ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Zábava na štvorkolke sa zmenila na boj o život. Vodič tento boj žiaľ prehral

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Tragická dopravná nehoda sa stala neďaleko obce Borský Sv.Jur, v časti Tomky.

Dvojica mužov jazdila najskôr na štvorkolke po ceste a potom zišli na miestnu komunikáciu. Pri prejazde dvojitej zákruty nezvládol 37 ročný vodič z nezistených príčin riadenie a pri horárni narazil do stromu.

Vážnym zraneniam na mieste nehody vodič podľahol. Starší, 44 ročný spolujazdec privolal pomoc a nakoniec ho so zraneniami záchranári transportovali letecky do bratislavskej nemocnice.

Po nehode mu policajti namerali v dychu alkohol, ktorého hodnota bola do pol promile. Hladina alkoholu v krvi alebo prítomnosť omamných látok u vodiča, sa bude zisťovať pri nariadenej pitve.

Okolnosti a presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje.

Upozorňujeme, že v prípade jazdy na štvorkolkách ide o stroje, ktoré sa pri nesprávnej technike jazdy dajú rýchlo prevrátiť a osoba nie je pri jazde takmer ničím chránená pred nárazom. Ani v tomto prípade nie je nulová tolerancia na alkohol za volantom.

Nezabudnite, radšej stratiť minútu v živote ako život za minútu!

 

– – –

Vrtuľníková záchranná zdravotná služba ATE |   Dnes popoludní bol záchranársky vrtuľník z Bratislavy privolaný do obce Borský Svätý Jur, časť Tomky, kde dvaja muži na lesnej ceste čelne narazili do stromu.

Pilot pristál na najbližšom vhodnom mieste, odkiaľ boli záchranári pozemne prevezení k nehode. Žiaľ, vodič utrpel nárazom zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a ani privolaní záchranári mu už nedokázali pomôcť. Jeho 44-ročný spolujazdec utrpel vážny úraz hrudníka.

Po primárnom ošetrení a stabilizovaní bol preložený na palubu a vrtuľníkom prevezený na urgentný príjem Fakultnej nemocnice v Trnave

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. niektorí šoféri jazdia veľmi nezodpovedne, ako keby boli nesmrteľní. Potom prídu o život, žiaľ, aj nevinní.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img