktorého budú počúvať pretože hovoria ich názor. Čo na tom že drvivá vačšína odbornej verejnosti tvrdí opak. To čo si myslím sa lepšie počúva a číta. Dnes na ulici pani: nedám sa zaočkovať pretože aj tak vakcína nefunguje. Veď v izraeli aj inde sa nakazili aj očkovaní. Chvíľu som rozmýšlal či jej povedať že aj vakcína ma svoju účinnosť a teda aj očkovaní budú v nemocniciach s covidom a dokonca aj umierať. Ale nedal som to. Neveril by si koľko ľudí nevie pochopiť čo znamená účinnosť 90%. Nevedia, sú nevzdelaní, hotovo. Niektorý pochopia keď povieš 9z10tich. Moja skúsenosť s jednou zmenou pri páse. A k diskusiám sa fórach majú prístup tiež všetci.

  20. Ľudia sú manipulovatelní až tak že dnes im povieš kúp nemecký hrniec len za 1999 eur a on kúp rovno 2 hrnce s pocitom že ako dobre nakúpil.
    Tak isto je to aj s očkovaním. Keď sa toho človeka opýtaš a aké zložky sú v tej vakcíne tak pozerá ako blb a nevie. Vie len povedať “ Vakcína je sloboda“…
    V podstate je dobre že existujú takýto ľudia pretože tiež plánujem vytvoriť dáku „vakcínku“ ktorú zbúcham doma na kolene a budem ju predávať tiež proti covidu len za 50 eur. A ľudia budú sami chodiť si ju streliť keďže mať v sebe 3 dávku dačoho nového bude pre nich cool.

  21. Názor, no výborne, prvá slovenská vakcína…tie pharma firmy do toho investovali miliardy eur, vyvíjali niekolko mesiacov, otestovali na desiatkach tisíc ľudí a nechali schváliť EMA a dalšími orgánmi….ty ju zbúchaš doma na kolene, daj potom vedieť že ako sa ti darí…a potom že nemáme žiadny výskum a vývoj a tu frajer si vakcínu namieša doma v garáži…:-D

  22. Liečivo je mRNA očkovacia látka proti COVID-19. Injekčná liekovka obsahuje po nariedení 6 dávok po 0,3 ml s 30 mikrogramami mRNA v každej dávke.
    Ďalšie zložky sú:
    ((4-hydroxybutyl)azándiyl)bis(hexán-6,1-diyl)bis(2-hexyldekanoát) (ALC-0315),
    2-[(polyetylénglykol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamid (ALC-0159),
    1,2-distearoyl-sn-glycero-3-fosfocholín (DSPC),
    cholesterol,
    chlorid draselný,
    dihydrogenfosforečnan draselný,
    chlorid sodný,
    dihydrát hydrogenfosforečnanu sodného,
    sacharóza,
    voda na injekcie

    A teraz cum jak blb. Lebo vy vsetci nieouce ste mikrobiologovia, virologovia a ini gogovia.

  23. Jozef díky za ingrediencie, teraz to už len správne namiešať…bohužial ja som všetok ditetradecylacetamid (ALC-0159) minul cez víkend do bábovky, inak by som si to tiež zbúchal doma v pivnici ako prispievaťel Názor..:-D

  24. Vies, mam kamosku magistru a vzdy pri novom lieku mi dovoli ochutnavat jednotlive zlozky lieku, aby ma nahodou neslahlo pri uzivani. Ale nikomu to nehovor. Mmch. Fosfofolin chuti odporne.

  25. pre Ratafak plachta 15. júla 2021, 8:19
    Rád by som videl, ako by si pri slovenských pomeroch vymáhal od nadnárodnej farmaceutickej spoločnosti odškodné za príp. následky, ktoré by sa vyskytli po očkovaní. A hlavne, kto by rozhodol, že áno, naozaj je to očkovaním, keď je to momentálne „nový trend.“ Hádam len neočakávaš niečo také od našich súdov, odborníkov, či nebodaj papalášov 😀

  26. Vlado priznám sa, nemám s tým skúsenosť a dúfam že to nebudem musieť riešiť, predpokladám že v tomto prípade by sa to asi riešilo nejakou hromadnou žalobou na europskej urovni….ale ak by som takto uvažoval tak by som v živote nemohol prijať žiadny liek ani vakcínu…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img