ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Ako postupovať, ak sa chcete dať zaočkovať v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MÚ a projektov mesta /7 JÚL 2021/
Proti ochoreniu Covid-19 sa môžete dať zaočkovať v Galante, v Trnave a úplne najbližšie to Seredčania majú na mestskej poliklinike v Seredi. Denne tu vybavia 130 záujemcov, objednať sa môžete telefonicky alebo mailom u hlavnej sestry, pani Vlasty Gašparíkovej, očkovacou látkou je Moderna. Očkovanie je prístupné pre všetkých občanov – klientov od 18 rokov.

Prihlasovanie na očkovanie vakcínou Moderna na Poliklinike v Seredi:
Mailom: vlasta.gasparikova@procare.sk
Telefonicky: 0911 768 024 alebo 031 7838 813 (telefonovať len v čase 7.00 – 15.00 hod.)

 

Kde a kedy sa očkuje?
Vakcinačné centrum v rámci polikliniky nájdete na prvom poschodí. Vojdite cez hlavný vchod polikliniky a choďte smerom doprava. Miesto vakcinácie je neprehliadnuteľne označené.
Očkuje sa od pondelka do piatku v čase od 7.15 do 12.00 a od 12.30 do 14.30 hod.

Čo treba k očkovaniu?
V deň očkovania si so sebou prineste vlastný občiansky preukaz a platnú kartičku poistenca. Druhú dávku dostanete 28 až 40 dní od prvej dávky a pozvánka na ňu vám príde na telefón alebo do mailu.

Aktuálne sa v seredskom vakcinačnom centre dalo proti ochoreniu Covid-19 zaočkovať približne 8800 klientov.

 

zdroj: seredskenovinky.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Len sa ockujte. Za par rokov zistite co vam dali. ZaockovanyCh neodsudzujem chapem to bojite sa a chcete pre seba a svoje rodiny len dobre ale sami neviete co a preco vam to dali. Vsetko ma svoj cas a uvidime ako to vsetko dopadne ale ockovat sa nedam nikdy.

  2. Pre obcan: kto sa pytal? Nedaj sa, ale neotravuj tu s tym a idealne potom lez doma a nevolaj si ani doktorov, ani nechod do nemocnice.

  3. Prečo by si nemal volať lekára keď to bude potrebovať. Nikto nemá právo rozdeľovať obmedzovať a diskriminovat ľudí ktorý sa nechcú zaočkovať. Vsetci máme rovnaké práva.

  4. Mna by zaujimalo ako sa bude počas tretej vlny robiť selekcia pred ventilátorom, či sa pôjde podľa veku a prognózy. Pretože k záveru druhej vlny sa ventilovalo veľa 30 a 40 ročných. Tiež by ma zaujímalo, či bude mať na selekciu vplyv očkovaný neočkovaný, prípadne raz očkovaný, alebo „včera“ očkovaný. Ešte by som chcel vedieť či aj naša vláda začne vydávať 100 ročné dlhopisy a dokedy bude preplácať 100% mzdových nákladov.

  5. A ešte by ma zaujímalo, čo povedia lekari na to, keď vláda povie, že pod tlakom verejnosti serie na to. Lebo Vladimir Vladimirovič aj Boris Johnson už povedali, že serú na to.(lock down, testy a pod.). Tak by ma zaujímalo či potom aj naši lekári a sestry sa na to vys..rú???

  6. Miloš nehnevaj sa na mňa ale ty doslova nedokážeš prehltnúť že je tu veľa ľudí ktorí nechcú o očkovaní ani počuť !
    Ja si celý život platím zdravotné aj nemocenské a to akože kvôli tomu takzvanému vírusu ma v nemocnici neošetria lebo nie som očkovaný ? Potom treba okamžite prestať platiť !
    Začína sa tu diskriminovať polovica obyvateľstva a to je v poriadku ? A vraj demokracia !

  7. Áno Danielko, vezmú ťa do nemocnice, ale budú na teba pozerať ako na prašivého psa a rozdiel v starostlivosti o teba a niekoho zaočkovaného (aj keď ten tam s covidom s veľkou pravdepodobnosťou nebude) bude veľký, to si píš a môžeš potom vykrikovať koľko chceš, aj keď vykrikovať nebudeš vládať, lebo sa budeš dusiť. A už to tu prosím ťa nevykrikuj, že ty sa nezaočkuješ, veď nezaočkuj a hotovo, čo je ťa po druhých. Alebo už začínaš mať ródle, čo bude s tebou v zime? Tiež tvoj problém.

