ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Úspešný turnaj Starších žiakov BK Lokomotíva Sereď v Bratislave

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

I. turnaj Starších žiakov U15

Piatok 28.5.2021

AŠK Slávia Trnava – BK Lokomotíva Sereď 42:101 (11:20, 22:46, 30:78)

Mizera 27 (TH 4/3), Sárkány 15 (6/1), Vranovič 14 (2/0, 2 trojky), Kiss 13 (1 trojka), Majerník 11 (4/3), Truong Q. 7 (1/1), Balogh 6 (1/0), Gavora 3 (1 trojka), Štefánek 3 (1 trojka), Vranka 2.

Trestné hody družstvo 18/8, 5 trojok.

Sobota 29.5.2021

B.S.C. Bratislava – BK Lokomotíva Sereď 49:92 (16:37, 29:57, 38:70)

Mizera 23 (TH 7/3), Majerník 20 (9/4), Vranovič 17 (6/3), Sárkány 12 (7/4), Kiss 10 (2/0), Truong Anh H. 5 (2/0, 1 trojka), Truong Q. 3 (1 trojka), Štefánek 2

Trestné hody družstvo 35/14, 2 trojky.

BK Lokomotíva Sereď – BK Junior Komárno 85:46 (15:8, 48:15, 63:31)

Mizera 21 (TH 1/1), Vranovič 14 (4/2), Majerník 11 (1/1), Kiss 10 (4/1, 1 trojka), Truong Q. 8, Sárkány 7 (3/1), Vranka 6, Gavora 4 (1/0), Balogh 2, Truong H. 2.

Trestné hody družstvo 14/6, 1 trojka.

Po vyše pól ročnom čakaní sa opäť na Slovensku rozbehli mládežnícke súťaže, na ktoré sme všetci netrpezlivo čakali. Úvodné vystúpenie našich starších žiakov na turnaji v Bratislava dopadlo na jednotku. Prvý zápas proti Trnave sme sa dlhšie dostavali do rytmu. Na hráčoch bolo vidieť výpadok hernej praxe a tiež mierna bojazlivosť. Po prvej štvrtine z nás však všetko opadlo a „seredská mašina“ sa mohla rozbehnúť naplno. Samozrejme nastalo aj množstvo chýb, hlavne na obrannej polovici, ktoré sme si celý zápas prízvukovali. No to čo sa nám nedarilo v prvom zápase sme chceli zlepšiť v tom druhom. Proti B.S.C sme sa poučili z prvého zápasu a výborne sme zachytili úvod, kde už po dvoch minútach si super bral prvý timeout za stavu 0 – 10. To nás nezastavilo a pokračovali sme v dominantnom výkone až do stavu 4 – 29, kde si súper musel vziať už druhý timeout, no u nás nastal pocit uspokojenia. B.S.C sa veľmi dobre oklepalo z úvodnej facky a začalo hrať omnoho agresívnejšie s dôrazom na loptu. U nás sa začali kopiť chyby a z driblingu sme strácali jednu loptu za druhou. Aj keď niektoré zákroky súpera boli na hranici hokejových krosčekov, bolo veľmi dobré, že sme odohrali taký fyzický zápas, aby sa chalani naučili byť dôrazní v každej hernej situácii a hlavne od začiatku až do konca zápasu. Posledný zápas na turnaji sme odohrali proti družstvu z Komárna. Dôležité je, že sme opäť veľmi dobre vstúpili do zápasu a už na prvom turnaji, zápas od zápasu bolo vidieť pokroky a zlepšenia v rôznych aspektoch hry. Po dominantnom prvom polčase nám už začali pomaly odchádzať sily a zápas sme dohrávali za častého striedania. Som veľmi rád, že sme odohrali prvé tri zápasy, všetci sme si do sýtosti zahrali a verím, že z každého z nich si niečo odnesieme, aby sme ten nasledujúci víkend boli o čosi lepší a skúsenejší. Je zrejme, že herný výpadok je obrovský, preto kladieme dôraz na základne zručnosti a schopnosti hráčov a budeme postupovať krok po kroku.

Tréner: Patrik Sarna

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img