ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Oprava komunikácie na Cukrovarskej: mesto dohodlo dočasné parkovanie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MÚ a projektov mesta /21 MÁJ 2021/
Od pondelka 24. mája mesto začína s opravou chodníka na Cukrovarskej. Počas trojtýždňovej rekonštrukcie dostane povrch zo zámkovej dlažby. Dočasné parkovacie kapacity poskytla spoločnosť BILLA.

Mesto prosí svojich obyvateľov, aby počas opráv, až do 11. júna, neparkovali na Cukrovarskej ulici, v časti od ulice D. Štúra po Fándlyho. Aby boli problémy Seredčanov s parkovaním čo najmenšie, vybavil mestský úrad oficiálny súhlas spoločnosti BILLA na dočasné parkovanie svojich obyvateľov na ich súkromnom parkovisku. „Po preverení našich kapacitných možností sme ponúkli na čas rekonštrukcie dočasné parkovacie kapacity na našich súkromných parkoviskách. Veríme, že tým prispejeme k väčšiemu komfortu obyvateľov,“ uviedla Kvetoslava Kirchnerová, hovorkyňa spoločnosti BILLA.

Konkrétne miesta pre rezidentov Cukrovarskej na BILLA parkovisku v Seredi sú vyznačené páskou a prenosným značením. Avšak rovnako, ako pôvodné parkovacie miesta na Cukrovarskej, tak ani dostupnosť týchto poskytnutých miest nie je garantovaná v každom čase.

Mesto Sereď prosí obyvateľov o trpezlivosť pri rekonštrukciách komunikácií, ktoré sú postupne naplánované v meste až do konca augusta 2021.

 

zdroj: seredskenovinky.sk

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prečo sa neopravuje chodník, ktorý je za týmito činžiakmi, ktorý je v oveľa horšom stave ako vpredu? prečo sa ide robiť pred činžiakmi? Naozaj je to tak, ako sa to tu hovorí, že sa robí len to, čo je v meste Sereď vidieť?

  2. 10 parkovacich miest na tolko aut ? A naozaj chodnik za cinziakmi je v katastrofalnom stave a kazdy den tadiaľ chodia deti do skoly to mesto netrapi ?

  3. Prečo sa neopravuje chodník za činžiakmi? Ja si osobne myslím, že dôležitejšie je opraviť chodníky, ktoré sú viac využívané. Ako Peter Sabo sporadický dáva príspevky, v akom stave sú chodníky v meste. Aj na Cukrovarskej ulici je dôležitejšie urobiť chodníky, nakoľko davy ľudí tade chodí do Kaufladu, do školy, na autobusovú zástavku…

  4. Chodníky v celom meste sú v katastrofálnom stave, dlhodobo sa to nerieši, idú voľby treba spraviť aspoň tie najviac frekventované, aj keď len nekvalitne a bez vízie.

    Viac môžete sledovať na instagrame: @seredske_povrchy

  5. Čo chceme? Keď sa niečo robí a platí sa za to nie málo, tak chceme, aby to bolo urobené kvalitne, nie len odfláknuté. Skoro každý chodník urobený so zámkovou dlažbou je už vykývaný, alebo miestami prepadnutý. To sa má robiť do kolečka, do kola? Ty si s takouto prácou spokojný?

  6. Len by bolo zaujimavé, ako sa robí výberové konanie, keď všetky zákazky má Lukystav. Asi až veľmi je šikovný, keď vie, ako získať všetky zákazky v meste. Iné firmy môžu zabudnúť, že tu nejaké dostanú. A o kvalite, tiež by sa dalo hovoriť.

  7. Treba spraviť aj chodník ako je detské ihrisko. Veď tie chodníky majú bezmála 50rokov.To je katastrófa. Deti aj do školy, škôlky chodia, Ludia do kauflandu.Veď denne prejde 500 ĺudi. No to je hrozné. Ešte aj orgován bráni, aby sme nemali kadiaľ chodiť. Cez celý chodník je rozrástený. Orezávali tam kríky a to nevideli?

  8. Ludia co sa cudujete, pozrite si komisiu rozvoja mesta, debatu Saba s Veselickym na mestskej stranke a tu na SoL. O chodnikoch rozhodli na urade, tipujem, ze opat clovek co ani zo Serede nie je. A vsetko samozrejme musel odklepnut Belly a Tibi, tak podla toho sa aj chodniky vybrali.
    Chodniky co by este vydrzali sa idu robit, ale to ze niekde uz chodniky ani nie su len rozpadnuty asfalt, ktory pokope drzi prerastajuca trava, to vedenie netrapi. Vypocujte si aj pasaz kde sef oddelenia rozvoja povie, ze VSETKY chodniky treba urobit, a co robili nasi najlepsi poslednych 11 rokov?
    Ale hlavne ze sa spravi chodnik pri AB.
    Ale co mozeme cakat od takych ludi co mesto vedu z kancelarie a auta a verejnosti sa vlastne boja?

  9. Na rok budú komunálky, tak keď už vrazili pár miliónov do štadiónu, musia pustiť dačo aj medzi ostatných občanov. A preto treba ako v každej dedine pred voľbami, robiť chodníky. Najlepšie tie, ktoré sú na očiach pri hlavnej ceste. Čo na tom, že bol v dobrom stave, a za činžiakmi je tankodrom. Za činžiakmi to nevidno. Už by mohlo ísť fakt celé vedenie mesta aj so značnou časťou zastupiteľstva do p…reč.

  10. Dufam ze ta rekonstrukcia chodnika na Cukrovarskej bude spravena uz aj s chodnikom pre cyklistov, kolobezkarov a pod. Je to dost hlavny smer na školu a kauf. cize dost velke zatazenie a vyuzitie pre taketo presuny. Ci to by asi musel niekto na meste trosku viac rozmyslat nad takouto alternatívou,potrebnou pre obyvatelov?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img