ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Motocyklista pod vplyvom alkoholu havaroval v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Polícia bola dnes, krátko po 02:00 h ráno, privolaná k dopravnej nehode motocyklistu v Seredi.

38 ročný muž pravdepodobne nezvládol riadenie a spolu s motorkou spadol na zem. Policajti ho podrobili dychovej skúške, pri ktorej nafúkal 1,73 promile alkoholu. Na mieste mu zadržali vodičský preukaz. Pri páde utrpel zranenia, s ktorými ho RZP previezla na ošetrenie do galantskej nemocnice.

Polícia muža obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. O jeho vine a trestne bude rozhodovať súd.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. títo motocyklisti mi už lezú na nervy – jeden jazdí a 100 ľudí to počúva – ten strašný hluk – to je psychický teror!

  2. pre čisté zúfalstvo 22. júna 2021, 14:02, presne tak plus este tí dementi na stvorkolkach jazdia po sidliskach ako na pretekoch a toho odporneho hluku co to vydava uz ani nehovoriac!!! tupe bezcharakterne telata!!!

  3. Ludia vy ste už ozaj psycho šak sa obes alebo chod žit domlesa a nie do mesta a kedine čo je teror su ludia ako ty čo maju psycho v hlave

  4. cibuľu som nakrájala na primerané kúsky, orestovala na oleji a pridala takéto krásne – na kocky nakrájané mäsko. Už som vyskúšala segedín aj z pliecka, ale keď kúpim takýto krásny chudý bôčik, tak je z neho najlepší. Orestovala som kocky mäska, keď sa zatiahlo a obelelo, pridala som červenú papriku, asi 3 KL, popražila som to, pridala 1/2 KL rasce, pár guličiek čierneho celého korenia. Pridala som nakrájanú kyslú kapustu aj s trochou kapustovej a podliala vodou len zarovno .Solila som nakoniec, lebo kapusta je slaná. Ja dávam jednu bujónovú mäsovú kocku a trochu vegety. Hotové dosolím, koľko sa pýta.
    takto orestované, ochutené a podliate. S kapustovou vodou opatrne, aby ste to neprekyslili.
    robím vždy v kuchte a kapustu dávam zarovno s mäsom, lebo mám vlastnú naloženú a je dobrá – tvrdá a chrumkavá, tak aby sa uvarila. Varilo sa to 40 minút, keď je mäsko mäkké pridám smotanovú zátrepku – 2 smotany rozmiešam v 2 dcl mlieka, pridám 1 kopcovitú PL hl. múky a vlejem za stáleho miešania do základu. Keď prevrie je hotové a papkáme.
    pripravila som ho

  5. Ááááá suchý Matuškáááaa z Retro Caffffféééé suchý konáááár 😩😩😩😢😢😢😩🐗🐗🦴🦴🦴🦴🦴

  6. Presne tak, motorKARI-stvorkolKARI si myslia aky su frajeri ked to davaju do otacok a hucia na cele mesto. Bohuzial ma to iny efekt, kazdy okolo si mysli aky je to chudak co chce zaujat. Trosku sa spamatajte prosim

  7. Štandard v Seredi, furt nekomu nečo vadí. Motorkári, kolobežkári, cyklisti, bezdomovci, cigáni, policajti či už zelený alebo mestský, potom dôchodcovia v kauflande, daľej fetáci, díleri, prostitútky, svatuškári, slniečkari, poslanci Msú, novinári. Zrkadlo ľudia všetkým nám chýba?

  8. mne zasa vadí že MsÚ vydáva parkovacie tabule občanom čo vlastnia garáže a občanom,ktorí nemajú trvalý pobyt v Seredi voď.Pažitná

  9. A nas spoluobcan ne Mercedese co?som pocul ze mal nahanacku s fizlami ktoru prehral🤣a tak ho supli do cely🤣ten na ciernom mercedese co jazdil po meste ako debil🤷‍♂️

  10. Čo keby všetci nespokojní s motorkami a skutrami a štvorkolkami kolobežkami, sa išli dať vyšetriť lebo už to preháňajú,… Už ani loptu si človek nemôže kopať na sídlisku lebo že to ruší pri TV ,že nech si kopu na štadióne ,Jednoducho musia piskovat do všetkého…

  11. Pre Moto
    Co ma prosim ta kopanie si lopty na sidlisku spolocne s arogantnymi motorkarmi?.. Lepsie povedane preco porovnavas sport s „frajermi na motorkach“ ? .. Keby sadne na motorku a potichucky sa premiestni z bodu A do bodu B nikoho nezauima.. ale naco pridavaju plyn ked stoja napr na semafore? Jednoducha odpoved, nieco im chýba – IQ

  12. v seredi nič neukočíruješ podla predstáv normálných obyvatelov,lebo sa tam fetuje natlsto,krsný si robá čo len scú,a normálný ludý šúchajú nohámi,chodá doroboty a na nič sa nezmožu,lebo sa bojá a na nič inšé nemajú čas ani odvahu.Ale to je určite v každom takomto malom mestečku na slovensku,sceli sme na západ,tak ho tu máme a porádne divoký.

  13. Som sice starsi obcan,a motorkari mi vobec nevadia,je treba aby boli trochu ohladuplnejsi a hlavne aby sami na seba davali vacsi pozor.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img