ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Dve kadetské družstvá v boji o titul Majstra Slovenska 2021

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

BK Lokomotíva Sereď /  Nesmierne nás teší, že napriek nepríjemnostiam, ktoré poznačili túto sezónu (nemožnosť 5 mesiacov trénovať) sme sa mohli opäť dostať na palubovky.

Počas dlhej prestávky to naše hračky a hráči nevzdali, neustále plnili individualne tréningové plány, stretávali sa s našimi trénermi na online tréningoch, pracovali na sebe a robili všetko preto aby sa po návrate na palubovky mohli opäť porovnávať s najlepšími družstvami na Slovensku.

Po obnovení sezóny sme sa pustili s chuťou do všetkých zápasov a bolo vidieť, že máme radosť z toho, že sme opäť v telocvični. Išli sme od zápasu k zápasu a užívali si každý moment na palubovke. Naše snaženie nebolo márne, čoho výsledkom je aj fakt, že opäť patríme medzi najlepšie kluby na Slovensku!

Nie len, že si 3 naše družstvá zabezpečili postup na Majstrovstvá Slovenska, ale dokonca 2 z nich to dotiahli až do finále!!! (Starší žiaci majú Majstrovstvá Slovenska na programe o týždeň.)

Finálový program Majstrovstiev Slovenskej republiky (nedeľa 4.7.2021)

Kadetky U17
15:45 MBK Stará Turá – BK Lokomotíva Sereď

LIVE štatistiky : https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/EXTW/1899395/?fbclid=IwAR0GuWrkvCFwyniXpv5c9ul8L_1rynxzb7laeA_856suJ0Oo-pYmRD4hHXc

LIVE prenos : https://youtu.be/YTV2B5xFquc

Kadeti U17
16:45 Inter Bratislava – BK Lokomotíva Sereď

LIVE štatistiky : https://fibalivestats.dcd.shared.geniussports.com/u/ESBL/1899411/?fbclid=IwAR1YX74bz4Exwmthq5XoCR5vyy4kDOCL-mmh3vtfeXcTUEGSTT-CP7cNaAc

LIVE prenos : https://youtube.com/channel/UCDHAPzGLjc9_5xkGFewZ1vw

Držíme palce našim družstvám v boji o titul Majstra Slovenska 2021

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img