ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Zaslúžené prvenstvo mladších žiačok

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

HK Slávia Sereď /  Aj hádzanárske nádeje HK Slávie Sereď sa dočkali svojich zápasov.

V sobotu pri dodržaní pandemických opatrení zorganizovali hádzanársky turnaj Hráme pre radosť. A skutočne všetky dievčatá hrali s radosťou z tejto dynamickej hry. Do Serede zavítali rovesníčky z Lehníc a Šurian. Družstvá odohrali medzi sebou dva zápasy.

V prvom zápase nedali domáce hráčky šancu dievčatám šancu a presvedčivo zvíťazili 20:1. V odvete spočiatku podcenili súperky a prehrávali 3:4. To však bolo posledné vedenie súperiek. Domáce spresnili hru a streľbu a dotiahli zápas do víťazného konca 17:6. Aj dievčatá zo Šurian odolávali domácim iba na začiatku zápasov.

Domáce sa opierali o výborné výkony brankárskej trojici a rýchlym prechodom do útoku. Oboch zápasoch zvíťazili jednoznačne 22:9 a v odvete 24: 5. Čo nás veľmi teší, že na palubovke sa postupne v každom zápase objavili všetky hráčky a každá predviedla výborný výkon. Dievčatá sa už tešia na majstrovstvá SR, ktoré sa uskutočnia v júli v Žiline.

Zostava: S. Polášová, N. Chynoradská, M. Gálová 1 – E. Fogelová 28, L. Fogelová 6, E. Sojková 16, Z. Sojková 1, L. Ončová 11, B. Nagyová 8, N. Sopúchová 2, P. Hubináková2,E. Chynoradská 1, B. Sokolová 7

Tréner: Mgr. M. Novák

Dorastenky ako na hojdačke

V regionálnej lige dorastenky cestovali do Kolárova. V prvom zápase sa stretli s favoritom súťaže HK Nesvady. Súperovi vzdorovali 17 minút prvého polčasu. V ďalšom priebehu sa prejavila herná vyspelosť súperiek, s ktorými sme prehrali 14:27.

Druhý zápas s domácim Kolárovom mal vyrovnaný priebeh V dramatickom závere si slávistky vytvorili trojgólový náskok a domácim sa podarilo už len skorigovať na 20:19.

Zostava: V. Žáková – L. Nagyová 1/1, Mészárosová V. 0/1, L. Slobodová,N. Mészárosová 1/0, B. Horváthová 0/1, K. Szilvasiová, J. Oszee ¾, K. Malá 8/12, J. Malá 1/1

Tréneri: J. Vavrinec, V. Mészárosová

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img