ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Úmrtie moderátora Júliusa Viršíka nesúviselo s očkovaním

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM|  Vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine pána Viršíka.

Pán Viršík bol zaočkovaný prvou dávkou 10. apríla a 26. mája zomrel na zlyhanie srdca.
Krátko po medializácii, bez bližších informácií, bolo toto úmrtie na internete v rôznych formách spájané s očkovaním. Takéto správy šírili Marián Kotleba, Marek Čulen alebo uživateľský profil Ján Bielik.

Michal Palkovič, riaditeľ sekcie súdneho lekárstva a patologickej anatómie Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, vylučuje súvis medzi očkovaním pán Viršíka a jeho úmrtím:
„V prípade úmrtia pána Júliusa Viršíka bola vykonaná pitva. Závery pitvy preukázali vážne cievne postihnutie srdca z chorobných príčin, dôsledkom ktorých došlo k zlyhaniu srdca. Očkovanie, ktoré absolvoval pred vyše 1,5 mesiacom, nie je možné dávať do súvisu s jeho úmrtím.“

Prosíme vás o opatrnosť pri správach a internetových statusoch, ktoré akékoľvek úmrtia automaticky dávajú do súvisu s očkovaním. Zneužívanie podobných udalostí na podnecovanie strachu k očkovaniu môže viesť k ďalším úmrtiam na Covid a k opakovane preplneným nemocniciam.

Na Slovensku zomrie denne v priemere zhruba 170 ľudí. Mnohí z nich boli v nejakom čase očkovaní.

V prípadoch úmrtí, v ktorých pitva preukáže možný súvis s očkovaním, o tom následne otvorene informujeme. Takéto prípady zatiaľ evidujeme tri. Zaočkovaných proti Covidu prvou dávkou máme už vyše 1,6 milióna ľudí.
Na Covid zomrelo na Slovensku už 12 320 a v súvislosti s Covidom ďalších 2 413.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. No, tu je krásne vidieť že nás pravda nezaujíma…zatial čo pri včerajšom článku ohladne hoaxu sa ludia išli zastávať dezinformátora, tak pri tomto článku v ktorom patolog vysvetluje pričinu smrti už není ani noha…pravda nie ja tak atraktívna ako výmysel, dezinformácia alebo klebeta….odpočívajte v pokoji pám Viršík.

  2. Ty tomu veríš,že je to pravda?Čo si čakal,že napíšu že zomrel kvôli očkovaniu?Tak ako som ti napísal pred chvílou pod iným článkom-si vygumovaná ovca.

  3. správne by si mal napísat ouca…už som ti tam odpísal: tú pitvu alebo príčinu smrti teda zmanipuloval Gejc, Soroš, Radičová alebo ktorý židojašter?

  4. Zaujímavé je to ako rýchlo sa robila pitva,inokedy to trvá aj týždeň a zrazu je to už na druhý deň nieje to čudné?

  5. viete co sposobi krvna zrazenina ked sa dostane do krvneho riecista?infarkt,zastavu srdca,krvna zrazenina je uvedena aj v pribalovom letaku.
    24.5 zomrela necakane novinarka dasa sebanova ,ockovana.
    26.5 zomrel julo virsik necakane 56r. ,ockovany.
    26.5 zomrel sportovy komentator miklanek 48r. ockovany.
    silne nahody co?
    usa hlasia desiatky pripadov zapaly osrdcovnika.
    ja som za, dajte sa ockovat,ved lidi je jak sracek (cerny baroni)jediny druh na planete ktory nema predatora a je premnozeny je clovek.nebude mi vadit ked nas tu budu len 2 miliardy.

  6. Farmaceutická spoločnosť Pfizer následne pre Reuters uviedla, že tieto prípady eviduje. Zdôraznila ale, že možné neželané vedľajšie účinky vakcíny pravidelne a dôkladne preverujú a dosiaľ neevidovali vyšší výskyt zápalu srdcového svalu, než sa priemerne objavuje v bežnej populácii.

    CDC po správach izraelského rezortu zdravotníctva koncom apríla oznámilo, že súvis medzi zápalom srdcového svalu a zaočkovaním vakcínou proti koronavírus nevidí, dopĺňa Reuters.

  7. Tóny dúfam že keď vás tu zostanu len 2 miliardy a nastane taká masová genocida tak pomstis našu smrť a potrestáš tých ktorí sú za to zodpovední, Ok ?

  8. Zlyhalo mu srdce preto lebo bol očkovaný s astra zeneca taká je pravda Julko odpočívaj v pokoji budeš nám chýbať v rádiu bez teba to nebude ono🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🖤🖤🖤🖤🖤🖤😢😢😢😢😢

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img