ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Bez komentára…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Protest proti vakcinacii v Bratislave. Netreba ani komentovat. Fotka hovori za vsetko.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym7.35,ak sa Ti ten stav,ktory momentálne na Slovensku je páči,ťa buď šťastný a užívaj si to,ale nenazyvaj ľudí,ktorí mnohí už bojujú o svoju existenciu hlupakmi.Pre 80 procent ľudí na Slovensku je už jasné,kto sú hlupáci.

  2. Kazdy normalny clovek je uz davno zaockovany,toto su psychicky naruseni ludia,ktori veria tym facebookovym clankom a videam..

  3. pre … 11. júla 2021, 8:26, omyl trojbodkova naivna ovecka ja nepatrim k nikomu , ja totiz politiokom neverim ako ty, preber sa uz!!!!

  4. Tak, či onak.., je to na zamyslenie.
    Behajú nám tu opice zo Srbska, Rumunska, Ukrajiny, čo ani nevedia čo je zdravotníctvo, nie to ešte očkovanie.. Pašeráci sem vozia odpad z Afriky.. Ale človek, čo býva v Rajke a robí v Bratislave sa nedostane do práce, lebo predstavuje zdravotné riziko?
    A čo tie opice, ktoré chodia okusovať pečivo do Tesca v Galante a v živote nikdy nenosili rúška??
    To si fakt budeme zas je*ať len vlastných ľudí?
    Pre info.., ja som si tú „zázračnú destilovanú vodu“ dal pichnúť. Lenže nie každý môže, chce.

  5. Tiež som očkovaný,ale myslím si,že očkovanie by malo byť dobrovoľne a nie uplatňnovať rôzne zákazy,obmedzenia..

  6. Teba niekto nutil? Mna nie, rozhodol som sa sam.
    To, ze budu niektore obmedzenia je v poriadku. Ako inak ochranis tych, ktori chcu byt chraneni?
    Ved aj podla uz doteraz platnych predpisov Ta napr. zamestnavatel mohol poslat z pracoviska domov, pokial by si ohrozoval kolegov chorobou.

  7. Re:jojco
    Mna politika absolutne nezaujima a zaockovat som sa dal dobrovolne a ovce su ti,ktori vykrikovali,ze nebudu chodit na testy a nebudu nosit respiratory a predsa to bolo naopak….aha,zabudol som,lebo museli….

  8. Myslim ze by bolo spravodlive ak by sa oznamil termin, napr. 1.10. od ktoreho si kazda nezaockovana osoba bude sama platit testy a aj liecbu v celej vyske. Vynimka iba neplnolete osoby a ludia s indikaciou ze sa ockovat nemozu (zrazanlivost krvi, srdcove problemy). Aspon by tito dezolati nemali ani na autobus do Bratislavy, kam si idu uzit atrakcie typu eskalator. A ta vlajka Ruska presne ukazuje ako su pomyleni lebo v Rusku ak clovek nie je zaockovany nesmie ist do prace ma neplatene volno. A to tam ockuju Sputnikom a rus ma prirodzeny odpor voci ruskym vyrobkom, hlavne ak je vedlajsi ucinok „nekontrolovatelny rast buniek“, ludovo znamy ako rakovina. Casto citam ze v minulosti sme boli ockovani ruskymi vakcinami ale to nie je pravda, Ceskoslovensko malo vlastny vyvoj vakcin v Imune Sarisske Michalany a v SPOFE.

  9. Jozef 9:13 Grňo mi nič nehovorí pretože sa s ním nerozprávam. Neviem prečo máš potrebu pripojiť sa k tým zopár úchylákom čo ma tu neustále sledujú. Ak cítiš že nejak ohrozujem túto spoločnosť zober zopár svojich kolegov,šak si policajt a prídite mi vykopnúť dvere,urobiť raziu,veď to je dnes také slovenské prenasledovať človeka za názor a myšlienky. Už ste horší ako komunisti !

