ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Pri zákroku prehltol dve vrecká pika. Díler sa stíhaniu ale nevyhol

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Trnavský vyšetrovateľ obvinil 23 ročného Jakuba z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

Minulý týždeň, kriminalisti uskutočnili v Hlohovci akciu zameranú na drogy. Počas nej vykonali prehliadku auta a zadržali dve osoby. 23 ročný muž si mal pervitín zadovažovať a následne aj predávať ďalším osobám. Počas policajného zákroku sa mladý muž chcel drog, ktoré mal pri sebe, zbaviť svojským spôsobom. Dve vrecká narýchlo prehltol. Neskôr mu prišlo nevoľno a privolaná RZP ho previezla na ošetrenie do trnavskej nemocnice.

Nasledujúci deň, policajti vykonali domovú prehliadku v jednom z hlohoveckých bytov, kde Jakub ukrýval viacero dávok drogy. Druhý, 26 ročný muž bol, po vykonaní potrebných úkonov, prepustený na slobodu.

Vyšetrovateľ vzniesol voči Jakubovi obvinenie za drogovú trestnú činnosť. Po dokázaní viny mu môže hroziť trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Na rozhodnutie súdu počká vo väzbe.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To ze ho tam policajti dokopali na zemi az tak ze mu museli volat zachranku a to pred ocami ľudí ,to tam nikto nenapise,napisu ze mu doslo nevolno.bastardi skurveny. Domovu phrehliadku samozrejme nezakonne,vsetko jak im pasuje.este aj svedkov najdu nejakych,to neni problem prenich. Kurva piste tam pan Majko aspom pravdu uz ked tam nieco zverejnite,a nie ze mu doslo zle.policajti ho rozkopali asi preto ze im to poslusne nevydal jak su zvyknutý zebraci.

  2. Fuxik, veď a nič iné si ani nezaslúžil… Koho trápi, čo sa stalo nejakému dílerovi? Dostal o čo si koledoval

  3. Pre Fuxika. Policajné správy píšu na policii, tak ak si myslíš že to bolo inak, môžeš sa obrátiť a napísať na KRPZ. Nie Tu!!!! SOLka to iba zverejnila. Len toľko…

  4. Feťákov a dealerov rovno odje*ať a nezaťažovať nimi nejakú záchranku..
    Darmo zaťažujú systém a ešte im bude štát platiť invalidný dôchodok, keď si pikom odrbú ten slepačí mozog.

  5. Takto by to malo byť vždy. Čo dílerovi nájdu, to by mal zožrať na mieste. Nevolať RZP, počkať kým sa nedostaví želaný účinok.

    Pre Fuxik a Nikola – ako sa vás dotklo jeho zadržanie? Ohrozilo vám to kšefty, príjmy, životnú úroveň?

  6. Ty geco skurveny ano dotklo sa ma to je to môj brat ty degeš keď o tom kokot vieš tak nekomentuj a hlavne nie pod anonymom

  7. Anonym.., ja predpokladám, že prišli o zdroj dávok.
    Neviem, čo plačú. Veď dealerov je plná puča.
    Či ten bordel za lacné prachy už nezoženú a na kvalitu nemajú peniaze?

  8. Je zaujímavé, že komunita určitých ľudí dokáže v takýchto prípadoch produkovať výrazy ako geco, degeš a podobne. Milá moja a kto za to všetko môže? Ja?

  9. Zuza.., ja nefičím na ničom.
    Zato sa musím dennodenne pozerať na tie preje*ané ksichty, čo si dobrovoľne ničia život.
    A poskytovať takýmto pomoc?
    To radšej nauč rybu rozprávať.. Bude bližšie k realite a mať väčší význam.
    Ako tým sku*vencom rozdávať ihli a striekačky, „aby sa náhodou nenakazili“..
    Zatiaľ čo človek, ktorý drel celý život si musí všetko doplácať!
    Tam im treba porozdavať fet rezaný ddt, nech sa táto spoločnosť vyčistí.
    A možno sa aj v Seredi bude dať večer slobodne a bez strachu prechádzať..

  10. chudacik diler, aj keby ho tam presli autom tak to je kazdemu jedno a tak to ma byt.. celkom zabavne citanie komentare obhajujuce takyto odpad spolocnosti… niekedy by sa clovek hanbil ako pes, ze jeho rodina ma nieco s drogami, teraz sa s tym pridu vyplakat do komentarov a este ocakavaju nejaku empatiu? 😀 😀 😀

  11. Vy trubky ved pozrite aka je doba clovek sa musi zaoberat aj takymi to kseftami ked chce z toho zivota nieco mat ako neobhajujem to ale kde clovek na Slovensku zarobi slusne peniaze nikde

  12. Slušné zaobchádzanie od policajtov si zaslúžia len slušný ludia.to že mu dobre naložili len schvalujem.to je ono páni policajti,taký hajzli musia mať rešpekt.

  13. Bodaj by sa to stalo niekomu z vasej rodiny a potom by som bol zvedavi ci by ste aj nadalej mali taketo nenavystne komentare.Fuxo dobre si im napisal aj ty Nikola.

