ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Megaboardy pri diaľnici D1 boli výstižné a trefné. Niektorí ľudia by o tom dnes vedeli hovoriť…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Každé hrabanie sa v digitálnom archíve SOL sa oplatí. Hlavne pre pripomenutie si nedávnej histórie a konania ľudí pri moci, na ktorú by oni samotní najradšej zabudli.

Tentokrát pripomínam presne desať rokov staré megaboardy (fotografované 05.08. 2011) nachádzajúce sa pri diaľnici D1 v smere (aké výstižné) z Bratislavy na Žilinu. Na megaboardoch sa nachádzal vtedajší premiér vo vizuálnom zobrazení mnohými ľuďmi uznávaného hrdinu Slovenska.

Čo poviete s odstupom času zhruba desiatych rokov – mohol niekto na billboard použiť výstižnejšie prirovnanie?

Foto: (C) Miloš Majko,  archiv reporter24.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Po vláde Fica nám zostal 48 procenty dlh( jeden z najmenších v Európe),1.2.procent deficitu(teraz skoro 11.),historický najmenšia nezamestnanosť a historický najvyššia zamestnanosť,sociálny štát,nie všetko bolo ideálne,ale že má niekto takú odvahu a drzosť položiť takúto otázku,aká je v článku,to sa už ozaj nedá pochopiť.Co zostane po tejto vláde? To by bola správna otazka.

  2. Matovic nám neublížil??? Len Fico?12000 životov ma na svedomí kto Fico? Zadlzil slovensko kto Fico?25%dan chce dať kto fico?dan z nehnuteľností Fico?castro kto zničil??kto chce otvoriť dochodkovsky strop Fico??Matovic je asi najlepší na svete že?? On nič on muzikant že?

  3. Pan Majko že slúžite Štb ákovi vás ešte neoprávnuje na takéto štvavé články.nie je to náhodou pod vašu úroveň ktorú ste tak často kritizovali.
    P.s.nie som žiadny ficov volič.bodaj by skončili všetci na dlhé roky v base.

  4. Rado 1. júna 2021, 23:13 – mylite sa, nesluzim nikomu a uz vobec nie estebakovi.

    Nepublikujem ziadne stvave clanky, ale fakty. V tomto pripade fotografie z archivu stare desat rokov a viac.

    Chcete snad spochybnit autenticitu fotografii?

  5. Teraz budú všetci Hlas Smeru aj ten vnuk arizátora aj falošný rytier z dolnej Stredy aj ten bachar zo Šoporni.Máme vymaľované.Ešte nejakého k nim a Pele bude mať dobré stádo zlodejov

  6. Neviem preco zrovna teraz tento clanok.
    Uz rok nam vladne psychopat. Momentalne minister financi ktory sa zo vsetkych sil snazi polozit tento stat na kolena.

  7. Kde sa píše že matovič nič nespravil a je najlepši ? Ovečky prestaňte už byť zaujatí voči matovičovi. Áno matovič „má na svedomí“ „iba“ 12000 životov ale pri vláde či už smeru alebo LSNS (alebo ich súrodencov (hlas a republika) by bolo tých mrtvých omnoho viac, ver tomu. BTW ver aj tomu že fico by dal ešte horšie opatrenia, on sa len hrá aby mu ovečky dali hlas. A pokiaľ nevieš matovič je proti 25% dani.

  8. Priatelia, čo keby nám Miloš sem pridal niečo aktuálne napr. megaboardy Františka ORAVCA nášho bojovníka proti MAFII, za SPRAVODLIVOSŤ. Dodám len: PADNI komu PADNI a nikdy inak

  9. citácia:

    „V jednoduchosti povedané, ak žiadateľ chcel, aby pozemkový fond zriadený na plnenie úloh štátu konal v jeho prospech, musel zaplatiť províziu vo výške taxatívne stanovenej páchateľmi inkriminovanej trestnej činnosti. Pritom pozemkový fond ako právnická osoba nebol zákonom zriadený na podnikanie,“ upozornila sudkyňa Ružena Sabová.

    Sudkyňa poukazuje na to, že úplatky napokon smerovali k ľuďom mimo štruktúry úradu a podľa doteraz získaných dôkazov sa využívali na financovanie v tom čase vládnych strán.

  10. Pre anonym 2. júna 2021, 14:09 – velmi silne tvrdenia sirene aj na socialnych sietach, ze Matovic alebo ktokolvek iny ma na svedomi 12 000 zivotov. Velmi, velmi nebezpecne…

    Zivoty ma na svedomi choroba tych ludi skombinovana s virusom, aky ludstvo v nasich koncinach nezaznamenalo 100 rokov.

    O urovni zdravotnictva a toho, kto je za jeho tunelovanie zodpovedny, sa mozeme bavit, no to je o inom.

    NEZÁVISLÝ 2. júna 2021, 14:33 – kludne sa mozes registrovat a taky clanok dat Ty. Ja si pockam na vysledok vysetrovania.

    Ale uz to, ze niekto dostal niekolko milionov Euro dotacii povazujem za minimalne zvlastne. Bud mal uplne najfasa projekt a teda je vynimocny co do napadu a jeho realizacie, alebo hral niekoho pesnicku… Teraz tazko povedat, moznosti je viac…

    – – –

    V kazdom pripade spinavosti bolo narobenych a je robenych hodne. Problem vidim v tom, ze vzdy to zaplatime my bezni obcania.

  11. p. Majko pamätáte sa na výrok Matoviča na adresu Sulíka, že je vinný za neviem koľko tisíc životov obetí? Prečo nepadla takáto poznámka vtedy? To nebolo veľmi, veľmi nebezpečné?

  12. ranxon 3. júna 2021, 10:00 – ano, pamatam. Myslim si, ze taketo vyroky su nestastne a ak ich nasledne parafrazuju ini s vytrhnutim z kontextu, tak mozu byt nebezpecne.

  13. Pán Majko,noblbujte nás,do nekonečna sa to ozaj nedá.Ako že vytrhnuté z kontextu,veď to povedal neraz a aj to tak myslel.

  14. pre p. M.M., to vaše vyjadrenie je podozrivo zavadzajúce, nakoľko v tomto konkrétnom prípade je treba čakať výsledok šetrenia a v iných to nie je potrebné? P.S. V posedných dvoch odstavcoch s vami plne súhlasím.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img