  8. Tak to teda dakujem pekne za takych zdravotnikov ked budu na nezaockovanych pozerat jak na prasivych psov ked si ten nezaockovany plati vsetko tak isto ako aj ockovany.
    Anonym nadomnou nechcem vediet co ma clovek ako ty v hlave.

  9. Toto bude nekonečný kolotoč, pretože protilátky sa držia v tele pol roka až rok, samozrejme záleží individuálne na človeku, lebo ľudské telo nie je stroj. Preto sa napr. proti chrípke, čo je tiež koronavírus pripraví z predchádzajúcej sezóny najviac vyskytovaný variant a ten sa na jeseň očkuje, aby maximálna dávka protilátok v tele kolovala cez zimné obdobie, keď je málo UV žiarenia a vitamínu D. Samozrejme ak sa nakazíte iným variantom je to smola. Takže si myslím, že postupne budeme musieť zvážiť všetky faktory i fakt, že každé zimné obdobie sa koronavírusy vrátia v plnej sile. Osobne by som si z tejto pandémie zobral to, že všetky rizikové osoby by mali byť zaočkované a takisto v zimnom období by sme mali v preplnených interiéroch nosiť respirátory.

  10. Marek chcel by som vidieť teba ako sa s radosťou oblielaš do skafandra kvôli dementovi, ktorý si myslel, že jeho sa covid netýka, a ktorý mohol hospitalizácii zabrániť. Nebuď naivný, aj zdravotníci sú ľudia, nie sú všetci matky Terezy. Ja som zaočkovaný kvôli mne a mojim príbuzným, na takých ako ty sa môžem vysrať, robte si čo chcete, ale neotravujte ostatných. Zdravých ako vy sú plné cintoríny.

  11. Anonym.. pisal si aby sme nezaockovany nevykrikovali. No my by sme boli ticho keby taky napriklad ako ty aj vsade v mediach netlacili na ludi aby sa zaockovali.. Neviem coho sa bojite ved ste nesmrtelny ked mate dve davky v sebe 🙂 tak vam mozu byt nezaockovany ukradnuty tak naco mate potrebu sem nieco pisat? Suchaj s nohami pozeraj doma televizor a nevykukaj z bytu

  12. Nie som zaockovany proti zapalu slepeho creva. Bojime sa toho, ze nebude ma mat kto vysetrit, lebo vsetci budu intubovat takych jak si ty a budu im 60 dni utierat rite a nebude mat kto riesit zlcnikove kamene. Pretazite system, uz sme to zazili v druhej menej infekcnej vlne.

  13. seredan velmi pekne to ide na ustave hlavne dakovat pani gasparikovej ktora sa tam stara velmi dobre zorganizovane dakujeme

  14. Každý má možnosť sa rozhodnúť či sa dá zaočkovať. Ale ak nezaočkovaný bude zaberať miesto v nemocnici, treba ho poslať domov dodýchat, lebo možno práve jeho miesto bude potrebovať zaočkovaný s inou akútnou diagnózou. Nie je normálne, aby zaočkovanému odložili zákrok kvôli niekomu, komu nezáleží na vlastnom zdraví. Takže kovidoví pacienti až na druhom mieste, najprv treba lekársku starostlivosť poskytnúť tomu kto si ju zaslúži. Nie ako doteraz.

  15. Pre daniela, do nemocnoce ta zoberu, ale pokial budu opat vytazene a pretazene ako pri poslednej vlne, tak ti mozno nejaky ten zakrok odlozia. Preboha ludia vy sa fakt neviete poucit? Ockovanie je zadarmo, je bezpecne, nezerte tolko ten facebook. Staci sa proste objednat, prist, prakticky o nic sa nestarate a aj tak Vam to nestaci. Fakt sila

  16. Som ani netušil koľko ľudí načisto stratí rozum keď do neho pichnú akési neoverené sračky.
    Ja som zvedavý čo to s opichancami urobí o pár rokov keď už teraz sa chovajú ako pošahanci…

  17. Portal pana Formanka otevrisvoumysl.cz, rizikavakcin.org a kulovy-blesk.cz su dezinformacne a konspiracne weby nulovej hodnoty. Stranky plne bludov, vymyslenych nezmyslov. Pan Formanek pyta od citatelov financne prispevky na svoje nezavisle spravodajstvo, zachranuje svet pred zlou vladou, pred Bilom Gatesom, 5G cipmi, je to biznis web, obyvatel neposielaj mu peniaze! Vyhladaj odbornu pomoc co najskor.

