ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Krádeže katalyzátorov v Šintave pokračujú. Dokonca za bieleho dňa priamo pod obecnou kamerou – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Starostka obce Šintava Stanislava Režnáková varuje občanov na sociálnej sieti:

„Vážení obyvatelia a priatelia obce !
Dávajte si prosím pozor a buďte ostražití.
V našej obci sa rozmohla krádež katalyzátorov z aut stojacich na verejnom priestranstve. Bolo tak tomu aj 5.7.2021 v čase 13,30 pred budovou bývalého priemstavu. Návštevníci však nepočítali, že obec má tento priestor monitorovaný a na toto neboli pripravení. Na miesto bola vďaka pozornému občanovi privolaná hliadka.
Ďakujeme“

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

Policajná hliadka zo Serede prichytila, v obci Šintava, pri krádeži katalyzátora 36 ročného muža. Pri prejazde obcou si všimli podozrivé správanie sa skupinky mužov. Ihneď na to prijali aj oznámenie o osobách, ktoré mali rozoberať zaparkované auto. Keď muž policajtov zbadal, dal sa na útek. Po niekoľkých metroch ho dobehli a zadržali. Na miesto bol vyslaný policajný technik, ktorý zaistil viaceré stopy. Vzhľadom na spôsobenú škodu, polícia skutok prešetruje ako priestupok proti majetku. Následne vec postúpi na príslušný okresný úrad.

 

 

zdroj: Šintava – spoločne rozvíjame obec Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. V Šintave sa predávajú drogy a grupujú sa tam indivíduá z viacerých okresov, tak neni čudo že sa tam aj kradne.

  2. Na foto vidieť známu tvár s jednou chromou rukov z Vinohradov, pred pár mesiacmi článok ako ho policajti naháňali na aute,chvílu potom rozbil auto a oplotenie rodinného domu na Vinohradoch, a teraz toto…koľko škody musí ešte napáchať?

  3. Duna omotam ti tu chrómu ruku okolo krku a obesim ta, dôjdem si pre kolesa a pre goly co si ukradol hore z priemstavu, čakaj.

  4. Má ju skutočne chromú, alebo to len predstiera, aby ju mohol použiť podľa potreby, lebo s jednou rukou by asi ťažko mohol odmotovavať?

  5. Akože to ide banda kradnúť katalizátor za 50€? To si ako rozdelia po 17€? Klobúk dole pred takouto zločineckou skupinou…

  6. To už čo je za chudákov skrachovaných, čo ukradnú toľkí vec za 50€? Veď to je zúfalstvo. Tých treba skôr ľutovať.

  7. prosim vas…. Igor S..l..o…a, alias Duna… bezruky narkoman, drobny drogovy diler, aby uspokojil vlastnu spotrebu,zlodejicek, šmelinár. Zasobuje vinohrady, dvorniky a okolie – kedze cerci chvalabohu sedi-. organizovana skupina, duna zasobuje remenarovcov, škamlu,mladych z vináčov a dvornicanov. Nakupuje od sintavanov.. Kriminalka, naco cakate?

  8. Už ma vytáčajú s tým označením „priestupok“. Aký priestupok? Podľa mňa je to trestný čin, nakoľko poškodzoval cudziu vec. Priestupok je, keď prejdem cez križovatku na červenú. Veď čo sa čudujeme, keď aj vrahov súdia tak, ako súdia. Potom to tak u nás aj vyzerá.

  9. To ich ešte nemajú 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 veď to je strašné smiešne choďte do ,,Píče štátne orgány

  10. Hladny clovek ukradne rozok zo 7 centov. Chytia ho. Ukradne druhy za 7 centov a pri tretom chyteni, teda za 21 centov ho beru v podstate ako recidivistu a nasleduje nekompromisny trest.

    Zdoraznujem, neukradol flasu draheho alkoholu, neukradol auto, nechystal sa na kradez v organizovanej skupine – len hladny ukradol to minimum, aby neskapal…

    Dokonca ani nevytuneloval verejne peniaze v stovkach tisic, nevyplacal 10 rokov svojvolne odmeny kamaratovi, nema prsty v nevyhodnych zmluvach na prenajom milionoveho mestskeho majetku sukromnym firmam, dokonca ani verejne neschvaloval porusovanie zakonov … Len ukradol to najmenej, aby neskapal od hladu…

    Tito a vyssie menovani ludia konaju premyslene, planovane s tym, aby sa obohatili na ukor inych. Pripravuju sa na to, zorganizuju sa a su volni, pripadne su rieseni za priestupok.

    A mozeme menovat dalsich. Stovky, tisice dalsich nie hladnych, ale nenazratych arogantnych s krytim na spravnych miestach v skorumpovanom state.

    Nie ruska, nie otazky ci Pfizer, Astru alebo Sputnik likviduju buducnost nasich deti, ale blbost, neochota analyzovat a rozmyslat a pohodlnost tych, ktorych sa to este priamo netyka, su pricinou tak zavratnej korupcie a tolerancie voci nej na Slovensku.

    Korupcia je horsia ako rakovina. Rakoviny sa totiz boji kazdy. Pri korupcii sme v stave, ze staci nemat chrbtovu kost a opacne, mat priatelov dostatocne vysoko.

    Snad uz nie na dlho…

  11. Ten kapitalizmus, po ktorom sme túžili, je napr. v Rakúsku. Že sme si tu vybudovali Bordelistan s kapitalizmom karpatského typu, tak to je len náš problém.

  12. Pre anonym
    Preto treba zmeniť volebný systém . Aj teraz je vidieť, že zastupiteľská demokracia pre Slovensko nie je prínosom.

  13. pre Anonym, žiaľ z toho kapitalizmu /socialno-trhovom/ po druhej svetovej vojne zostalo len torzo. V súčasnosti sa už nachádzame v v inom type kapitalizmu – môj názor.

  14. Tento týždeň som bola na úrade v Seredi vybavovať papiere.Hovorili sme s úradníčkami a už sa smejú z toho jako je starostka strčená v tej veľkej riti primátora.Že sa bez neho nevie ani vysrať.Počuli ste že máme v obci právničku čo robí na úrade v Seredi?Roznášajú tu mestské noviny.Primátor chce ovládať všetkých starostov okolo.Na čo mu to je??????

  15. Pre Šintavaku
    To chodenie na úrad v Seredi by mohlo byť aj prospešné, ak by dostávala rady v súlade so zákonom. Majú viac odborných zamestnancov , no v niektorých prípadoch však odborne zlyhávajú.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img