ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Bojím sa že sme v prdeli.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Bojím sa že sme v prdeli. Všimnite si percentá diváckeho hlasovania dôvery. Členka smeráckej mafie, roky pravá ruka Kaliňáka má 71%. Človek ktorý bol smeráckou mafiou šikanovaný a zničený lebo bol nepohodlný, má 29%. Má vôbec v tejto spoločnosti zmysel za niečo lepšie bojovať? Dúfam že je to hlasovanie zmanipulované 😃 inak je niečo veľmi zle v hlavách a morálke slovákov.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Toto už nepotrebuje už ozaj žiadny komentár,Veď celý národ videl,že kto tu klame z tých dvoch,trápne trápne trápne.

  2. slovaci nie su schopny zit v demokracii,bohuzial na nas je siti socializmus,z prasata tiger nikdy nebude aj keby to chceli usa z ruskom dokopy.

  3. Do nekonečna počúvame sa opakujúce slová: však aby boli predčasné voľby, však budú voľby… Ale keď tie voľby sú, tak ako keby ľudia zabudli, že čo sa dialo pred voľbami a načo chceli tie voľby? Ako keby mali vymetené mozgy, keď volia pochybných ľudí, ktorí nemajú schopnosti tento štát riadiť a ani nemajú záujem. To čo vedia, zadlžovať štát, t.j. nás, spôsobené ich rozšafným konaním. Ale akí sme my, takých si volíme. Keď už iné nie, aké majú vzdelanie, aké majú skúsenosti s riadením? Aby sa uchytili, o chvíľu budú mať na kandidátke aj deti a diplomy získané podvodom. Ani proti tomu sa nič nerobí, asi je ich viac. Slováci – najsprostejší národ.

  4. Empatia mi vraví “nebuď zlomyseľný” , neprajem jej ani smrť ani žiadnu vážnu chorobu ale prajem jej aby zbytok svojho života trávila v base.

  5. Divacke hlasovanie je v podstate vzorka verejna mienka naroda. Myslim ze to je dostatocny ukazovatel ze ci je politik a jeho praca pre narod dobra alebo zla, preto ze sa po volbach zmenil na arogamtne hovedo ktore tiez kradne, tuneluje, a narod šikanuje, buzeruje, kontroluje, zadlzuje a zvyšuje mu dane. Tieto percenta mu hovoria jasne a este ma cas na napravu. Inak nech ide do hajzla a cim skor o to lepsie.

  6. Obyvatel bud konkretny, co ukradol, co vytuneloval, ake dane zvysil? A to, ze ta policajt kontroluje, lebo musi, to nie je jeho buzeracia. Nejako si si pomylil osoby a obsadenie, si obycajny trol.

  7. Presviedčali sme vás, že sme obyčajní ľudia nezávislé osobnosti. Nebola to pravda. Mali sme heslo – úprimne, odvážne a pre ľudí. Po voľbách sme to zmenili. Prebrali sme od našich predchodcov to, čo sme na nich odsudzovali – klamstvo, aroganciu, papalášstvo, túžbu po moci a službu „našim“ ľudom.

    Dali ste nám obrovskú dôveru a moc. Ale my sme do funkcií obsadili ľudí bez odbornosti a manažerskych schopností. Ľudí, ktorí nám chceli pomôcť, sne ignorovali a označovali ich za múdrosráčov. Ničili sme malých farmárov a podnikateľov a pomáhali korporáciám.

    Svojou pýchou a neschopnosťou sme spôsobili obrovský chaos v celej krajine. Namiesto toho, aby sme sa zamerali na dôležité problémy, vyvolávali sme medzi sebou konflikty a hádky, predbiehali sa v sebereprezentáciách a statusoch na internete. Náš šéf začal riadiť krajinu ako keby mu patrila. Ľudia tŕpli, akú ďalšiu hlúposť zase vymyslí, koľko škôd napácha a akú hanbu nám urobí v zahraničí. Nebol schopný prijať spätnú väzbu kritikou označoval za nepriateľov. Ani ľudia okolo neho nenašli odvahu povedať mu pravdu .Boli mu vďační za teplé miestečká a funkcie. Za rok sa v krajine prehajdákali stovky miliónov eura na marketingové shov jedného človeka.

    Sľudmi sa hrali nedôstojné hry a oni netrpezlivo stáli v radoch na strkanie tyčiniek do nosa. Súťažilo sa v tom, kto má rýchle prsty a zaregistruje starkú na očkovanie. Nakoniec bežala súťaž pre mladých – nájdi si svojho starčeka. Možno by to bolo aj úsmevné, keby zbytočne nezomreli tisíce ľudí. Štát kolabuje pre našu neschopnosť. Prepáčte nám občania, hrali sme sa na všemocných a nadávali vám za veci, za ktoré ste nemohli. Správali sme sa ako hlupáci. Zachutila nám MOC a SLÁVA, naučili sme sa viesť prázdne reči a sľubovať veci ktoré sa nikdy nestanú. Pošliapali sme ideály, pre ktoré ste nás volili.

    Milí občania, možno by ste očakávali takéto vyhlásenie od víťazov volieb 2020. Nedočkáte sa. Stali sa politikmi. Napísal som to za nich ja.
    J. K.

  8. Anonym 31. mája 2021, 18:22 – v prvom rade, prispevok je anonymny, takze v podstate dalsi „odvazlivec“ po inicialy a aj to mozno ani nie vlastne.

