ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

PRÁVE TERAZ: Na Čepenskej ulici v Seredi hasiči likvidujú požiar osobného auta – VIDEO – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v týchto chvíľach hasiči zo Serede ukončujú likvidáciu požiaru osobného auta stojaceho pri kontajneroch vo vnútrobloku na Čepenskej ulici. Osobné motorové vozidlo nemá evidenčné čísla a podľa slov občanov na mieste stojí už dlhšiu dobu.

Požiar osobného auta bol s najväčšou pravdepodobnosťou založený úmyselne a auto zhorelo prakticky úplne s totálnou škodou.

Na mieste udalosti sa nachádza hliadka OO PZ zo Serede a hliadka Mestskej polície.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – pridané video z miesta požiaru

 

 

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR HaZZ Trnava

Dňa 8. júla 2021 bol ohlásený požiar osobného motorového vozidla na Čepeňskej ulici v Seredi. Na miesto udalosti bola vyslaná hasičská jednotka zo Serede so štyrmi príslušníkmi. Po vykonanom prieskume bolo zistené, že požiar zasiahol celý interiér. Vozidlo bolo v čase príchodu hasičov bez sklenených výplní a evidenčného čísla. K likvidácií boli použité dva vysokotlakové prúdy. Zhorený vrak sa nachádzal v tesnej blízkosti suchého trávnatého porastu, preto bolo počas zásahu potrebné ochladzovanie jeho okolia. Pri udalosti neprišlo k zraneniu.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

Seredskí policajti riešia prípad ako priestupok proti majetku. Po príjazde na miesto udalosti vylustrovali majiteľa auta, s ktorým sa telefonicky spojili. Podľa predbežného vyjadrenia mu požiarom vznikla zanedbateľná škoda. Prípad polícia naďalej vyšetruje.

 

 

fotografie KR HaZZ Trnava:

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Auta nehoria len tak a nevybuchuju! Vsetko je za nieco. Zlocinci vedia co robia. Nechajte ich robit svoju pracu nech sa pozabijaju to je vojna ktora sa nas netýka. Ano trpia zato aj co zato nemozu ale viete kolko aut tu vyhorelo vybuchlo co poskodilo aj cinziaky je to smutne ale to je vojna zlocincov.

  2. Kedze pisu ze tam stoji dlhsiu dobu tak mozno sa to niekto rozhodol riesit po svojom ,nakolko dnes zaparkovať je velky problem a tieto vraky pripadne nepojazdne auta casto zaberaju miesto

  3. Čítať niekedy článok a následné komentáre, to sa človek aj zasmeje. Podľa KR PZ ide o priestupok proti majetku. Čiže vznikla škoda max. 266 €. V článku sa bombasticky uvádza, že auto zhorelo s totálnou škodou. Rozmýšľam či by nemali zaviesť do priestupkového zákona, že ak vznikne totálna škoda, jedná sa ešte stále o priestupok. 🤣 Ako vidno, treba zvažovať občas slová.

  4. Anonym 9. júla 2021, 22:45 – bezne by som reakciou na prispevok s obdobnym obsahom ako je v tom Vasom cas nezabijal. Vase myslenie je pre mna ale tak unikatne, ze neodolam…

    V sprave je napisane, ze ide o totalnu skodu. V case balenia hadic hasicmi je vidiet rozsah skody, no jej vyska zpravidla znama nie je. Vyska skody je urcena nasledne.

    – – –

    K skode na znicenej veci ako takej:

    Podla mojich skusenosti, policia urcuje vysku skody sposobom, ktory nie le logicky a zpravidla ani neodzrkadluje skutocnu realitu. No nizka skoda do urcitej hranice dobre sedi do statistiky…

    Ako priklad prvy uvediem taketo zhorete auto. Pre niekoho, kto sa auta chcel zbavit jeho likvidaciou, je skoda prakticky nulova. Pre cloveky, ktory ho ale denne pouzival na podnikanie a nema nahradu ani peniaze na okamzite zakupenie ineho, ide v podstate o jeho existenciu.

    Priklad druhy – rozbity skleneny poharik. Snad 99% populacie pri rozbiti bezneho poharika za najvacsi problem povazuje stratu casu zametanim crepin, ci riziko porezania sa nimi. Vacsina ludi si proste zo skrinky vytiahne poharik iny, mozno rovnaky, alebo si za dve ecka kupy novy. No situacia sa okamzite meni v momente, ak ide je rozbitym poharikom posledna pamiatka na velmi blizku osobu a k veci ma clovek vyraznu citovu vazbu. Vtedy sa zufaly poskodeny so slzami v ociach snazi zachovat kazdy criepok a hlada lepidlo a sposob, ako by dal dokopy aspon nieco zo vzacnej pamiatky o milovanej osobe.

    V oboch pripadoch cenovo uplne rozdielnych, sa jedna o totalnu skodu.

    Chapem, ze napisane u Vas nevyvola ziadne zamyslenie a uz vobec emociu – preto nepatri Vam ale ludom, ktori si este zachovali aky taky usudok a pred pisanim verejneho diskusneho prispevku rozmyslaju.

    Na zaver podpalene auto nasej rodine: okamzita skoda vysoko nad 20 000 Euro – auto bolo este v zaruke. Ide o hodne penazi, no nie tie ma trapia najviac. Skutocne dolezite nie su peniaze, ale trest pre objednavatela podpalenia (to on vsetko vidi cez peniaze a mysli si, ze prave znicenim drajeh veci cloveka zastrasi) , jeho verejne odsudenie a poukazanie na brutalitu, ktorou je ochotny zabezpecovat si svoje chore a pre spolocnost neakceptovatelne ciele.

    Ze ste nepochopil ani zaver? Viem a ani som to necakal…

  5. Ešte že sa viete porozprávať aj sám so sebou. Aj sa ma opýtať, aj si hneď za mňa odpovedať. A následne sa utvrdiť v tom, že to čo si myslíte je pravda. Načo dialóg. Pekný slnečný deň prajem.

  6. Anonym 10. júla 2021, 12:21 – nie ja, Vy ste napisal nezmysly. Mate ale vyhodu – ste anonymom a nik sa Vam pre ne smiat nebude.

    Skuste teraz napisat, v com konkretne nemam pravdu a opacne, mate ju Vy. O tom ma byt diskusia.

  7. Zapálil som SI HO SAM…a co teraz vás do toho. Hmm fetky…preco?pretože nemôžem teraz behať a fetovat… No;o moje tak prečo si ho nezapalit….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img