ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Kotlebova propaganda

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Propaganda a lacné získavanie politických bodov na témach ľúbivých pre mnoho ľudí nemajúcich záujem nad problémom sa zamyslieť do hĺbky, na nás útočí nielen z internetu, sociálnych sietí, ale aj z vonkajšej reklamy.

Špecialistami na podsúvanie nízke ľudské pudy ovládajúce témy, je už tradične strana Mariána Kotlebu.

Pozrime sa na niekoľko skvostov, ktoré sa nás snažia na uliciach a popri cestách osloviť.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Miloš ja viem že máš Kotlebu v zuboch a preto ho ja obdivujem ešte viac ! Ty nie si nijaký národovec to už všetci vieme. Ale vyslovene na Kotlebu útočiť a robiť si z neho srandu,tak to je cielená propaganda !
    Niekto ti za to určite platí,lebo takto nenávidieť verejne niekoho…
    Kotleba je jediný politik ktorý nemá namočené ruky v nijakej špine,tak ako tá dnešná zgerba čo je pri moci.
    Tebe sa páčia tí zapredanci čo robia všetko výlučne proti Slovensku ? Na čele s tou Serešom zvolenou Izraelskou smetiarkou ? Mne sa z nich všetkých chce grcať !

  2. Tentoraz ,teda nerád musím dať Danielovi za pravdu.To je len odvádzanie pozornosti od tejto nesmierne zlej vlády.Nasilu riešite nejaké opozičné strany,stále len z minulosti,je to nesmierne trápne.Ked si myslí niekto,že týmto spôsobom sa hlavne Olano a ich poskoci nejako zaboduju ,to už ozaj hranici s blbostou.Ludia nie sú hlúpi,a vidia čo sa deje.Tolko klamstiev,zloby,a pomstichtivosti tu ešte nebolo.A potom sa postaví nejaká podrztaska,a ide moralizovať.Pfuj tajbl.Sami už majú toľko na rováši,že by som sa od hanby už prepadol.

  3. pan majko , to je zase aktualna tema a dalsia ako tu stale pisete o komunistoch, treba aktulne pisat o tejto stoke co nam tu vladne!!!!

  4. Opozičné strany štát nevedú. Venujte sa tým, ktorí tu aktuálne chaoticky riadia krajinu. A to Kotlebu teda vôbec nemusím. A mimochodom, treba popracovať na skloňovaní a formulácii viet, je to dosť kostrbaté.

  5. Pán Majko si bude písať čo chce, čo uzná za vhodné. A vy, keď sa vám neľúbi čo a o kom píše – nečítajte! Len sa čudujem, že tieto vaše komentáre nevymaže.

  6. Kritici,no samozrejme,to je presne to čo viete,alebo lepšie povedané neviete. Jednoducho zniesť iný názor a kritiku.Nech len maže,nech sa páči,potom budete ale len medzi sebou.Potom môžte samozrejme velebiť všetko,čo Vás napadne,aj napr.VELKE HOVNO.

  7. kritici 19. júna 2021, 9:17

    Kľudne môže zrušiť aj diskusiu pod článkami. Môžeš dvakrát hádať komu to v konečnom dôsledku uškodí.

  8. tak majko musi nadhazovat aj taketo koniny, inak by tu nikto nechodil 😀 nezabudajte – ludia ani netušia akú majú moc.

  9. ubohy clanok,nech je kotleba akykolvek,poprosim o konstruktivnu kritiku,CO KEDY UKRADOL,AKE MA KAUZY,KOHO UPLACAL.
    Velmi sa cudujem p.majko vy bojujete proti podvodnikom, reginalnej mafii v mestskych strukturach ,ja sa pytam co z tohoto splna kotleba?
    co taky KOLLAR TEN VAM NEVADI,bratislavsky mafian,zaludov kon,snad sa dockame na SOL, obrovskeho bilboardu ako SME RODINA slubovala 25tis. bytov.
    je potrebne kritizovat vladu ktora momentalne vladne ta nesie celu zodpovednost za vyvoj statu.
    alebo je jedno co vlada robi-nerobi,hlavne nech je neoliberalna.

