ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Pokračovatelia bankomatovej mafie ? Na krádež peňazí z bankomatu bola opäť použitá hrubá sila – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Šoporňa /  V skorých ranných hodinách došlo k ďalšiemu útoku na bankomat umiestnený na budove potravín v obci Šoporňa.

Páchatelia s najväčšou pravdepodobnosťou použili trhavinu, teda k finančným prostriedkom sa rozhodli dostať za použitia brutálnej sily a tým aj škôd na okolitom zariadení.

Aktuálne je na mieste vyšetrovateľ a odborníci zabezpečujúci stopy.

Obec Šoporňa je pokrytá bezpečnostným kamerovým systémom, preto je veľký predpoklad, že kamery budú využité za účelom na ktorý majú slúžiť, t.j. orgánom činným v trestnom konaní k eliminácii trestnej činnosti v obci.

Bližšie informácie prinesieme po ich poskytnutí políciou.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

ŠOPORŇOU OTRIASOL VÝBUCH BANKOMATU.

POLICAJTI NA PRÍPADE INTENZÍVNE PRACUJÚ

Galantská polícia prijala krátko pred 04.00 h ráno oznámenie o útoku na bankomat v obci Šoporňa.

Na miesto udalosti bol okamžite vyslaný policajný výjazd s vyšetrovateľom a policajným pyrotechnikom. Od skorých ranných hodín stále prebieha obhliadka miesta činu a na mieste zasahujú aj experti z Kriminalisticko – expertízneho ústavu Bratislava. V tejto chvíli vieme potvrdiť, že osoby prišli do obce na aute a za pomoci nezistenej látky poškodili bankomat umiestnený na predajni potravín. Explóziou došlo pravdepodobne aj ku krádeži peňazí a ku škodám na majetku. Presné škody sa stále vyčísľujú.

Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre poškodzovanie cudzej veci v súbehu s trestným činom poškodzovania a ohrozovanie prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.

V noci došlo k podobným prípadom aj v Nitrianskom kraji a Košickom kraji:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4513636698666517&id=1488631054500445

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. I P a inak si zdravý? Keby som mal čas,tak ťa okamžite ohlasIm na polícii(nabádanie k trestnej činnosti),dúfam že to niekto urobí.

  2. Kamera je ale aj taˇ bola kde podpálili auto páchateľ neznámy lebo zem kto to spravil sú kamosi v ga ešte to tak funguje

  3. Banky su plne penazi dvaju nam ich za jedno percento uroku tym nas konuju na celi nas pokorny poslusny zivot , ked ta zastihne choroba nebudes platit nastupia exekucie .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img