ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Píše Pavol Varga

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pavol Varga
Jedna kompromitujúca fotografia Fica s poslankyňou SDĽ, vystrihnutá ako z pornofilmu, a máš post ministra, státisíce na účte, pod drogou povoľné dievčatká v Čistom dni na ohavný sex a poslušného predsedu Smer-SD na dlhé roky. Fica.
V čase, kedy Vladimír Mečiar už chodil na hodiny spevu a nacvičoval povestnú – „S pánom Bohom idem od vás“ – v prítomnosti hasičky inštalovanej v STV na pozíciu šéfredaktorky, sa na zjazde SDĽ komunista Fico vzdáva kandidatúry na post predsedu SDĽ.
Napokon sa predsedom SDĽ, pokračovateľky Komunistickej strany Slovenska stáva najhlúpejší „vedecký komunista, Jozef Migaš. Donedávna „štátna funkcionárska sirota“, ktorú občania živili až do roku 2021. Kto si dnes spomenie na privatizácie v čase Mečiara, privatizáciu Odevných závodov kapitána Nálepku v Prešove. Migašovci roky s radosťou.
Od momentu „vzdania“ sa Fica, kariéra brúsiča z Calexu Jána Richtera, predstihla rýchlosť rakiet SpaceX od Elona Muska.
Kariéru, v ktorej lietal v políciou vyšetrovanej a zastavenej korupčnej kauze EU Star za desiatky miliónov pre „nášho človeka“, aby v stave bohorovnosti mocného sa reinkarnoval do postavy Rómea.
Speváka iného, ako Mečiar, speváka iného ako nešťastnou láskou zmoreného Rómea po oknami Júlie z rodu Capuletovcov.
Ján Richter chodil „spievať“ pod okna Čistého dňa. Zariadenia pod kuratelou štátu.
Ako vypovedal sused Fica, Marián Kočner, Čistý deň bol iba „domček na stračej nôžke“, v ktorom bolo všetko naopak.
Klienti, povoľné a nadrogované dievčatka, znásilňovali terapeutov a pravidelných návštevníkov sexuálnych orgií.
Auto ochranky ústavných činiteľov havarovalo s ministrom Richterom, čo by kameňom dohodil do Čistého dňa. Minister utrpel zranenia s hospitalizáciou, kde mu z vreciek vylovili 5 tisíc eur a kôpku prezervatívov.
Oficiálna správa o havárií súdruha ministra Richtera.
Dne kompromitujúca fotografia so sexuchtivým Ficom a poslankyňou SDĽ spred štvrťstoročia je bezcenná. Volič vo voľbách 2020 začal etapu rozbíjania Mafiánskeho štátu Fica s Pellegrínim, odstavil pravidelné linky igelitiek so stovkami korupčných miliónov na trase – štátna pokladnica – mafia – poslušní policajní funkcionári – taláre, aby v závere rozdrvil sen Fica.
„Ja nikam neodchádzam“. No, pravdou je, ža po občanoch aj NAKA má ten istý názor, že predseda Smer-SD naozaj odchádza k svojim nominantom. Dnes v kolúznej väzbe.
Fotografia je bezcenná, zato majitelia Čistáho dňa, dnes spustnutého, objavili jeho hodnotu. A žiadajú po statočnej Natálií Blahovej 60 tisíc eur za poškodenie „dobrého mena“.
Žaloba, súdne pojednávanie, naháňačka Natálie Blahovej „spravodlivosťou“ ,akoby na políciu ani k talárom ešte nedorazili výsledky parlamentných volieb z roku 2020.
Žalujú ju tí, ktorí spolu s Mariánom Kočnerom a kedysi skvostným novinárom Petrom Tothom organizovali tok Hormónov sexuchtivých súdruhov, drogy pre povoľnosť maloletých dievčat a mediálnu stratégiu Čistého dňa Kočnerom z prostredia basy
Pred dvoma dňami Robert Fico v čase, kedy všetkým obvineniam ministerky spravodlivosti boli dané označenia – Hoax súdruhov – odkázal z povestnej tlačovky :
„Fyzické potreby homosexuálov sú Kolíkovej prednejšie, ako duchovné potreby slovenského národa“.
Súdruh Fico, pre mňa je záhadou, akou reinkarnáciou musela prejsť časť členov strany Smer-SD. Od ženského tela poslankyne SDĽ po utajované homosexuálne praktiky tvojej členskej základne vrcholiace epizódou o štátnom lietadla a opere v Drážďanoch.
Nepíšte mi, že som odporcom homosexuálne orientovaných.
Som odporcom jediného. Stupňa a rozmeru vydierateľnosti politikov a to bez ohľadu, či sa im v posteli povaľujú radodajné ženy či radodajní muži.
Iba v záujme svojej budúcej kariéry.
Iba v záujme tých, ktorí sú vyšetrovaní a postavení pred súd, ako Natlália Blahová,tí ktorí otvorili Svinčík súdruhov strany Smer-SD, teda Hlas-SD.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img