  10. Jozef,propagandista,ty vieš dobre,že aj zaočkovani môžu byť nositeľmi vírusu,čo z toho vyplýva?Je to ten istý scenár,ako pri povinnom,nepovinnom očkovaní antigenovymi testami.Pod pocitom istoty a voľnosti mohli pri tomto spôsobe veselo nakaziť ľudí.Zdravi ľudia,pretestovani testom PCR musia ísť do karantény,návratom z cudziny zaockovany bez PCR testu nie.

  11. Jozef 11. júla 2021, 10:08 ako ťa môžem ohroziť ked si chránený vakcínou? Ako ťa môže ohroziť človek čo má imunitu po prekonaní covidu?

  12. Tip gratis,v tom prípade odmietam platiť odvody do zdravotnej poisťovne.Ty dezolát a v Rusku sa povinne očkujú len v niektorých odvetviach.

  13. Jozef 11. júla 2021, 11:13 áno vážne.takže po zaočkovaní mám 1000000% imunitu,a po prekonaní a teste na protilátky NIE?🤷‍♂️💲Bizňis je Bizňis💲

  14. Tak, ze pri 27% preockovanosti zavalis nemocnice od septembra do vianoc. Nebudu sa robit planovane operacie, vysetrenia, bude obmedzena zdravotna starostlivost. Teba ako nezaockovaneho totizto musia hospitalizovat a otacat 60 dni na posteli. Budu vas tam chodit denne desiatky so slabou saturaciou lapajuci po dychu, kyslikova stanica bude vonku mrznut. Ked vas bude viac ako 3000 co je kapacita tak vypnu ekonomiku, lebo zivot je viac ako peniaze. Tym ohrozis prosperitu, znizis nam zivotnu uroven a privedies nas do chudoby.

  15. A od zajtra keby si každý obezny človek, ten co fajčí, pije, nestará sa o svoje zdravie, má z tohoto dôsledku vysoký krvný tlak, cholesterol, cukrovku platil liečbu zo svojho v plnej výške ? To by bolo podľa mňa tiež v pohode. Tiež sa môže predísť mnohým ochoreniam keby sa o seba staral a mal zdravý životný štýl

  16. Očkovaní môžu byť prenášačom vírusu(viď. nárast v najviac zaočkovaných krajinách – VB, Izrael, Holandsko), môžu ochorieť a dokonca môžu aj zomrieť (prof. Krčméry – polovica mŕtvych nakazených novým variantom v Británii bola zaočkovaná, Téma dňa TA3). Čo sa predpokladá, a čo zistíme až po ukončení experimentálnej fázy, ktorú ste podpísali pred aplikáciou očkovacej látky je, že počty vo všetkých troch parametroch sa majú výrazne znížiť. Otázkou je, keď vakcína bola vyrobená na prvý variant a máme tu už niekoľko variantov a nové budú zákonite pribúdať, aká bude vlastne efektivita tohto očkovania? Napr. vakcíny proti chrípke sa aplikujú tak, že sa zoberú kmene vírusu z predch. chrípkovej sezóny a ich vakcíny sa aplikujú na jeseň, aby ste mali na zimnú sezónu najvyššie protilátky. Teraz sa očkovalo pred letom. Vydržia tieto protilátky v dostatočnej hladine až do konca zimnej sezóny 2021/22 a čo nové varianty ? Napr. niektoré nemocnice neuznávajú očkovanie ako zábranu prenosu https://slovensko.hnonline.sk/4863781-ani-vakcina-nestaci-niektore-nemocnice-pytaju-od-ockovanych-pcr-test-na-vlastne-naklady Ako je možné, že zaočkovaní ľudia môžu voľne prechádzať hranice, keď môžu byť šíriteľmi vírusu ? Veď to je nezmysel a vidíte, že v nemocniciach to vedia. Ľudia by si mali uvedomiť, že vakcinácia nie je definitívne riešenie. To by bola len v tom prípade, ak by sa vírus nemenil a ak by protilátky boli neustále na vysokých hladinách. S vírusom sa budeme musieť naučiť žiť ako povedal premiér Boris Johnson.

