ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

GreenPass je dostupný pre verejnosť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Slovensko IT |MM|  Bezplatná oficiálna aplikácia Ministerstva zdravotníctva Slovenskej republiky, Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR , Národného centra zdravotníckych informácií a Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorá ukladá certifikáty a pomáha s ich overovaním pri cestovaní alebo návšteve obchodov, služieb a iných zariadení.

Certifikáty o očkovaní, testovaní alebo prekonaní ochorenia vždy po ruke aj bez potreby fyzických dokumentov.

➡️ iOS: https://apps.apple.com/app/greenpass/id1571709353

➡️ Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.it.greenpass&fbclid=IwAR3ApOsnRrO3tHtQf–hHGNKgiA3HXPQYer3hceq9eQNDbrRupeDcyfXJJw

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Začala diskriminácia zdravých. V akej krajine to žijeme ? Hnus !
    Dnes sú to covid pasy,povinné očkovanie a zajtra to bude povinné čipovanie !
    A je po slobode

  2. Daniel, ty si v posledných týždňoch frustrovaný z rozpadu kotlebovcov a ich odchodom na smetisko dejín, priznaj si to.

  3. Pred rokom hoax, dnes realita. Kto sa dnes ospravedlní tým, ktorí pred vyše rokom písali o nejakých zdravotných pasoch a boli označení za konšpirátorov?

  4. 2miliony chce dat z nasich dani na loteriu ten vyjebany trnavsky had.dufam,ze raz bude trpiet cely zivot aj s rodinou ten nezaockovany potkan.

  5. Ale no taaak nebúrte sa! Aj tak Vám to nepomôže! Najprv sme národ rozdelili na tých čo chceli dobrovolne a tých čo nechceli. Čiže ukážka o troch Svätoplukových prútoch priam dokonalá. No a teraz začne znevýhodňovanie tých čo nechcú… napr budú sa musieť každý týždeň testovať samozrejme za poplatok, doktor ich neošetrí bez testu atď atď no a vaše detičky to tiež neminie ak nebudú očkované budeme ich špárať špárať a špárať a vy milý rodičia si to zaplatíte!

  6. A naco by som sa mal na nieco odvolavat alebo nieco zdôvodnovat ked som zdravy a nemam zaujem sa ockovat vyrobcom negarantovanou vakcinou?

  7. Proste nechce. Je to dobrovolne. Kazdy ma pravo rozhodnut sa. Ci tato vlada nam bude diktovat co mame robit? Nech sa radsej staraju o zdravotnicstvo a o to aby sme mali z coho zit!!!!!

  8. Anonym 30.júna 18.32
    Obyčajne anonymom neodpovedám ale ty si taký chytrý že mi to nedá. Vidíš moje myšlienky,zdieľaš moje pocity… aj vieš akú farbu malo hovno čo som teraz vypustil ?
    Mal by si ísť robiť nejakého šamana alebo vizionára,schopnosti na to teda máš !

  9. Neviem si ani len predstavit reakciu ludi, ktorych by sa v roku 2019 pred dovolenkou resp. pred vycestovanim zo SR niekto pytal na miesto pobytu na dovolenke a nutil ich do nejakej registracie. Kam sme sa to dostali??? Kde je sloboda cestovania, volneho pohybu ???

  10. Ti nezaockovani sa mozno boja nasledkov vakciny viac, ako mozneho rizika nakazy. Ta 17 rocna studentka seredskeho gymnazia – o ktorej sa mimochodom nikde nepise – zrejme verila sucasnemu heslu, ze “ vakcina je sloboda“… bohuzial…

  11. Budete sa očkovať aj nasilu!!! No zabudni, nikto ma neprinúti dať sa zaočkovať,to je len tvoje zbožné prianie 😁.

  12. Preco by Ta mal niekto nutit? Je to Tvoje telo,rob si co chces. Ale necuduj sa potom, ked Ti zakazu vstup kamkolvek, kde sa rozhodnu.

  13. Sa mi paci jak sem oby kopiruje clanky bez toho, aby ich cital.
    ,,Na Slovensku zatiaľ nebudú platiť rozdiely medzi zaočkovanými a nezaočkovanými. Platiť by to malo až pri zhoršenej situácii alebo po príchode tretej vlny. „Pripravili sme si právny základ na to, aby sme to mohli neskôr podľa potreby zaviesť,“

  14. Jozef,zavedú to hneď v septembri.S číslami budú klamať ako vždy.Stačí si spomenúť,keď k jednému pozitívnemu nad 65 rokov,prirátali ďalších štyroch.Tejto vláde neverím ani nos medzi očami a to nie som ani za stranu Smer.

  15. Anonym ty ma mozes akurat tak bozat vriť a Jozinko ved som napisal jasne ze uz to maju pripravene. A to vcetne pravneho zakladu.

  16. Milka S, je to smutné, ale máš potvrdené že to bolo očkovaním, alebo možno skrytou chorobou? Či si len počula?

  17. Ako slubovali bude lepsie a je hovno lepsie. Obmedzuju viac a viac slobodu Kopu si vlastny hrob . Buduce volby vdaka nim vyhra smer a hlas a bude revanš. Bud utecu alebo ich zavru.

  18. Dano, mas 55(?), si tucny jak Mikas, hulis, chlastas, po uraze mas nabeh na tromby. Ty davas nekomu rok dva? Aby sme sa nemuseli na jesen skladat na venec.
    A ty sa pytas komu zvoni hrana? Tebe…

  19. Milka S. a Anonym 01.07. 14:53 – že vám nie je hanba šíriť výmysly, čo máte z toho? Keď jej otec na vás naozaj podá trestné oznámenie, tak sa tešte.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img