ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Tínedžer na kolobežke skončil na kapote: Za 5 dní 3 nehody a dvaja zranení

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Na čelnom skle auta skončil aj 15 ročný tínedžer z Trnavy.

Príčinou nehody malo byť údajne slnko, ktoré chlapca pri nehode oslnilo. Pri jazde po trnavských uličkách mesta nezvládol kvôli tomu riadenie a prednou časťou narazil rovno do zaparkovaného auta Citroen C5. Pri nehode preletel cez kapotu auta a narazil hlavou do čelného skla. Privolaní záchranári mu okamžite poskytli prvú pomoc a previezli ho do trnavskej nemocnice. Rozsah zranení zatiaľ nie je známy. Škoda spôsobená nehodou bola odhadnutá na 1200 eur. Policajti podrobili mladého vodiča dychovej skúške, ktorá bola negatívna.

Podobnú nehodu riešili policajti aj v nedeľu, v obci Paderovci. 19 ročný mladý muž podobným spôsobom narazil s elektro kolobežkou do odstaveného auta. Našťastie sa pri tejto nehode nikomu nič vážne nestalo a kolíziu riešili policajti nakoniec ako škodovú udalosť.

Od piatka ide o tretiu kolíziu vodičov elektrických kolobežiek v cestnej premávke.
Polícia dôrazne upozorňuje, aby sa kolobežkári správali na verejnosti maximálne zodpovedne. Používať elektrické kolobežky by mali používať iba tí, ktorí si mimo frekventovaných miest vopred vyskúšali techniku jazdy, kolobežku majú maximálne pod kontrolou a ovládajú pravidlá cestnej premávky. Zároveň žiadame rodičov, aby poučili svoje deti a vo vlastnom záujme ich zdravia a života im vysvetlili pravidlá ich bezpečného používania.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kolobežka po autom, kolobežkou narazil do stĺpa, kolobežkou zabil chodca.. A tak ďalej.
    Nejaký mozgový invalid schválil infantilnú pi*ovinu na cesty a tak zmrdi ohrozujú seba na cestách a aj chodcov na chodníkov, bez akýkoľvek jasných, jednoznačne určených a hlavne niekým kontrolovaných pravidiel.
    To ešte aj cyklofašouni sú viac sledovaní políciou..
    Takže kam to bude povedie?

  2. Debilom čo nepoznajú dopravné značky netreba dať nič nech sa vozia na dvore alebo po poľnej ceste a nie keď ma 15r a nepozná značky čo hľadá na ceste?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img