ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Trnavskí pátrači Vás žiadajú o pomoc pri pátraní týchto 5 osôb

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Polícia hľadá týchto 5 osôb, na ktoré okresné súdy vydali príkazy na ich zatknutie. Všetci piati sa skrývajú, a nie je im tak možné doručiť zásielku zo súdu.

 

37 ročný ĽUBOMÍR VANČO

z Hlohovca, podozrivý z prečinu poškodzovania cudzej veci

42 ročný VLADIMÍR SALVIANY

z obce Boleráz, okres Trnava, podozrivý z prečinu zanedbania povinnej výživy

46 ročný ROMAN FRAJKA

z Trnavy, podozrivý z trestného činu výroby detského pornografického diela

35 ročná KRISTÍNA FIČUROVÁ

z Trnavy, podozrivá z prečinov zanedbania povinnej výživy a krádeže

44 ročná RENÁTA SELECKÁ

z Trnavy, podozrivá z prečinu zanedbania povinnej výživy

 

Ak ste osoby videli, zavolajte na číslo 158, prípadne nám napíšte súkromnú správu na fb Polícia SR – Trnavský kraj. Každá informácia nám môže pomôcť, aby sme tieto osoby vypátrali.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Budete mať výsluhové dôchodky, potom ešte môžete dlho pracovať nakoľko nebudete zrobený, a ešte aby som nezabudol vodca zvýši dievčinám v uniformách materskú, a je vás tu pomerne dosť na tak malý štat… čo sa platí z daní občanov. Stačí či, ešte treba pomôcť?

  2. Veď sa k tým policajtom prihlás do služby a budeš mať aj ty tie mega výhody. Závisť je strašná vlastnosť, zožerie ťa to.

  3. Radšej by som bol ticho… koľko majú obednú prestávku? Choď sa pozrieť do amazonu aký je tam režim, prečo si chodia nakupovať na služobných autách svačinu cez pracovnú dobu a ešte aj to na drzovku zaparkujú rovno pri dverách. .. čiže po tých 25 rokoch služby a pokutovania a pomáhania su zodratý a patria do starého železa… (chalanom z naka alebo hasičom alebo horským záchranárom by som doprial ale prečo má mať vysluhový dochodok policajt ktory meria rýchlosť? Daj info

  4. Prečo by som mal byť ticho? Také sú pravidlá, ja som ich nenastavil. Len ti píšem čo treba urobiť, aby si si výsluhový dôchodok užil aj ty, namiesto kritizovania systému.

  5. Pravidlá sú na to aby sa zmenili na férové pre všetkých občanov a nezvýhodňovali len určité skupiny… na chode tohoto štátu sa podieľame všetci ktorý niečo robíme produkujeme alebo kultúrne obohacujeme tento štát nie iba určité skupiny…

  6. Pravidlá sú na to aby sa porušovali !
    A ten chuj nado mnou je asi nejaký čaputovec,že ? Zabudol že ešte stále žijeme na Slovensku,teda pokým ho špinavci z parlamantu neodovzdajú komusi…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img