  17. Bohuško tak ti to napíšem jasne ako pre dementného: ty nezaočkovaný skončíš s covidom v nemocnici, kde nezostanú kapacity na zaočkovaných s inými diagnózami, napr. operáciu žlčníka. Chápeš to už? Očkovaním o tie nemocnice ide, aby už nenastal stav, že iba covid a nič iné. Čo tu trepeš o absolútnej imunite. Očkovaním ide o vážnosť priebehu ochorenia, vtedy to prejde ako chrípôčka.

  18. Dezolat attack,a ty kto si,že to tak vieš,to iste ste vykrikovali pri povinnom testovaní,kto sa dá otestovať,bude mať slobodu,potom ste boli ticho,lebo aj tak bolo jeden čas najviac mŕtvych na svete.Teraz robíte to isté.A keď to zase nevyjde,potom čo? Ľudia sa majú sami rozhodnúť,čo a ako.A presne,ako to napísal Bohuš.Ked si zaockovany,tak čoho sa bojíš?Aj ja som zaockovany,ale musím rešpektovať,keď niekto nechce.To je zásah do jeho integrity a ľudských práv,a dávať a robiť proti nim nejaké sankcie,nie je v súlade zo žiadnym zákonom.

  19. Áno Marek, budeme sa s ním musieť naučiť žiť, ale prežijeme iba ako zaočkovaní. Ako povedal rakúsky kancelár, teraz to už bude iba o zodpovednosti jednotlivcov, každý sám za seba, nebude sa vypínať ekonomika, keď nezaočkovaní začnú umierať na covid.

  20. kde je clanok o referende?preco nepisete ze sa tu proti pravne ignoruje 600 000 ludi? toto je totalita a fasizmus, kde su ludske prava teraz??? pan majko???

  21. Presne tak, ako pisem anonym 11:40. Bude to uz len o zodpovednosti kazdeho jedneho zvlast. A nikto nebude moct povedat, ze nedostal moznost sa zaockovat a tak zachranit seba aj svojich najblizsich. Vidim v tom aj urcitu spravodlivost…

  22. ja len toľko som zvedavá čo sa tu bude písať o tejto super vakcíne ktorá je na všetky mutácie o také tri štyri roky

  23. Marek 11. júla 2021, 11:41 – tak neskutocne zmanipulovane video som nevidel dlho. Preco?

    Prof. Krcmery totiz reaguje na mnozstvo situacii v kontexte rozhovorov a diania vo svete. Prave z tychto rozhovorov boli ucelovo vystrihnute len jeho slova a vety, ktore ale v novom kontexte alebo v kontexte do akeho su vlozene, logicky davaju iny vyznam.

    Vystrihnutie vyroku a jeho pouzitie v inom kontexte bez uvedenia zdroja kde je mozne cely povodny rozhovor vidiet bez uprav je uplne chrapunstvo a je mi smutno z toho, ze sa najdu ludia, ktori skutocny ucel neodhalia, ale dokonca taketo chrapunstvo este aj verejne siria.

    Tazka doba na rozmyslanie v suvislostiach – ak s tym nieco neurobime, nedpoadneme dobre…

  24. Video je zmanipulovane tak ako seredonline.
    Jedna fotka kde su odfoteny len kotlebovci.. Pritom na SOL je standard davat cca 50 fotiek. Preco nieje viac foto? Tiez nas tu len zavádzate.

  25. Marek 11. júla 2021, 14:38 – vyborne spracovany material, no ja som sa vyjadril k inemu videu.

    Kupovanie titulov a ich ziskavanie korupcnym spravanim verejne odsudzujem a pisal som o tom aj na SOL. To je ale ina tema, ako ucelovy zostrih Krcmeryho vyjadreni.

    Profesor Krcmery skutocne a nespochybnitelne disponuje mnohymi osobnymi skusenostami s epidemiami ziskanymi vo svete v case, kedy sme my v Europe a specialne na Slovensku zili v presvedceni, ze nam sa nic nemoze stat a ze nas kazdy pruser obide.