  14. Pre Roland presne tak tu sa teraz robí každý dokonalý neviem ako by sa cítili oni keby sa to týkalo ich nech je to kto chce ako ho môžu nazvať odpadom ale bastardi som zvedavá ci by sa postavili a povedali to do papule, jasne ze nie každý je frajer pod anonymom

  15. Pre Anonym 25. mája 2021, 11:53
    Že to je sranda? Do uší sa kedysi hovorilo, nie do papule 🙂 Asi to tu tak stále píše ten istý exot.

  16. 23 ročný sopliak mal na sebe radšej makať, chodiť do školy alebo sa učiť jazyky ako múdrejší rovesníci. Takí skôr niečo v živote dosiahnu. Na každého dílera sa raz príde. Našťastie nie každý mladý človek to má vymleté v hlave.

  17. Áno, doba je zlá, kde by na Slovensku zarobil veľa… Takže lepšie je venovať sa drogám a hodiť to na zlú dobu. Akí ste len sprostí niektorí.

  18. ROLAND… keby moj brat diluje a dostane nakladacku od policajtov, tak by dalsiu dostal odomna a od otca… to len niektori popleteni ludia si myslia, ze pachanie trestnej cinnosti je hra, hold taka je doba…A kde clovek zabori… no v praci, dnes ma clovek moznosti milion, ale nato nemoze byt clovek dementna opica, ktora bude radsej predavat fety, ako pracovat ma sebe… sam si vybral povolanie tak nech nesie nasledky…

  19. Z doterajších príspevkov mi vychádza, že nie je problém dílovanie, ale že sa to dotyčnému nepovie do papule. Či?

  20. Povedat do papule znamena vies co?bit chlap a nebat sa povedat svoj nazor pod svojou identitou. Vies?tak ako ja. Lebo ja tam napisem co chcem ,na koho chcem,kedy chcem a napisem mu tam este aj presnu adresu moju,aby ma mohol zastihnut co najskor ked bude chciet pomoct vybrat ten kar z huby,chapes co je to vyraz:(POVEDAT DO PAPULI),alebo si pusti dalej nintendo (to je hra ,az by niekto nevedel),a neskusaj bit zaujimavy,a nekomentuj racej nic. Vela uspechov ti prajem ANONYMMM!!!😁😁😁

  21. Pre igi:mas pravdu ze mlady ludia su vymlety a racej sa daju na f..y,ako na slusny zivot.Takisto si ho nechcem zastávať pretoze je to moj svagor alebo nieco pod.,ale je to tak trosku vina aj tejto celej spolocnosti. Kazdy vie hned odsudit,ale nepozna okolnosti a osobu o ktoru sa jedna.ten chalan to naozaj nemal v zivote lahke a to ze sa dal na fetovanie,zato moze aj spolocnost a prostredie kde vyrastal. Poznam jeho,moc dobre a poznam moc dobre aj policiu,a viem coho su schopny,len aby dosiahli svojho a mohli vykazat cinnost. Existuje video kde to je krasne vydiet ako mu nalozili,ale unas by sa to otocilo proti tebe,takze naco. ten chlapec nikdy nemal problemy zo zakonom,a hrozi mu az 15rokov. Som jeden z maleho poctu ludi co vie aka je pravda a ako to divadielko cele vlastne bolo..Kazdopadne drogy boli popularne a vynosny biznis uz od davna,takze je to problem celeho sveta,len netreba robit z niekoho narkobarona a trepat ze roztrhal sacok,ked v tom sacku nebolo naozaj skoro nic,ved co neodfotili tie sacky,alebo to co bolo vysipane,na zemi?aj to pisu ze boli urobit domovu prehliadku a nasli tam drogy,konsky kokot tam nasli len to tam celé porozjebavali.

  22. Pre lubo: dojdi do seredi a opytaj sa na mna,myslim si ze kto chce pod tymto menom ma najde hned. A kto si ty aby som tebe pisal cele moje meno.

  23. To kde ti to meno fuxík vyberali z čínskeho kalendara?som seredan vyse 40 rokov ale fuxíka poznám len takeho malého psa.

  24. By si chcel vedet ze kto?! Kazdemu co pise o narkomanoch ze su odoad a pod prajem aby jeho dieta zacalo brat drogy. Ved to je tiez choroba a tento stat je na vine. Ozaj vam zelam aby ste si tym presli lebo vy ste tie odpady vy si nezasluzite ani len tie nove striekacky ktore im zavidite uboziaci

  25. Že štát na vine, to sú už aké názory 😀 Každopádne mu hrozí 10 až 15 rokov. Doprajem mu tú najvyššiu hranicu. Po polovici trestu vyjde von, ale čo bude robiť? Basista, register trestov. Tak pojde opäť predávať fety, popripade fajčiť kkty z Rimavskej Soboty 😀

  26. Fuxik, ja som lubo a myslel som to tak, ze pokial vyzadujes od ludi aby sa tu podpisovali celym menom, tak by si mal zacat ty ako prvy, inak potom tvoja poziadavka straca zmysel, nemyslis?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img