  10. Tony,je to presne tak,táto vláda mala blanko šek,ktorý bol vytvorený vládou Smeru,ale ten už dávno spotrebovala a teraz si z nás robí srandu,lebo sme naleteli,a pod vznesenými heslami,ako boj proti korupcii,zabíja všetko rationalne,a ženie Slovensko ku katastrofe.Len tie dlhy,tie sa musia splatiť a bude to špirála,ktorá sa nezastavi,až keď bude ozaj všetko v riti.

  11. Nuž Kotleba nie je ten kto škodí Slovensku. Nemá ako. A propaganda? Nie je pred voľbami, takže článok s jeho slaboduchými heslami na bilboardoch je v súčasnosti zbytočný. Zato niekto je tu špecialista na neaktuálne témy, hoci by bolo čo písať o aktuálnom dianí. Kotleba Slovensko ku dňu neťahá.

  12. Kokotlebu si vyskusali v BB kraji, a ani tadial cesta nevedie. To je len dalsi blbecek co vsetko dodrbal svojou neschopnostou. Max tak pomohol svojej rodine, co sa normalne asi ani nevie zamestnat…

  13. Miloš, mňa už neprekvapí nič u teba. Viem, sympatizuješ s touto, ako to slušne nazvať bandou diletantov a neschopných idiotov, ktorí nás rekordne zadĺžili a na ľudí sa zas a znova vysrali 🙂 Ale ok. Nemusí mať každý rád Kotlebu, Uhríka, Mazureka atď, ale aspoň majú gule naplno povedať to, čo si myslím väčšina občanov SK. Kotleba čelí žalobe za číslo 😀 1488. Lebo nejaký mudrlant to spojil asi so všetkým možným čím sa len dalo. Poradie v abecede, výroky nejakého amerického blba atď. Fajn, keď sa chce, bič sa nájde. Ale vieš čo je smutné? Že rovnaký „nestranný objektívny a nezaujatý“ prokurátor Honz, ktorý sa za svojej bohatej a dlhej kariéry stihol preškoliť aj v Izraeli, má na Kotlebu a Rostasa jeden meter a na Arpáda Šoltésa a Matoviča druhý. Nemal by platiť rovnaký meter na všetkých? Rovnaký zákon? Jedna spravodlivosť? Celý Kotlebov súd je totálna mediálna sračka. I keď najlahšia cesta ako sa ho zbaviť. A najmä, prípad by mal viesť nezaujatý prokurátor.

  14. Kotleba a Mazurek sa navzájom vyfaulovali do autu a chudáci ich voliči teraz nevedia koho z nich voliť. A tak je to tu od nich samé fňuk fňuk. A zadrel to celkom anonym 10:49, že blanko šek od vlády smeru, dávno som sa tak dobre nezasmial.

  15. Anonym14,34 ,to je pekné,že som Ťa pobavil,ale Tí ľudia,čo majú niečo v hlave ,tak vedia ako je to myslené s tým „blanko šekom.

  16. Ach Majko zas ukazuješ tvoj novinarsky suterén…uplne načo tu riešiš kotlebu atd..prosim ta Miloš už nebud hlupak vlastne si..začni riešit aj dnešnu vladu..ale nezačneš lebo si zmrd ktorý by sa napchal dnešnej vlade s prepacenim do riti…

  17. Takéto hlúposti, aké propaguje Kotleba počúvame viac ako 30 rokov. On nezískal celkom nič počas pôsobenia v politike, on žije len z platu? Keď podporil tzv. chudobné rodiny, z čoho, zo svojho alebo z nášho? Ľahko sa rozdáva z cudzieho. Neviem, čím takýto ľudia ohurujú ľudí? Tým, že sa Matovič driapal na plot Počiatkovi, že Kotleba propaguje nacizmus, že Fico dáva tzv. zadarmo obedy deťom, ktoré zaplatia daňoví poplatníci, že vlaky zadarmo, ktoré zaplatia bežní cestujúci…, ale nikto nerozmýšľa, čo za tým stojí, že nikomu z nich nejde o bežného občana, ale o nich, o ich blaho. Aj ich propagandu, platia si ju zo svojho vrecka?

  18. Áno pomohol rodinám ale len s tou podmienkou že sa musíš odfotiť s logom ich strany inak peniaze nedal. Čiže tak, išlo mu iba o PR.

