ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Od Davida a Attilu už drogy nekúpite. Policajti dílerov zadržali a obvinili

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Vyšetrovateľ ich oboch obvinil z obzvlášť závažného zločinu a vo väzení si môžu posedieť na 10 až 15 rokov. Obe osoby sú stíhané väzobne.

Vo väzbe skončil ako prvý za drogy 41 ročný David. Piešťanskí policajti ho kontrolovali na AUDI A 8 v križovatke ulíc Teplická a Ovocná. V aute sa okrem neho nachádzala aj 41 ročná žena a niekoľko vreciek s kryštalickou látkou. Tie boli položené na podlahe pod sedadlami auta, ale aj v batožinovom priestore. Obe osoby policajti zadržali a látky zaistili. Podľa výsledkov predbežného skúmania išlo o pervitín. Drogy predával aj napriek tomu, že bol v roku 2016 na viac ako 7 rokov odsúdený za drogovú trestnú činnosť. Teraz mu za recidívu hrozí násobne vyšší trest.

Úspešný zákrok na drogy mali aj policajti v Dunajskej Strede. Pri domovej prehliadke našli a zaistili heroín a pervitín. Muža z drogovej trestnej činnosti usvedčili najmä viacerí zákazníci, ktorí od neho drogy dlhodobo kupovali. Vyšetrovateľ ho na základe dôkazov obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Vyšetrovateľ predložil spis prokurátorovi s návrhom na väzobné stíhanie 50 ročného muža. Sudca sa s návrhom stotožnil a na základe príkazu súdu bol muž eskortovaný do výkonu väzby.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. „Drogy predával aj napriek tomu, že bol v roku 2016 na viac ako 7 rokov odsúdený za drogovú trestnú činnosť.“.

    Najprv som myslel, že mám zlý kalendár Ale odpoveď je v našich humannych súdoch, treba predčasne prepustiť, aby mohol predávať. No nič, sudca bude mať možnosť napraviť povesť súdnictva a udelil trest, ktorý bude mať účinok. Ten pôvodne sedemročný sa zjavne minul účinku.

  2. pre anonym,len tie drogy sa stale v tej cine vietname,thajsku predavaju,ako to teda vyriesit ked ani smrt dilerom nepomaha?

  3. tony, rozdiel je v tom, že vo Vietname, Číne a v Thajsku chytia dílera raz. A dajú mu jeden jediný a definitívny rozsudok. Tu dostane prvý rozsudok, vyjde von, predáva znova, dostane druhý rozsudok, predáva znova, dostane tretí rozsudok… Nie je to rozdiel?

  4. Seredský Cigáni Lakatošovci už došli z Anglicka, /dom pri štadione/. Ako je to možné že aj ten Roman čo je na neho štátne pátranie je tu a behá po Sereďi? Ďalší kajúcnik na obzore?Ani som ho skoro nespoznala, schudol tučko. Pome NAKA, rozobrať celý dom, anglické autá, tam nájdete čo hľadáte. Aj hľadané osoby.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img