ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

PELLEGRINIHO POKRYTECTVO V PRIAMOM PRENOSE

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
PELLEGRINIHO POKRYTECTVO V PRIAMOM PRENOSE
Je mimoriadne fascinujúce, že pán Pellegrini, profesionálny politický karierista, ktorý v každej funkcii zatváral oči pred mafiánskym systémom, ktorý jeho vtedajší šéf Fico nechal bujnieť, ide poučovať a karhať ostatných. Odkiaľ vie, akými informáciami disponujú vládni predstavitelia? Ako si vie overiť pravosť informácii, ktoré má? Na rozdiel od mojich predchodcov, úlohy plním svedomito, som človek činu a zaujímajú ma výsledky. Verejnosť informujem vtedy, keď je na to relevantný dôvod a máme hmatateľný výsledok. U Pellegriniho a jeho partie sme si už akosi zvykli na informačne prázdne tlačovky a narcistické fotografie, toto ale nepovažujem za správnu cestu.
Za každých okolností robím všetko pre to, aby ľudia, v ktorých kompetencii je v takýchto prípadoch konať, bezodkladne a v rozsahu svojich kompetencií konali.Keďže viem vyhodnotiť, ktoré informácie patria na verejnosť a ktorých zverejnenie by mohlo sťažiť alebo zmariť prácu kompetentných orgánov nevykrikujem ich na tlačových besedách pred médiami v snahe získať plusové body verejnosti, tak ako to má v obľube Pellegrini spolu s Ficom.
Ak má niektorý z týchto pánov potrebu hodnotiť moju prácu na základe informácii „jedna pani povedala“ alebo počul som v bufete, je to ich vizitka a len dokazujú, že už nie sú spôsobilí na zastávanie najvyšších ústavných funkcii v krajine.
Pamätáte si, milí opoziční kolegovia, na časy nie až tak dávno minulé? Keď bývalý prezident Andrej Kiska v roku 2018 otvorene prehovoril o Vašich praktikách?
„To, čo som dostal na stôl, ma doslova šokovalo. Išlo o niekoľkostranový a pomerne podrobný dokument, aké bežne od SIS nedostávam. Obsahoval rok po roku za posledných možno takmer 10 rokov informácie, ako sa dejú podvody s agrodotáciami a pozemkami na Slovensku. Boli tam konkrétne mená najmä z východného Slovenska, talianske aj slovenské, konkrétne sumy peňazí, konkrétne názvy firiem, ktoré sú podozrivé z obrovských podvodov. Hovoríme o desiatkach miliónov eur, ktoré boli neoprávnene vyplácané a časť z ktorých končila vo vrecku konkrétnych ľudí. Boli tam napísané prepojenia, kto, kde a s kým sa na týchto aktivitách podieľa.Všetci tí ľudia, ktorých tam spomínali, boli v čase, keď som správu čítal, na slobode a ďalej pokračovali vo svojich činoch.Ak tie informácie boli pravdivé, tak je na to jediné vysvetlenie. Tí ľudia boli krytí štátnou mafiou, policajtmi, politikmi, ktorí úmyselne nič nevyšetrovali a zametali veci pod koberec. Museli byť krytí aj vedením polície, ktorá od Slovenskej informačnej služby tieto informácie dostávala. A museli ich mať aj na ministerstve vnútra a úrade vlády, kde pracovali minimálne dvaja ľudia, čo mali k podozrivým osobám veľmi blízko.“
Prečo ste vtedy nekonali? Prečo ste vtedy na základe tak rozsiahlych materiálov SIS nepodnikli žiadne kroky?
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tu je totálny rozklad štátu a demokracie ktorá tu nikdy nebola od ľudí ktorí tu manipulujú s dôkazmi na objednávku a ovplyvňujú svedkov, k tomu tu máme kauzu ktorá nemá obdobu kde sa črtá že jedna strana „sekta“ obraňuje svojho člena ktorý je podozrivý že zneužil 14 ročné dievča….
    Ale samozrejme dostane sa tu článok kde sa rieši bezvýznamný opozičný politik ktorý o ničom nerozhoduje….

  2. Anonym 27. mája 2021, 21:15 – mozno trosku rozumu by nezaskodilo. Ak chyba, lepsie je byt ticho…

    Poslanci NR SR maju na vyroky prednesene v NR SR imunitu. Sereďan 27. mája 2021, 20:11 – v diskusii na SOL za nim VEREJNE prezentovane tvrdenia nesie trestnopravnu zodpovednost.

    Ja len aby rec nestala…

  3. Seredan ty tupá lúza, ty žeries tomu filckovi všetko aj s navijakom. Tliacha rozprávky pomaly každý deň na tlačovkách bez dôkazov. Všetko vie a všade bol. O tajnom stretnutí V SIS sa vyjadruje Jak keby tam sedel.
    Tebe už pomôže navštíviť iba psychiatra nech ti dá silne lieky na tuposť.

  4. Kolar prečítal správu v SNR,ktorá má byť v utajení,to už sa milí páni utajiť NEDA,Takže si pockáme,až sa ukáže pravda,či sa to niekomu páči,alebo nie.Potom som zvedavý,že ako a kto sa bude vyhovárať.

  5. Miloš ešte stále som sa nedozvedel prečo tak strašne nenávidíš ĽSNS. Nevieš o nich vôbec nič len omieľaš tie isté sprosté názory ktoré si odpozeral od našich zapredaných médií… asi tak nejak

  6. sa smejem ako sa ludia hadaju pre tu chamrat co je v parlamente! naco stracate energiu na ten odpad ved oni na vas seru, kazdy hrabe pre seba, preberte sa!!!!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img