    Profesor Krcmery je jeden z mala, kto teda epidemie skutocne zazil a necital o nich len v literature.

    Ostatne veci su fakt o inom a ak doslo k poruseniu zakona, nech su odstihani vsetci, ktorych sa to taka. Ak k moralnym poklesom, nech su verejne oznaceni vsetci ti, ktori tituly ziskali neopravnene. Som prvy v rade, kto s tym nema problem.

    Prosim, nemiesajme ale odlisne veci, lebo tak sa dalej nedostaneme a skoda bude aj casu v tejto straveneho diskusii.

  26. Vakcína je sloboda….to bolo heslo,ked odborníci tvrdili,že kto bude zaočkovaný,nebude musieť nosiť ziadny náhubok…napr. moderátori v Českých televiziách nemajú žiadne náhubky u nás ich nosia stále,dokonca aj ked robia reportáž niekde vonku,tak do mikrofonu rozprávajú v nahubkoch…kde zostal zdravý rozum,po Seredi vidím veľa ľudí,čo jazdia v aute a na sebe majú náhubky…

  27. 16:07 – čo teba do toho kto má rúško a kto nie. Staraj sa hlavne o seba. V tom aute môže niekto viezť úplne cudzieho človeka, preto rúško je normálne v tomto prípade. Tvoj príspevok je totálne od veci.

  28. A už sa to mele. Zaočkovaní vs nezaočkovaní. Treba rozoštvať ľudí a darí sa to. Mnohí tu hovoria o zodpovednosti jednotlivcov a ako ohrozujú celý národ, ak sa nedajú zaočkovať. Opravte ma, ale nemalo by práve očkovanie byť 100% zárukou toho, že danú chorobu už človek nedostane? Predsa je to tak pri TBC, osýpky, mumps, atď. Ale ako počúvame a sledujeme, tak ani 2 dávky vakcíny nie sú zárukou toho, že chorobu nedostaneme, ba dokonca nie je vylúčené ani to, že zaočkovaný človek ju môže šíriť ďalej. Politici, odborníci, celebrity nabádajú ľudí na očkovanie ale akonáhle dôjde reč na zodpovednosť za možné vedľajšie účinky, má každý hubu na zámok a dáva od všetkého ruky preč. Každý človek sa môže slobodne rozhodnúť, v ústave ani nikde inde nie je zákon, ktorý by nám prikazoval, že sa máme dať zaočkovať. Kto chce nech sa dá, kto nechce, má právo odmietnuť. Ale nedeľme tu ľudí ako sa delili kedysi. Mnoho ľudí tu píše, že nezaočkovaní, si v príp. ochorenia na Kovid 19, majú hradiť zdrav. starostlivosť. Prečo? Veď platíme každý mesiac odvody do poisťovní. A keď tak potom v rámci férovosti, nech štát zaplatí ľuďom, ktorým sa cez kovidové vlny nedostalo adekvátnej liečby, či boli odsunuté operácie. A to pri určitých chorobách rozhodujú dni, nieto mesiace. Každá minca má dve strany, a preto by aj očkovanie malo ostať na ľuďoch. Napr. samotná WHO doporučuje neponáhlať sa s očkovaním detí. Lenže my máme asi lepších odborníkov. Koniec koncov, stačí sa pozrieť na našu staro – novú vládu 😀 Tam je odborníkov a univerzálnych ministrov, koľko nemá asi žiadna krajina na svete. Ale Slovensko musí byť furt pápežskejšie než pápež.

  29. Veľa ľudí tam bolo co volili OLANO vo voľbách a potom im zomreli príbuzní len k vôli rozhodnutiam vlády ktoré jeden deň platili a druhý už nie. A samozrejme „nebojte sa nevestičky dobre bude“

  30. Vlado, kde si kedy čítal o 100% účinnosti vakcin? Čo si ja pamätám tak vždy sa písalo o účinnosti od cca 60 do 95% a to 2 týždne od druhej dávky a o kolektívnej imunite pri minimálne 70% zaockovaneho obyvateľstva..

