ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Vojaci zo Ženijného práporu v Seredi opäť pomáhali. Spolu s hasičmi rozobrali dočasný most nad Hornádom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MV SR  |MM|  Vďaka spoločnej práci hasičov a vojakov mohli občania využívať provizórne premostenie nad riekou medzi obcami Kysak a Veľká Lodina takmer štyri mesiace. Príslušníci Hasičský a záchranný zbor a Ozbrojené Sily SR pomohli zabezpečiť obyvateľom lepší kontakt s okolím bez potreby dlhšej obchádzky práve v zime a na jar, keď premávku najčastejšie komplikuje nepriaznivé počasie.

Vo štvrtok 19. mája boli ukončené všetky práce pri rozoberaní mostnej konštrukcie. Jednotlivé diely boli odvezené do priestorov Správy štátnych hmotných rezerv vo Vranove nad Topľou a v Čachticiach.

Na montáži aj demontáži pracovali hasiči zo Záchrannej brigády HaZZ v Humennom spolu s vojakmi zo Ženijného práporu v Seredi. Spolupracoval tiež Okresný úrad Košice – okolie a Správa štátnych hmotných rezerv.

Pôvodný most bol v havarijnom stave a vlani sa zrútil. Medzi obcami sa začne na tomto mieste s výstavbou nového riadneho mosta, dočasná mostná konštrukcia musela byť preto odstránená.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Jozef 21. mája 2021, 6:54 – vysledky dlhorocnej degeneracie jedincov nenapravis rozumom, len ignoraciou. V spolocnosti to tak chodi – nemoze byt kazdy mudry.

    Problem je len v tom, ze prave hlupaci si vyzaduju najvacsiu pozornost a priestor a to nielen v ustavoch…

  2. pán Majko vy všdycky tak trefne napíšete komentár že sa trafené husy ozvú.Ale už moc často nekomentujete.Možno to je aj dobre nech sa žerú medzi sebou

  3. Pán Majko,Vy ste kto,aký vzdelanec a aký mysliteľ,keď druhým stále nadavate do degenerovanych?To je veľmi relatívne,možno patríte tiež do tej skupiny,V každom prípade ste arogantný,a nevychovanec.

  4. Niečo bolo písane na Topky.sk ze ten most (niekde cez Hornád) bol ani nie po tyždni neprejazdný… prečo? Chceš ma ísť udať? Konkretizuj koho si verejne myslel že je degenerovaný?
    Ďakujeme

  5. Dade degenerovaného myslel toho 6:52, čo sa hneď rozčuľuješ, čítaj pomaly a s porozumením. A ten most sa nerúcal, iba bolo treba vymeniť pár dosák, lebo tade chodili aj napriek zákazu kamióny…

  6. Anonym 21. mája 2021, 15:22 – most bol postaveny dobre, stoji doteraz. Pouzite ale boli materialy zo statnych hmotnych rezerv a rezervy dodali hnile dosky.

    Vojaci teda stavali z toho, co im bolo privezene. Keby neboli nile dosky, nebol by problem s mostom.

    Ze by bolo na vine Kicurove chrapunstvo, bezohladost a arogancia a – ZLATE TEHLY v Kicurovom trezore?

  7. Kto je tu blbý? Asi ten čo tvrdí,že chudáci vojaci MUSELI použiť zhnile dosky.!!!!Je blbý preto,lebo zrejme ešte nič v živote so svojimi rukami nič nevytvoril.Ludia,čo majú chochmes a Trošku reálneho úsudku vedia o čom píšem.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img