ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Ďalšia nehoda motocyklistu – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Podľa informácií čitateľov SOL došlo dnes popoludní k dopravnej nehode v Strednom Čepeni.

Motocyklista pravdepodobne nezvládol riadenie motocykla, len o kúsok sa vyhol stĺpu a skončil na chodníku pri rodinnom dome, ktorý od cestnej komunikácie oddeľuje trávnik.

Na bližšie informácie k nehode čakáme od Policajnému zboru.

 

– – –

 

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

Polícia bola, v sobotu popoludní, privolaná k dopravnej nehode motorkára, na ulici 8. mája v Seredi. 53 ročný muž neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a stavu vozovky, a spolu s motocyklom spadol na zem. Dopravný policajt ho podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Pri nehode muž utrpel zranenie, ktoré si vyžiadalo jednorazové ošetrenie v galantskej nemocnici. Policajt motorkára vyriešil v blokovom konaní.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nehoda bola v Dolnom Cepeni, motorkár okolo 50, bez prilby !!! a očividne s obmedzenými schopnosťami riadiť silnú motorku. Šťastie, že nikto na tom chodníku nebol 🤦.

  2. Vyzerá to, že nezvládol protináklon, alebo ho vyhodilo brzdenie v zákrute. ABS na motorkách býva v takýchto situáciách skôr problém ako pomoc. No a keď je pravda, že nemal prilbu, tak je to skôr pokus o samovraždu, ako nehoda.

  3. Majko to napisal tak jak keby sa skoro nic nestalo. Vyhol sa stlpu a bum skoncil na chodniku. Hapal. Pritom bol na tom dost zle. som si myslela ze to nerozdycha.

  4. Teš som toho názoru že spomaľovac mozu dat je to križovatka a bočné cesty Síce je to už viac prehľadnejšie ale asi to nepomaha

  5. Ano vsade kde sa niekto vitrepe alebo stane treba dat spomalovac to je logicke ano.staci dodrziavat rychlost ako sa ma .

  6. Keby bol na každom mieste nehody spomaľovač, ako by to vyzeralo? Treba odstaviť z premávky takýchto krasojazdcov a nie otravovať spomaľovačmi tých, ktorí jazdia normálne.

  7. Len co ja viem tak na tej zakrute boli uz 4 nehody. A ako chces odstavit takychto krasojazdcov???? Su tam rodinne domy deti sa tam pohybuju a teba bude otravovat spomalovac.

  8. kvoli par k..om budu vsade spomalovace,odbornici dajte aj na dialnicu spomalovace na kazdy koilometer,ved aj tam jazdia 180km/h.

  9. Najhoršie je to s tej krátkej uličky cez to zrkadlo tam nemôžete odhadnúť keď ho valí niekdo väčšou rychlostou rovno vpali do vás Tak neviem co je horšie zlo spomaľovac alebo zrážka

  10. keď ho valí niekdo väčšou rychlostou …
    Dobrý koment …a prečo to tak je?
    Lebo polícia si nerobí svoju prácu…prečo si v susednom Rakúsku šofér ak prekročí hranice ide cez dedinu,mesto nedovolí ísť viac ako 50? Všetko je o prevencii…Videl niekto v meste Sereď niekde napr na Cukrovarskej,8.Mája, Športovej ,Čepenskej merať rýchlosť?Pritom ak by sa tam postavili za deň majú na mesačné výplaty pre sereďských policajtov…Spomaľovače.. blbosť… zoberte si takú Krásnu a F.Kráľa..v strede je spomaľovač,ale aj tak na Máš ej behajú 80- 100 lebo vedia kde je… akurát majiteľ domu ,pred ktorým je,dýcha pri každom rozbehu áut viac CO2…a pritom sa tam stačilo s radarom postaviť sem tam a na výplaty,čo som písal vyššie by bolo…..

  11. Ta kratka ulicka je uplne v pohode chodim tade kazdy den ved vidim v zrkadle ze tam nieco ide pockam kym prejde a bezpecne pokracujem.spomalovac totalna kravina ked nevies tade ist tak tam nechod

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img