ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Mladú ženu v Seredi v nočných hodinách prepadol neznámy muž

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Na ženy prechádzajúce v noci samé mestom môže číhať rôzne nebezpečenstvo alebo riziko. Ženy bývajú ľahkou korisťou pre asociálov či násilníkov.

Túto noc mali začuť obyvatelia mesta Sereď krik ženy, ktorá volala o pomoc. Na bližšie informácie, k akému incidentu došlo sme sa opýtali hovorkyne KR PZ v Trnave Zlatici Antalovej:

„Polícia môže potvrdiť, že v nočných hodinách došlo, v meste Sereď, k prepadnutiu 25 ročnej ženy. Policajti vykonali na mieste prvotné úkony a zaistili viaceré stopy. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre trestný čin lúpeže. Policajti na objasnení skutku a zistení jeho páchateľa intenzívne pracujú. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné poskytnúť k prípadu bližšie informácie.“

 

Dávajte si pozor a buďte opatrné !

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Chuderka aj mne sa toto skoro stalo ale seredania ked sa ku mne priblížili nechali ma tak lebo som toho jedného poznala aj on mňa…

  2. Už mnohokrát sa tu kritizovalo nové osvetlenie, ak sa to tak dá vôbec nazvať. Svätojánske mušky vydávajú viac svetla, ako ich moderné „osvetlenie“. Možno v parku je viac svetla, ako na uliciach mesta. Aj na Spádovej a Dolnomajerskej ulici je tma, hlavne na chodníkoch. Pri D-čku, kade chodia ľudia skoro ráno na vlak, keby mu tam niekto tresol po papuli, nevie komu zaďakovať. Však radní páni nechodia, oni sa rozvážajú v autách, tak im to nevadí. A ako je to rozmiestnené? Po jednej strane a to osvetlenie nasmerované na cestu. Porozbíjané chodníky sú v tme, na zabitie. Môžete kritizovať koľko chcete, kašlú na vás z vysoka. Kto si na tom finančne prilepšil?

  3. idnes.cz…zaujímavý článok..Ve vzduchu je belošský jed.Amerika zase začína posudzovať podľa barvy kože..
    U detí sa prejavujú prve známky rasizmu už u 3 mesačných batoliat..To je fakt super školenie…Boh ochranuj celý svet,lebo títo debili,sú schopný zničiť celý svet

  4. Zvláštna úvaha od ženy…nie, že by odsúdila všeobecne také konanie, ale nie, ešte konšpiruje o obeti napadnutia, že bola mladá a ktovie prečo vonku, určite nie z roboty. Možno išla zo školy, len nechytila posledný vlak. Je jedno, kto to bol a čo v noci robil vonku, nikto nemá právo iného napadnúť a ublížiť mu. O to ide…. Hádam ho policajti chytia a dievča nebude mať traumu na celý život. A osvetlenie a kamery na kritických miestach, by boli určite pomohli.

  5. Pokial viem tak to dievca islo skutocne z prace domov. A to hovedo ju prepadlo par krokov pred jej vchodom na osvetlenom chodniku. Kričala rovno pred cinziakom pod oknami a nikto nic z celeho cinziaku? A pritom je teplo a vsetci tam maju otvorene okna. Nechapem. Tak takto nejak vyzera Sereď bezpecne mesto. Dufam ze to hovedo coskoro vypatraju.

  6. Za to perfektné osvetlenie sa môžeme poďakovať Krajčovičovi a Tomčányimu. A či za to niečo zobrali? Správna otázka. Hovorí sa že áno, ale dokážte to.

  7. Dnes Vám takmer nikto nepomôže! V Seredi sú mnohí ľudia takí, že sa vôbec nezaujímajú čo sa deje okolo! Ale kritizovať, to áno! Mladej slečne prajem nech sa čím skôr dostane z toho šoku, čo musela zažiť.

  8. Sereď je plna cudzincov a fetakov. Mozno to bol aj nejaky smrad z hotela. Kam sme sa to dostali aby sa v centre mesta prepadavalo a lupilo. A treba povedat ze bezpecnost a kriminalita v meste je vizitka vedenia mesta a hlavne primatora.

  9. Poďakujte sa podnikatelom čo ten Srbský odpad sem pozvážalo,hlavne že slubovali že sa do mesta nedostanú .Bolo bi dobré sa zjednotit a navštívť rodiny podnikatelov a ich zástupcov abi aj oni vedeli čo je strach mať o svojích blížních…

  10. Nehádžme všetko zlé iba na Srbov! A či naši ľudia nerobia zlé skutky? Či málo počúvame, že v cudzine Slovák zavraždil, že syn zavraždil rodičov, vnuk starú mamu, drogy…? Všade sa nájdu a dobrí, aj zlí ľudia. Len sa to všetko prehliada aj na súdoch.

  11. anonym 21.30h má pravdu!!!! Koncentráky typu Lidl,Amazon,Quhenberger mali zabespečit aj bývanie,nielen pracovné miesta.Ale pažravý seredský narod,čo vsadil na ubytovne,teraz nech nesie následky.

