ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Na úvod letnej prípravy trojgólová prehra so Skalicou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

V úvodnom prípravnom dueli letnej prípravy sme na ihrisku vo Váhovciach podľahli druholigovej Skalici 0:3. Kouč Serede Juraj Jarábek v zápase skúšal viacerých adeptov na fortunaligový dres.

 

ŠKF Sereď – MFK Skalica 0:3 (0:3) – hralo sa vo Váhovciach

Góly: 30. Voleský, 35. Mizerák, 37. Vašíček

 

ŠKF Sereď:

1. polčas: Adam Kováč – Morong, Tanas, Hučko, Mečiar – Šumský, Potoma, Jureškin, Tasos, Johnson Kalu, Franko.

2. polčas: Fojtíček – Boom (62. Cehula), Katunský, Š. Kozák, Pittner – Tatranský, Horvát, Alan Kováč, Adanu, Stanley Obinna, Morong (62. Špehar). Tréner: Juraj Jarábek

 

MFK Skalica: Junas – Rudzan, Blažek, Mizerák, Hollý, M. Nagy, Voleský, Mášik, Krela, Vašíček, Baumgartner. Striedali: Riška – Švrček, T. Kollár, Šebesta, Mader. Tréner: Jozef Kostelník

 

Hodnotenie zápasu:

 

Juraj Jarábek, tréner ŠKF Sereď:

“Dnes sme potrebovali vidieť viacerých hráčov, ktorí sú tu na skúške. Skalica má veľmi solídne mužstvo, výsledok však hovorí za všetko. Skalica zvládla prvý polčas lepšie, my sme toho veľa neukázali. Druhý polčas bol z našej strany lepší. Mali sme aj nejaké šance. V zápase neišlo ani tak o výsledok, chceli sme vidieť v akcii viacerých adeptov na seredský dres. Po zápase sa rozhodneme, ktorí hráči budú naďalej pokračovať s nami v príprave.” 

 

PROGRAM PRÍPRAVNÝCH ZÁPASOV:

 

24. júna 2021: Dinamo Záhreb (Chorvátsko) – ŠKF Sereď (Štadión Fazanerija, Murska Sobota, 18:00)

 

30. júna 2021: ŠKF Sereď – FC Petržalka

 

3. júla 2021: SK Sigma Olomouc (ČR) – ŠKF Sereď (Slatinice, 15:00)

 

7. júla 2021: Budapešť Honvéd FC (Maďarsko) – ŠKF Sereď (Budapešť, 16:00)

 

10. júla 2021: ŠKF Sereď – FK Železiarne Podbrezová

 

17. júla 2021: FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble – ŠKF Sereď (generálka, umelá tráva)

 

* v prípade zmien budeme včas informovať prostredníctvom našich komunikačných kanálov

 

Autor: Peter Cuninka
Foto: ŠKF Sereď

 

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img