    Ale vseobecne nemam dovod nenapisat, ze osobne som sklamany z nedostatocnych zmien v PZ na riadiacich postoch – vysledkom je nedostatocne riesenie flagrantneho porusovania zakonov na nizsich stupnoch riadenia spolocnosti.

    Som sklamany z internych zapasov v koalicii – opozicii momentalne staci zostat v klude a cakat.

    Nepaci sa mi konanie niektorych politikov, ktori akosi zabudli na svoje sluby a akosi si neuvedomuju, ze hnev beznych ludi sa kumuluje a je len otazkou casu, kedy sa obrati aj proti tym, ktori zmeny pre nas vsetkych skutocne prinasaju.

    No napriek uvedenemu jedno viem urcite – navrat SMERU a jeho klonov je nebezpecnejsi, ako kedykolvek predtym. Vidiet to na ludoch, ktori sa v mene klonov HLASno aktivizuju.

    Slovensko pri dalsich volbach nech budu kedykolvek bude znovu na razcesti a bude opatovne zvadzat narocny zapas o pravdu, pravo, spravodlivost a demokraciu.
    Ja viem na ktorej strane budem napriek tomu, ze nic nie je idealne. Ale je to aspon na ceste nesmerujucej do uplnej moralnej zumpy.

  9. Slováci sú takí sprostí, že stačí premenovať mafiu zo SMERU na HLAS a hurá, znova ich budú voliť… Sprostý národ si nič lepšie nezaslúži, len držať hubu a krok a naveky otročiť na zlodejov a ešte im ďakovať za to 😀

  10. Pre Lexu:Na zlodejov otročíme už vyše 30 rokov.Zlatí komunisti.A to som komunista nikdy nebol,keď tu vládli,tak som na nich nadával.Ja somár.

  11. Ono to je tak pokial tu kralovala „Smeracka mafia“ tak nebola žiadna korona len korupcia a niec sa tu nerobilo … a to sa da velmi lahko prehliadnuť no Mantakova vlada nastupila v momente rozrastajúcej sa „pandémie“ a nakolko sa museli dat rôzne obmedzenia tak ludia ostali nespokojny a hovoria si ako nam bolo dobre za mafianov len jednoduche zmyslanie pracujucej slovace si neuvedomuje že za mafianov by to počas pandémie nebolo iné..

  12. Maher, ale bolo by ine. S tym, ze pri smerohlasoch pocas pandemie by nam rypaciky vytierali toaletnym papierom, za ktory by si dali rozni maseri a tety Anky doooobre zaplatit. Podstatne lepsie ako za matelka.

  13. Jozef,čo už na to povedať.Uz len kvôli takým ľuďom,ako si Ty,sa oplatí hľadať riešenia,lebo ľudia to berú,ko nejakú športovú sutaz,víz Jozef,ale ľuďom ide o Slovensko.Serem na Smer, a hlavne seriem,na túto podlu chasku,ktorá nám teraz vládne,ktorá nám zničila Slovensko na celé generácie.A hlavne nechajte to na voličov,aby si vybrali,a pevne verím,že sa po tejto katastrofe poučili.

  14. nechali sme to na volicoch a oni si vybrali. Chces povedat, ze pred volbami boli tito ini ako dnes?
    Alebo nam ich zvolili Martania?
    A prave kvoli takym ako si Ty, ktori seru na smer a napriek tomu ich volia sa to oplati.

  15. pre M. M. súhlasím, že Slovensko pri ďalších voľbách bude znovu na rázcestí. no nemyslím si že bude zvádzať zápas o pravdu n, spravodlivosť a demokraciu. V politike ide vždy len a len, o moc a korytá Akú pravdu, spravodlivosť a demokraciu myslíte, tu vašu? Existuje pravda, spravodlivosť? Niektorí tvrdia dokonca že vojny sú spravodlivé. Aj vy si to myslíte? Ja nie. Súhlasím, nič nie je idealne no v takej žumpe ako sme teraz sme ešte neboli. Na Slovensku dnes stačí kričať zlodejovi, chyťte zlodeja. Mne to nestačí, som zástancom padni, komu padni.

  16. Smutné oznámenie, priatelia oznamujem vám, že NAKA si dovolila obviniť nášho spolubojovníka Františka ORAVCA. Veď náš Ferko bojoval za spravodlivosť, za zničenie mafie, Toto si fakt nezaslúžime,

  17. John Sulek ešte stále máš strach že sme v prdeli. Slovensko na základe takýchto a jemu podobných ľudí sa dostalo do pce.

  18. Súčasný stav spoločnosti, v ktorej žijeme, nevznikol zo dňa na deň a nie je to len ovocie Ficových vlád. Na dnešnú úroveň sme sa prepracovali postupne, uprednostňovaním liberálnych hodnôt v duchu „môžeš všetko, čo nie je zakázané“. Morálna dekadencia konzumnej spoločnosti nadobudla už obludné rozmery. Žiadne povinnosti (chodiť do školy, vzdelávať sa, pracovať,..) a všetko to čo ľudí drží na uzde je dnes skôr na výsmech tým, ktorí zostali verní a vyznávajú naozajstné hodnoty, ľudskosť, čestnosť, pravda, láska (nie sex), krása, umenie,… Áno, už sme v prdeli! A potrvá hodne dlho kým sa odtiaľ vyhrabeme, ak vôbec.
    Video https://www.facebook.com/groups/546397385559448/permalink/1681285352070640/
    to len dokazuje. Ako vidno, nie je to len o deťoch z bohatých regiónov Slovenska.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img