  31. Vlado nezavádzaj, keby si čítal lepšie, tak by si sa tu dočítal (písali to tu aspoň 4 ľudia), že nezaočkovaní budú blokovať nemocnice svojimi ťažkými covidovými priebehmi a tým pádom budú ohrozovať zdravie zaočkovaných, ktorí sa nedostanú do nemocnice s inými diagnózami, aj banálnymi. Chápeš to už konečne ako ohrozuješ zaočkovaných?

  32. Anonym 11:08
    Ha ha ha ha háááááááááááá !!!
    Kade – tade čítam že aj opichaní dostávajú covid. Je to iba o vlastnej imunite o ničom inom. Ak máš dobrú imunitu nijaký vírus sa do teba nedostane.

  33. Tu ide hlavne o pojem PODMIENEČNE !!!!! Nerieš či to je počas pandemie, doby ľadovej, socializmu alebo kapitalizmu.

  34. riešim to že takáto situácie za posledných 80 rokov nenastala a to v žiadnom režime …..takže by si ešte rád čakal niekolko mesiacov alebo dokonca rokov kým to nebude podmienečné?…dáme si ešte zopár lockdownov a desattisíce mrtvych a státisíce/miliony nakazených, aby bola byrokratická podmienka uspokojená?

  35. čo konkrétne ti na tom vadí? :Podmienečné povolenie pre uvedenie na trh (CMA) sa používa ako zrýchlený postup registrácie na urýchlenie schválenia liečby a vakcín počas mimoriadnych udalostí v oblasti verejného zdravia v EÚ. CMA umožňujú povoľovanie liekov, ktoré uspokojujú nenaplnené lekárske potreby, na základe menej úplných údajov, ako sú bežne požadované. To sa stane, ak prínos okamžitej dostupnosti lieku alebo očkovacej látky pre pacientov preváži riziko spojené so skutočnosťou, že ešte nie sú k dispozícii všetky údaje. Údaje však musia preukázať, že prínos lieku alebo očkovacej látky preváži akékoľvek riziká. CMA zaručuje, že schválený liek alebo vakcína spĺňa prísne normy EÚ týkajúce sa účinnosti, bezpečnosti a kvality a že sa vyrába v schválených a certifikovaných zariadeniach v súlade s vysokými farmaceutickými normami pre veľkovýrobu. Po udelení CMA musia spoločnosti poskytnúť ďalšie údaje z prebiehajúcich alebo nových štúdií v rámci vopred stanovených lehôt, aby potvrdili, že výhody naďalej prevažujú nad rizikami.

  36. Daniel ha ha ha haaaaa, takže podľa teba tí, čo majú slabšiu imunitu môžu v kľude a pokoji skapať. Tvoj mozog zhnedol, si obyčajný špinavý nácek!

  37. pre Anonym 12. júla 2021, 11:08
    Hej? A odkiaľ vieš, že nemocnice budú blokovať len nezaočkovaní? S ťažkými priebehmi? Ako je možné, že v Izraeli a Veľkej Bitánii sú v nemocniciach aj zaočkovaní? A koľko špitálov bude vlastne plných, na prasknutie a aspoň 30x denne o tom budeme počúvať, že kolabujú, ako aj celé zdravotníctvo, pričom kolabuje posledných 20 rokov. Lebo aj nemocnica, v Kežmarku, vo februári, keď bola 2.vlna v plnej sile, mala byť totálne na pokraji kolapsu a nakoniec sa zistilo, že tam ležalo neuveriteľných 11 pacientov. Ale v médiách apokalypsa. Každá choroba je špecifická, niekto ju dostane, niekto nie. Ale ako pardon, som zdravý, dbám o zdravie, a nemám potrebu do seba pchať experimentálne sračky. A ani v tom nikomu nebránim. Má to byť slobodné rozhodnutie každého z nás, nie dané príkazom, lebo…..

  38. Doteraz ste boli všetci nezaočkovaný! A všetci ste čo ste sa nakazili pomreli na ťažký priebeh? Či ste si točili koleso šťastia koľko vyhráte?