  18. Jozef,čo tak niekedy dať v tejto súvislosti,čo natárali Matovič,bojovník SNP,a ostatní experti.Si ozaj nesmiernu úbožiak.

  19. Takýto istý protest mali kotleby aj v novembri 2020 proti rúškam a testovaniu, dnes vieme ako to dopadlo. Vtedy mal proti opatreniam voči COVID protest aj Judr. Fico bez rúška aj s proruským pánom Blahom, ktorému krátko na to COVID19 kosil rodinu. Dnes sa pridal aj bývalý rečník v ruskej dume.

    Dobrou správou je, že vaščina slovákov chce žiť v EU priestore a chápe, že to čo sa dnes deje v justícii a polícii je zápas s oligarchickou korupčnou mafiou. Zápas, ktorý skončí väzbou „Capo di tutti Capi“ a potom do už budú len smutné dejiny.

    Očkovanie nás nijako neobmedzuje a dáva nám slobodu, chráni naše zdravie, ekonomiku a zdravotníctvo.

    Ak nechceme skončiť ako bielorusi, musíme sa viac o svoju demokraciu starať, viac rozmýšlať, kriticky myslieť, vyhodnocovať bludy šíriace sa socialnými sieťami, poznať ich autorov, chápať ich ciele, mať vyššie vzdelanie, prehľad.

    To čo je dnes v BA nie je nič iné ako Kotleba párty. Aj vo vyspelých krajinách to majú, nemá to však žiadny výtlak, kedže vieme čítať písať, iné by to bolo v rovníkovej Afrike.

  20. Mentálna subnorma,prestaňte s tou primitívnou propagandou,myslíte si ozaj,že ľudia nemajú prehľad,že sú úplne hlúpi.Hanbite sa!

  21. Anonym 18,35,to je tá pravda? 4,5, udavacov,ktorí udávajú podľa scenára.Potom sú práve dokumenty,ktoré hovoria,že je to na objednávku.Ked na to niekto upozorní,už ho bere Mala.Jasne dokázané veci,sa neberú do úvahy,ale svedectvá najväčších kriminálnikov a zlodejov okamžite napĺňajú stránky novín,zmarené referendum,plošné testovanie a jeho obstarávanie,vyhodené peniaze za Sputnik,a každý deň nejaká perlička,to je tá pravda?

  22. Myslíš týchto udavačov?

    František Imrecze 2012 – 2018 prezident finančnej správy Slovenskej republiky.
    Ľudovít Makó – Šéf kriminálneho úradu Finančnej správy.
    Bernarda Slobodníka – šéf Národnej jednotky finančnej polície NAKA
    František Böhm – príslušník SIS
    Marek Kodada – generálny riaditeľ Sekcie rozvoja vidieka a priamych platieb na Ministerstve pôdohospodárstva
    Blanka Godžová – prokurátorka Úradu špeciálnej prokuratúry
    Norbert Paksi – zástupca šéfa tajného policajného oddelenia s názvom Útvar zvláštnych policajných činností

    To je na objednávku? Udávajú podľa scenára?

  23. Tento umelo vyrobený vírus nebude mať konca. Je to ten istý scenár ako nejaká telenovela. Po takmer 550.časti to vyzerá že už sa blíži koniec a hop ! Naraz je tu nová 600.dielna séria…

  24. Malé decko,to nehovorím ja,to hovorí správa SIS.To je prosím pekne Slovenská spravodajská služba,ktorá to má pekne zdokumentované.Su určite ľudia ,ktorí si zaslúžia byť zatvorení,skoro všetci Tí ľudia,ktorých ste vymenovaliA aká je realita?

  25. Tí udavači sú všetko smeráci, vypovedajú, aby si zachránili svoje krky. Za chvíľu budú takto bonzovať aj ďalší, aj fiko s teplošom, len vydrž.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img