ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Cudzinci cestovali deväť krajín v návese nákladiaku, až ich odhalili slovenskí policajti

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Komárňanskí policajti v pondelok (07.06.2021) pri plnení svojich úloh kontrolovali aj nákladné vozidlá, najmä to, či sa vodiči nepokúšajú prejsť cez hranice s preťaženým nákladom. Rozhodli sa skontrolovať ložný priestor tureckého nákladiaku, no namiesto preťaženého nákladu objavili piatich cudzincov. Boli to traja štátni príslušníci Afganistanu, štátny príslušník Pakistanu a štátny príslušník Iránu.

Z dôvodu neoprávneného pobytu boli predvedení na oddelenie cudzineckej polície do  Nových Zámkov. Cudzinci sa na územie Slovenskej republiky dostali v návese kamióna. Vodičom bol štátny príslušník Bulharska.

Podľa vyjadrení cudzincov do návesu kamióna nastúpili za pomoci prevádzača v meste Arad v  Rumunsku, bez vedomia vodiča.

Cudzinecká polícia zistila, že ide o troch  dospelých a dvoch maloletých bez sprievodu (z Afganistanu a Iránu), kontaktovali preto aj pracovníkov úradu práce, sociálnych vecí a rodiny. Tí im zabezpečili umiestnenie v detskom domove.

Dospelý štátny príslušník Pakistanu bol z dôvodu, že je žiadateľom o udelenie azylu v Rumunsku, umiestnený v Medveďove a po vykonaní potrebných úkonov bude vrátený do krajiny, kde o azyl žiadal. Podobný postup bude aj so štátnym príslušníkom Afganistanu a jeho bratom.

Všetci cudzinci sa plánovali dostať do niektorých z krajín Európskej únie, konkrétne do Nemecka, Talianska alebo Holandska.

Cudzinci boli samozrejme podrobení vyšetreniu na COVID-19, výsledok testov bol negatívny.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. tak toto su gorili 25rokov a viac hladom určite netrpeli buduci teroristi,pozrite tie vyšportované telá cvčili pár rokov

  2. Islamizácia Európy pokračuje plným tempom… Keby sa do Európy hrnuli nejakí bieli kresťania,no dobre treba im pomôcť. Ale hento ?
    Nenávidia celú Európu
    Spalicovať a vyhnať preč ! Kde majú ženy ? Kde deti ? To sú všetko budúci islamskí bojovníci a teraz ma zožerte !

  3. Daniel, žiaľ, asi máte pravdu ….my sa toho možno nedožijeme, ale rada by som videla Európu tak za 200 rokov.

  4. pre Daniela, načo sú im ženy, deti. Vyjadrenie Kádáffiho k svetovým „demokratom“: nechajte Lýbiu na pokoji, v opačnom prípade otvorím hranice a Afrika porazí Europu bez zbraní, no s kokotmi. Nakoniec má pravdu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img