  39. Vazeny pan Gec,

    vsetci nie, ale az 12000, nasobne viac vsak maju zdravotne post covidove komplikacie a nasledky. Mnohi z nas kvoli lockdownu prisli o pracu a firmy, ktore roky budovali. Hlavne v gastre, cestovnom ruchu, ale aj umenie a mnohe ine. Cim bude menej sluzieb tym horsia kvalita zivota. Vo vyspelych krajinach je to slobodne rozhodnutie, lebo vacsina je inteligentna, vo rozvojovych krajinach to musi byt povonne. V tretom svete nemusi byt povinne, lebo nie je cim ockovat. Mozes dbat o svoje zdravie, ked dostanes naloz od super infekcneho budu ti rit utierat priemerne 60 dni a potom sa doma budes ucit chodit. V anglicku nie su v nemocnici zaockovany a preto anglicko uz kasle na nezaockovanych a uvolnuje vsetko.

  40. Jednej veci nerozumiem. V pondelok sa cítim byť chlapcom a v utorok dievčaťom. Či naopak? Cítim sa byť tým kto sa práve sprchuje po basketbalovom zápase. V stredu neviem čím sa cítim byť možno som obojpohlavný, Vo štvrtok sa cítim byť koňom a v piatok slimákom. Sobotu a nedeľu zatiaľ nemám ustálenú. Je to moje základné ľudské právo byť tým, čím sa cítim byť. V nie tak dávnej minulosti by ma poslali ako magora na liečenie. Dnes som však hviezda a nech niekto skúsi mi niečo povedať. Hneď ho udám za nenávistný prejav voči mojej osobe. Všetci čo sme každý deň iného pohlavia sme chránení EU a považovaní priam za výkvet spoločnosti. Ale tí antivaxeri čo sa odmietajú dať zaočkovať to je jedna negramotná lúza, voči ktorej treba rázne zakročiť. Veď každý inteligentný človek vie že zaočkovať sa je in. A tých čo sa nechcú dať zaočkovať treba zatvárať do bláznincov lebo nie sú normálni a ohrozujú nás zaočkovaných. Uplní kreténi, ktorým by bolo treba vziať aj občianský. Ozaj a prečo som sa to vlastne dal zaočkovať? Už si spomínam. Aby som sa nenakazil a neohrozovali ma tí nezaočkovaní. Veru a ohrozujú ma vôbec veď som zaočkovaný. Ale keď ma ohrozujú načo som sa vlastne dal zaočkovať.? Čo hádam to nefunguje?

  41. p.kurbel,myslim si ze ten gulas je tu zamerne vyvolavany aby ta luza bola co najviac zmatena.
    preco ked pride do studia matovic tak ho moderator nebombarduje otazkou preco este nie je zaockovany,ale ho len jemne hladka ako kurva kokot s prepacenim za vyraz.

  42. svojim prispevkom som len chcel povedat ze fakt chorí ludia su dnes povazovani za normalnych a nikto sa na nich nesmie ani len so zacudovanim pozriet nie to este im nieco co sa im nepaci povedat a uplne normalni ludia ktori len maju obavy dat si vstreknut do tela nieco comu nedoveruju su povazovani slusne povedane za hlupakov a to som po druhej davke vakciny stravil tyzden v nemocnici takze viem o com hovorim

  43. Sympatizant LSNS potrebuje v roku 2021 vyskusat na sebe delta variant a vyskusat si slovenske zdravotnictvo aj napriek tomu ze tu mame roky vyvijanu a overenu mRNA vakcinu uplne zadarmo. Potrebuje poskodit ekonomiku slovenskej republiky v zaujme ruskej oligarchie investujucej do trolovania europskych medii. Popierac holokaustu a sympatizant hnuti smerujucich k nasiliu sklamany v Meciarovi, sklamany vo Ficovi nasiel svoju svet v alternative popierania vsetkeho na com stoji moderna spolocnost a svoj hnev ventiluje sirenim bludov v nadeji, ze tak naklada systemu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img