  19. Prečo nedávajú v TV Kotlebu nech prezentuje svoje názory alebo návrhy čo by spravil pre občanov?
    Môj názor na politikov je takýto: politik ktorého deti študujú a ostanú pracovať v zahraniči by nemal čo robiť vo vrcholovej politike SR pretože jediné čo ho motivuje je nahrabať čo najviac veď aj tak tu jeho deti neostanú a teda nemá motiváciu niečo robiť pre tento štát. Slušné mladé rodiny s detmi ktorých obaja rodičia pracujú v zahr fabrikách sa musia zadĺžiť na zvyšok života …. za aké časové obdobie si viete našetriť z bežného platu napr na dáciu? Naschvál som napísal dáciu lebo nič nižšie ma nenapadlo jedine potom “buchalka” ale tá je drahšia

  20. Miloš ideš! 👍 čím kontroverznejší článok, tým viacej klikov a viacej diskusie. ááááá viacej bubáčikov do kešene 💲💲💲💲

  21. Matovič ďalej živí obvinenie Márie Kolíkovej z podvodu pri prenájme budovy, za ktorý ju už neúspešne odvolávala opozícia…

    To tvrdi ten pan, co najazdil na Fabii 220 000 km za rok, co prepisal firmu na bieleho kona a rozobral tlaciarensky stroj pred dovozom na SK aby usetril na daniach a trestu sa vyhol len preto, ze bol skutok premlcany ?

  22. citujem “ Kotleba a Mazurek sa navzájom vyfaulovali do autu a chudáci ich voliči teraz nevedia koho z nich voliť.”,

    Uplne suhlasim, volici LSNS su chudaci, nic viac, bodka.

  23. Pre Anonym 19. júna 2021, 22:13
    Prečo chudáci? Poznáš ich osobne, všetkých, že si to dovolíš tvrdiť? Sú snaď voliči Olano psychopati a neschopní idioti ako sprievodca po Francúzskej riviére? Žiadna vláda nedokurvila krajinu za takú rekordne krátku dobu ako táto zlepenecká banda zmrdov.

  24. Môžete mať na Miloša každý svoj názor ,a o tom sú Seredonline…ale predstavte si,že by nikto nezverejňoval,čo za špinu sa v Seredi deje…osviežovač vody na námestí (predražený), odmeny pre Veselického (no comment),skládka luženca (to sa Vám páči čo dýchate a periete?),skládka bordelu v areáli Milexu . (Len tak vydrbaný plastový odpad v areále mesta…) Chodníky a povrchy za mesto za ktoré je niekto z mesta zodpovedný? Budťe rád ,že nejakého Majka máte,inak by bolo Vaše Mesto len fakt len drogový brloh….

  25. veselický, spomínam si ako tu horlivo diskutoval v minulosti, teraz keď písal o tích žumpách a o tom ako to znečistuje podzemnú vodu, mne len napadlo , lužencová kopa nič neznečistuje?

  26. Kotleba? Čo tak poukázať na skutočné problémy pán “ novinár“Staré bilbordy,a to je skutočne neuveriteľné dôležité.!

  27. Uznávaný herec Robert Roth v apríli v internetovej relácii Mareka Vagoviča „Na scéne“ známy tiež ako slušnočlovek v spomenutej internetovej relácii popísal svoj zážitok zrejme z vlhkého sna s Ficom takto: „Tiež som mal strašnú chuť si udrieť. Nič som ale neurobil, ale cítil som sa veľmi bezmocne. Spomalene dokonca vidím seba, ako mám taký tigrí skok, ako na toho Fica skáčem, ako on padá do prachu, pokúša sa niečo povedať a vtedy sa pomaly blíži moja päsť a ja ho utlčiem do toho Námestia SNP“. Prečo si to niekto môže beztrestne dovoliť a kto vytvára takúto atmosféru?
    Možno si poviete, že nestojí za to vyjadrovať sa k táraniu niektorých komediantov, ktorí nemajú poriadny prírodovedný či technický ale dokonca ani humanitný vzdelanostný fundament vôbec nie je relevantné. Ale žiaľ, nie je to celkom tak: títo ľudia dostávajú v masmédiách obrovský priestor a sú dôležitou súčasťou ich pôsobenia na verejnosť. Kde je pán prokurátor Honz? Bol práve vtedy na dovolenke alebo na školení v Izraeli?

