ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Na hraničnom priechode Horné Srnie napadol policajta

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM|  Dnes (6.7.2021) krátko po 16tej hodine na štátnej hranici s Českou republikou na hraničnom priechode Horné Srnie v trenčianskom okrese došlo počas protestu k fyzickému napadnutiu príslušníka Policajného zboru poslancom NR SR. Príslušník Policajného zboru utrpel drobné poranenie ruky, poslanec bol obmedzený na osobnej slobode.

Prezident Policajného zboru Peter Kovařík:

„Polícia má situáciu plne pod kontrolou a je naozaj absolútne nepochopiteľné, keď si niektorí ľudia vybíjajú svoju zlosť na policajtoch, ktorí si plnia svoje povinnosti vyplývajúce z uznesenia vlády.

Žiadame verejnosť, aby rešpektovala pokyny policajtov a nevyvolávala zbytočné roztržky. Tie nakoniec brzdia všetkých, ktorí chcú bez problémov prejsť cez hranice. Disciplinovanosť celý prejazd urýchli.“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. No na videach ktore su vonku je to prave opacne. Policia napadla jeho ked isiel potahovat gurtnu pod panelom. A Jozinko prevazne tam boli obyvatelia tam žijúci. A podla toho co je na videach tak policia bránila ludom tam navstivit svoju rodinu.

  2. Ja vidím na tom videu len nejakého nechutne obezneho hovnivála v zelenom tričku, čo rad trávi čas presúvanim betónových tvárnic.Potom klači pri policajtovych guľkach. A potom uz neviem, asi ho proste prevážilo to veľké brucho a policajt to vyhodnotil ako akt agresie. Takže úplne s tebou súhlasím. Pán poslanec je v tom incidente úplne nevinne. Chápeš. Takto si prehadzuje betónové zátarasy na ceste a zrazu sa tam náhodou vzal policajt a on sa prevážil a bac ho tam, už sa valal v prachu. Chudák brouk. Spadol do toho úplne nevinne. Ved to je predsa jasné ako facka.

  3. pre Jozef 6. júla 2021, 20:17
    Od kotlieb vieme čo čakať, ale čoho sme sa dočkali od vás, olajnovských teliec, vidíme všetci. Takže ďakujem každému voličovi Olano, že pomohol k vláde najneschopnejšej drbnutej trafenej sebranke idiotov, magorov, plagiátorov a totálne neschopných amatérov. Na bud. pred voľbami prosím nechlastať, nefetovať a rozmýšľať mozgom, nie mediálnymi sračkami.

  4. to je ono,spravne,treba do tych ludi strielat,co si to vlastne dovoluju,prekracovat hranice ked to pan matovic zakazal,mnohym sa pacil socializmus,tak tu ho mate v plnej parade a este vylepseny ani k bratom cechom nemozeme .nech zije EU toz socialisticky spolok.dufam,ze liberalny novinari budu fotit a komentovat ako sa na hranice vracia ostnaty drot.

  5. pre tony 6. júla 2021, 23:16
    Nato aby sa prinášali ľuďom plnohodnotné a relevantné informácie, by sme tu museli mať objektívne, nezaujaté médiá a novinárov. A to bohužiaľ nemáme.

  6. Ja som bol vždy toho názoru,že médiá sú o.k.Ale čo sa deje teraz,je výsmech Pravde do očí,a to nie je len v tomto prípade .Objektivita?Neznáme slovo pre vatsinu médií a ich prisluhovačom.Je to hnus,je to na vracanie,je to proti všetkým pravidlám slušnosti,ako sa dnes niektorí takzv.novinari chovajú.Ako nepricetni.Neuvedoumuju si aké zlo vlastne teraz pachaju na ľuďoch,spolu s touto vládnou garnitúru,neskončí to dobre.Vsetci títo neschopní pomstichtivy ľudia.

  7. Najčudnejšie je, že tí čo vykrikovali v zime, prečo sme v lete nezatvorili hranice, tak tí istí teraz bojujú za ich otvorenie. A teraz si tu mojkajú a pritakávajú navzájom, asi im na tie holé prázdne hlavy praží silné slnko.

  8. Táto vláda je jedno veľké fiasko ktoré nás vrátilo niekoľko 10ročí späť. Zároveň tu máme psychopata ex premiéra a dnešného finančného bezdomovca ktorý ide cez mŕtvoly len aby si ukojil svoje mocenské chúťky.
    Zneužívať covid na svoje politické hry a strašiť obyvateľov dokáže len OLANO pretože len to im predlžuje pobyt na slobode

  9. Sú ľudia čo budú nadávať vždy a na všetko…minulé leto sa nadávalo na otvorené hranice, lebo nakazu môžu importovat srbi, ukrajinci, dovolenkari…na jeseň tí ľudia demonštrovali proti opatreniam aby po novom roku zase vypisovali že ľudia umierajú kvôli vláde, pretože neprijala dostatočne opatrenia..väčšina fandí strane, ktorá covid najskôr popierala aby keď ho dostal aj vocca odporúčala liečbu vodkou s bromhexinom…zbožňujú Putina a Rusko, ale keď tam zavádzajú povinné očkovanie tak sú ticho…samozrejme obhajujú minulý režim, v ktorom boli hranice uzavreté aj bez pandemie a pri pokuse o prechod sa strieľalo, no dnes im vadia betónové bloky na niektorých prechodoch a zákrok polície…proste dezoláti, inak sa to nazvať nedá…takto si tu mi žijeme a dúfame že raz budeme mať nemecké platy…:-D

  10. Toto sú typické Olajnacké šaškárne slúžiace na buzerovanie a hnevanie ľudí,je to odvracanie pozornosti od Matovičovej kauze Sputnik..samovoľne preyebanie milionov Eur,dalšie stovky milionov minute na nakupy pofidernych AG testov..betonový kváder na hraničných prechodov má bohovský vplyv na eliminovanie vírusov…

  11. Ratafak,prečítal som si to 3 krát,aby si sa necítil zase ukrivdeníy a čo si vlastné napísal.?Že je vlastne všetko v poriadku,a že ľudia budú stále nespokojní.Frazy a bagatelizovanie. A čo sa medzitým stalo? Český minister vnútra vyhlásil,že všetky hranice s Českom a Slovenskom budú od soboty otvorené.Nasi srabi a amatéri cusia

  12. Ratafak, vy máte z Putina, Ruska asi nejaké trvalé následky. Možno sa mýlim, môže to byť aj touto letnou horúčavou.

  13. Stále čakám kedy sa ozve Jozef,aby nám to tu všetkým vysvetlil,že ako to bolo.A to je každý deň,klamstvá,diletantizmus,blbosť,jeden povie to,druhý zase iné,antigenovy testy,atómovka zase neplatia.Je to proste neznesiteľné,a nemalú mieru tohoto chaosu majú na svedomí,zapredanci novinári,ktorí už dávno zabudli,čo je novinárska morálka,a čo je ich povinnosť.Necital som nič o denodennych prešľapoch dokonca proti ústave,ale neustále čítam,že Fico,a Pelegrini.Je to hrozne.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img