  12. No co tu fnukate nad Srbmi. Mozete si zato aj vy, Slovaci. Kolko z nich nadava nato, ze by tam neslo robit, za tie peniaze (aj ked vacsina berie davky, robi na cierno a bohvieco)… Tak to, ze tu su srbi mozu aj Slovaci. Uz nebudte trapni s nimi. Nebranim ich, lebo su mi ukradnuti a tiez ich nemusim, ale zato ich nemusim nenavidiet. Chodte makat a zoberte im vy miesta a nefnukajte… Ale vacsinou fnuka iba ten najneschopnejsi, ktory len natahuje ruku, ale pre zarobok neurobi nic.

  13. Tak je jej vec, kam alebo odkiaľ išla, nechápem ľudí ktorí sa starajú do toho a píšu správy typu „kam išla tak neskoro v noci, z roboty isto neisla“. Len trúby toto riešia. A druhá vec, prečo srb? Mohol to byť srb, nehovorím, že nie, aj ja som mala s jedným konflikt, ale mohol to byť aj nejaký seredsky feťák, čo je podľa mňa viac pravdepodobné. Slovač nie je o nič lepšia, ako ti srbi.

  14. Ked sa tu bavíme o srboch bol som v Srbsku…poznam fajn chlapíkov odtial..konkretne s Belehradu..a poviem vam sami hovoria original srbi..ze toto čo k vam prišlo že su miešanci popri hranic..kosovčani križení s albancami..atd..čistý odpad ktorý ani tam nechcu zamestnať…a maju iba občianstvo srbské…

  15. Prečo by nemohla a nemala byt o 1 vonku??? Vy chodite spavat po správach a potom ani nevykuknete von? Je leto, ludia sa stretavaju a ano aj z prace sa o takej hodine chodi. Nerobi sa len od 6-14-do 22. A nech sa kludne prechádza kto chce aj o 3 ráno, takéto veci sa nemajú stávať! Ale veď hádam, sa kompetentné orgány postarajú o našu bezpečnosť 😉

  16. Ale veď ako sme sa tešili, že sa buduje priemyselný park a že koľko ľudí tam nájde prácu….ale tuším sa to akosi zvrtlo… nie som žiadny konzervatívec, ale keď vidím, koľko
    úrodnej pôdy sa tu dookola zastavalo na tie obrovitánske haly, tak neviem, čo si mám myslieť. A potom 50 % potravín dovážame….

  17. Koľkí z vás sa tešili, keď vaše deti išli za prácou do zahraničia a chválili ste sa tým. A k nám teraz chodia
    Srbi.

  18. Pre čisté zúfalstvo,s tou ornou pôdou čo by ste robili,to sú také kecy,vidíme,sama repka, slnečnice a sem tam obilie.

  19. Čo by sme robili s tou ornou pôdou? To, čo robili naši predkovia – obrábali ju, aby nás uživila. Teraz dovážame takmer všetky potraviny. Boli sme sebestační, dovážala sa len to, čo sa u nás neurodilo. Teraz aby sme dovážali, vybudovali sme diaľnice, ktoré vrázdia kamióny s tovarom. Že sa sadí repka, slnečnica a nie iné plodiny, nesie svoju zodpovednosť aj štát a EÚ, pre najnižšie dotácie, ktoré sú neporovnateľne nižšie , ako v iných štátoch.

  20. Som zo Srbska a nevidel som na ulici viac šialencov a drogovo závislých … podľa počtu obyvateľov na tomto malom mieste … mali by ste sa obávať ..

    A čo sa týka Srbov, choďte trochu turistom do Srbska .. vyjde to lacno, sú tam veľmi pekné miesta ..
    Spoznajte ľudí a kultúru a potom súdte Srbov ..

  21. Podla mna by sa v kazdom štáte a regione malo priemyselne stavat len tolko približne kolko dokaze ten štát a region zamestnat domaceho obyvatelstva.

  22. Pre všetkých čo sa sťažujú že im Srbi berú pracu: xy rokov mam problém v Seredi nájsť ludi ktorú chcú pracovať, ktorý na stavbe aj makaju nie len vysedavaju a taky ktorý nepiju ako dúha… Sam za seba poviem, ak by som vedel nájsť triezveho pracoviteho seredana do 40r tak určite nezamestnam srbov, Ukrajincov, Čechov atď.. Ludi bez práce mame plne krčmy ale to je cele.

  23. Pre podnikateľ zo Seredi myslím že nemáš pravdu ! A nepíšeš koľko by si mi dal na hodinu alebo ktorémukoľvek Papučiarovi alebo Kaféčkárovi ,alebo Fišpubákovi. Radšej netrep .!

  24. Ľudia to určite aj počuli a Max zavreli okná pred tým ráno vstávajú na 12 ku do Lidl skladu a Max sem dajú večer komentár dáky hustý ale pomôcť dosrany boli ľudia sa vyhýbajú boja ale len tu udávajú na zabijaju garantujem že pol cinzaka bolo okne

  25. Ono každý je v noci v okne a je nachystaný zlanovať keď niekto prosí o pomoc.
    Može byť na zachode alebo sa sprchovať. Alebo naschal proti krádežiam naplanuje že tam niekto je.
    Skor by som prijal info o páchatelovy.
    Čo mal oblečene, približne, výška, váha, vek. Vlasi fuzi kukla atd… niečo čoho sa dá spoločne chytiť a dopatrať jak tu riešiť otvorene okná…tie nepomožu ani zavrete

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img