  28. A,čo z toho,že tu Majko zverejňuje tzv.predražené zákazky,podal už niekto kvôli tomu trestné oznámenie….dnes minister zdravotníctva už začína strašiť,že ak budú ľudia v lete nezodpovední,tak na jeseň,zase nastane ..lockdown..myslím si,že nás čakajú dalšie šparania v nose,nakoľko máme 12 milionov AG testov,ktoré treba minuť

  29. Ach, zase tu niektoré indivíduá zúfalo potrebujú vodcu, ktorých im ukáže na nepriateľa a ktorý ich zošikuje. Zase tu niektorí potrebujú ďalšiu historickú lekciu, akoby im tá jedna v 20.storočí nestačila. Prečo je tento plebs taký nepoučiteľný. Kotleba je obyčajný nácik, a ako skupina nácikov vynikajú v tom, že ako jednotlivci nevynikajú vlastne v ničom. Sú to ubolení lúzri v infantilnej záľube v uniformách, kanadách a symboloch. Je to obyčajné obranné spoločenstvo vzájomnej sociálnej frustrácie. Skrátka mladí zakríknutí ľudia, ktorí chcú túto etapu života prekonať tým, že budú v nejakej násilníckej skupine. Nezabúdajme, že Kotleba mal v marci 2016 na kandidátke niekoľko ľudí spájaných s neonacistickým hnutím. Lenže dnes už sa naučili byť mainstreamoví. Stále sú to rovnakí nácikovia, len už prišli na to, že pochodovať v kanadách je príliš do očí bijúce.

  30. Mýliš sa. Veľa ľudí dnes podporuje Kotlebu ale vo voľbách mu neplánujú dať hlas.
    Dnes sme v dobe keď plagiator, daňový podvodník, mafián, a iní zvrhlici ovládajú štát a držia sa tam na základe 12 % ľudí na SVK. 88 % ľudí im nedôveruje a želá si ich odchod.
    Volici olano dnes vo veľkom chodia do kostolov a prosia za odpustenie že to hodili tej strane.

  31. pre tomáš 20. júna 2021, 17:15
    Kotleba ma netrápi, zato idiot, ktorý nezvládal funkciu premiéra, a ktorý nezvláda ani funkciu min. financií už hej. Lebo diletanstvo tejto zlepeneckej sebranky budeme pociťovať a splácať vééééľmi dlho. Načo sa mu navyšoval rozpočet o 3,8 mld eur, keď pre ľudí z toho nepôjde nič? Zišlo z rodinných, aj z daňového bonusu, dokonca dnes v tv zaznela aj info, že ani opatrovateľom hendikepovaných sa nebudú zvyšovať príplatky o 64 centov :-p, lebo už majú dosť. Toto by som sa nie ,že hanbil povedať, ale radšej by som si dal po pysku, než aby som to pustil do éteru. A bohužiaľ, je to len ďalší dôkaz aká chrapač nám tu vládne a preto plne dúfam, že stade čo najskôr vypadnú do pi.e!!!!

  32. Téma je Kotleba a jeho propaganda. Negramotnosť neospravedlňuje. Vyplakávať na túto vládu môžete, ale vyplakávať na túto vládu obsedantne pri každej príležitosti a akejkoľvek téme je už diagnóza.

  33. Vlado chrapač si ty a to poriadna. O tom, že tehotné baby dostávajú príspevok už počas tehotnosti nejakých tuším 370EUR, ktorý bol nedávno schválený, držíš papulu. Vytiahneš nejakých 64 centov

  34. pre anonym 21. júna 2021, 14:34
    Tušíš zle, 370 je max hranica. Bežne je to cca okolo 200 eur. A zabudol si este 333 eur jednorázovú pomoc na každé dieťa, v rodine, ktorá je v hmotnej núdzi. Vieš kto na tom najviac získa? Vieš čo obnáša starostlivosť o postihnuté dieťa, či dosp.človeka? Choď to povedať takej rodine, že podla Matelka už majú dosť. Prezraď mi, načo sme si hodili kvôli zmatkovičovi na krk o 3,8 mld.eur vyšší dlh, keď to rodiny – všetky, nepocítia ani v rodinných, ani v daňovom bonuse, ani v ničom. A som náramne zvedavý, koľko podpora pre tehotné ženy vydrží.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img