ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Opraví cestu správca komunikácie až keď bude musieť platiť náhradu škody vodičom ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Hlavný cestný prejazd cez mesto, ulica M.R. Štefánika bola rekonštruovaná len pred niekoľkými rokmi. Rekonštrukcia takejto cesty stojí daňových poplatníkov stovky tisíc Eur. Je teda logické, že by mala byť vykonaná kvalitne a cesta by bez nutnosti ďalších opráv mala vydržať desaťročia. Tak tomu aspoň je v civilizovaných štátoch, kde od dodávateľských firiem investor požaduje kvalitnú prácu a poisťuje to dlhodobou zárukou.

Vodiči idúci po M.R. Štefánika od svetelnej križovatky smerom ku kostolu už dlhšiu dobu musia v záujme šetrenia svojho auta tento kanál na ceste obchádzať, no posledné dni naozaj hrozí pri jazde po ňom poškodenie pneumatiky, disku, alebo nápravy.

Možno sa správca komunikácie zbadá v momente, keď ho budú kontaktovať prví vodiči s požiadavkami na náhradu škody.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tak to si asi nejaký pribrzdený,keď už vletím do nejakej jamy raz,max. 2 krát,tak už si dávam na to miesto pozor,keď tade prechádzam,nie aby som do nej vletel viac krát ako píšeš.

  2. Niekedy (vela krat) nie je moznost jamu obist bez toho, aby vodic riskoval koliziu s inym autom, alebo ohrozil inych ucastnikov cestnej premavky. Napr. cyklistu.

    Taketo jamy na ceste su nebezpecne !

  3. Tento kanál prejdem tak, že ho mám pod autom. To je jediná možnosť ako netrafiť predbiehaného cyklistu ani protiidúce auto.

  4. Čo takto o tom len nepísať , ale trochu mestu aj pomôcť? Máte snáď ľavé ruky alebo viete len kecať? Majko keď uz si to fotil mohol si tam nasypať trochu štrku. Aspoň na nejaký čas nezištne pomôcť ostatným.

    PS: pravý hrdina netúži po popularite 😀

  5. Pre ,, MICEH ,, ten štrk ti tam pomôže asi toľko ako psí kokotysko ty múdri procesorko ! Stále rýpete do Majka ,, nechápem ! Rozmyšlal si už či sa Majkovi môžeš alebo môžete rovnať ? Asi ťažko choďte sa spláchnuť ale do latríny ! 💩💩💩💩💩💩💩💩💩😩😩😩😭😭😭🐖🐷
    L

  6. Tú jamu dolu na hlavnej pri zbernom dvore robili iba nedávno, možno v marci? Je to otras takéto nekvalitné plátanie komunikácií so strany SaÚC TTSK!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img