ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Toto nie je fotomontáž, ale realita. Policajti PMJ razom prevoz ukončili – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Vodiča zastavili na JV obchvate mesta Trnava a situáciu na mieste naďalej riešime. Už teraz je ale zrejmé, že vodič je podozrivý z priestupku v doprave.

Správu budeme aktualizovať.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – doplnenie správy KR PZ:

Na nebezpečný transport na ceste upozornili políciu vodiči.
Tí si všimli, ako auto pomocou pracovného stroja nakladajú na strechu auta a 5 členná posádka sadá do auta Ford Focus.

Policajti ihneď situáciu preverili a krátko na to spozorovali na JV obchvate mesta Trnava kolónu vozidiel, a pred nimi viditeľné preťažené auto. Pomocou výstražných majákov auto zastavili. Pri kontrole od chlapov zistili, že vrak mali odkúpiť od majiteľa a takto ho chceli previezť a odovzdať do zberných surovín.

Okrem zle umiestneného nákladu však policajná hliadka riešila nakoniec aj samotný Ford Focus, ktorý bol na jazdu technicky nespôsobilý. Vodičovi na ňom ďalšiu jazdu zakázali a zadržali mu tabuľky s evidenčným číslom aj s osvedčením o evidencii vozidla. Obe vozidlá boli z cesty odstránené odťahovou službou.
Policajti PMJ predložia spis na správne konanie.

Vodič sa dopustil ďalšieho závažného priestupku v doprave. Pri lustrácii zistili, že podobných priestupkov už má v karte vodiča niekoľko. V správnom konaní mu preto okrem pokuty hrozí aj odobratie vodičského preukazu a zákaz činnosti.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Cigan – rom kradol v mojom obchode po 20 krat , policia nekonala len priestupok rom ma exekucie cize nic
    Cigan -rom po 21 krat kradol v mojom obchode , policia nekonala konal som ja dostal som pokutu a odobratie zbrojnrho za ublizenie

  2. Koľko je nosnosť strechy Fordu Focus?
    Podľa výrobcu cca 50 kg.
    Podľa našich nespoluobčanov iného etnického názoru cca 1 tonu.. 😜

  3. Videl som tých Cigánskych živočíchov v tv novinách aj okolie kde bývajú. HNUS ,,,, ,,a odporný odpad ! nielen to okolie ale aj tie živočíchy ! Toto nemôžu byť predsa ľudské tvory !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img