ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Mestské povrchy 21

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Peter Sabo /13 MÁJ 2021/  Za tieto povrchy zodpovedá mesto Sereď.

Bez komentára…

 

zdroj: seredskenovinky.sk

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Už stačilo s Vašimi trapošinami. To jak keby hľadám vyrážky na čele puburtiaka a každý deň pridám jednu foto… tie vyrážky tam jednoducho budú a tak je to aj v seredi… dokiaľ nenastane zmena tak to to bude vyzerať stále rovnako

  2. Toho Saba velmi sikanovali v skolach. Toto sa riesi inak a nie chodit po meste ako potkan a fotit kazdu dieru. Ako sa hovori ….. vzdy ostane …..

  3. Keď sa ti to nepáči, nepozeraj a nečítaj, nikto ťa nenúti! Keď to chce robiť, tak nech to robí a napokon nič zlé nerobí, iba poukazuje na realitu v našom meste. Možno, že sa budeš dobre cítiť v osadách medzi našimi spoluobčanmi.

  4. na toto už tak desať rokov upozorňuje pán majko.všetko tomčáni ignoruje a robí si čo chce.veľký prču majú z nás ľudí a dávajú len do futbalu a svojim vyvoleným a na odmeny.tomčáni hanba!!!!!!!!!!!!!!!

  5. Podľa mňa nech poukazujú na ti chodníky lebo nech ľudia vedia kam idú ich peniaze A do chodníku sa už dlhé roky neinvestovslo a zanedbavalo

  6. 15 MILIONOV Eur ROCNE. To je zhruba rozpocet mesta Sered. To su peniaze, ktore zo svojej prace OBYVATELIA MESTA daju k dispozicii poslancom a primatorovi na fungovanie uradu, platy, odmeny, dotacie neziskoviek, OZ-tiek a zabavky uzkej skupiny ludi, pozicky svojim kamaratom v podnikani a napr. aj platy futbalistov nakupenych sukromnou akciovou spolocnostou dvoch akcionarov – poslancov MsZ.

    15 MILIONOV rocne + vytazok z majetku, ktory poslanci rozpredali a z ktoreho obcania uz nikdy nic mat nebudu.

    Roky na SOL upozornujeme na nelogicke vyuzivanie verejnych financii, na nevyhodne zmluvy pre mesto – teda nas obcanov, na vysoke odmeny pre prednostu a ludi blizkych primatorovi a prednostovi, na prenajom mestskeho majetku sukromnej firme za podmienok odporujucich zdavemu rozumu, na to, ze s verejnymi zdrojmi robia ako keby to boli peniaze ich.

    Primator si aplikuje zakony ako mu to vyhovuje, ROZDAVA ODMENY NEZAKONNE a policia, prokuratura a justicia su slepe. Jasne ze tatial – no otazka je – dokedy?

    Ano, aj taketo materialy postupne otvaraju oci aj tym ludom, ktori su fakt ignorantami a nezalezi im na nicom.

    Az nakoniec zostanu len ti, ktori su na biznis s mestom a sucasne vedenie priamo odkazani. Co tu zanechame nasim detom okrem zopar mimoriadne bohatych ludi ?

    Diskutujuci Jozef asi 3 mesiace po nastupeni sucasneho primatora do funkcie po prvy raz tu na SOL napisal: mesto za par rokov nebude mat primatora, ale vlastnika. My, co ho pozname desatrocia vieme, o com je rec…

  7. Ešte by to chcelo do archívu. Pofotiť, Mestské kaluže, myslím jazierka. Teraz troška konečne poprškava. A už další problem 🙂

  8. Vidis, nechcem hovorit, ze ja som to hovoril, ale ja som to hovoril.
    A ze vraj chcel aj tabulu pred mestom menit, ale ked Martin bol uz obsadeny a „Secko moje“ mu nepreslo.

  9. Pan Majko viem ze ste na to poukazovali ako prví A pán Sabo v tom pokračuje preto vám obom držím palce Jedine média dokážu pohnúť s vecami👍👍👍👍

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img