ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Aké je najlepšie závodné auto? No predsa firemné

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Dopravní policajti z Galanty, aj tento piatok, vykonávali dohľad nad dodržiavaním pravidiel cestnej premávky.

V podvečerných hodinách, na ceste I. triedy medzi mestami Sládkovičovo a Senec, namerali vodiča Škody Superb. Na aute písanom na galantskú firmu si to valil rýchlosťou 141 km/h. Maximálnu povolenú rýchlosť tak prekročil o 51 km/h. Majiteľ vozidla bude, na základe objektívnej zodpovednosti, riešený v správnom konaní. Pokuta do výšky 400 EUR príde na adresu firmy poštou.

Jazdite opatrne! Aj keď si myslíte, že auto máte pod kontrolou, fyziku neoklamete. Pri rýchlosti 150 km/h prejdete približne 20 – 40 metrov, kým dokážete zareagovať a ďalších niekoľko desiatok až stoviek metrov potrebujete na zabrzdenie, podľa zručností vodiča, vlastností auta a, samozrejme, poveternostných podmienok. Nepodceňujte rýchlosť, ktorou idete. Na cestách nie ste sami.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vidno ako sa z našich ciest vytratila spolupatričnosť..
    Keby tí oproti idúci upozornili, že tam merajú.., isto by tých cca 150 nešiel. 😜

  2. Ja na firemnom jazdím maximálne na 3. kvalte až do červeného poľa, ten motor nie s nie dodýchať. Šéf jazdí na x7 a ja mám pridelenú dáciu. Keď chcem nadstaviť speťáky musím stiahnut okno a pol hoďku šermovať… no a kebych dostal este pokutu tak neviem či rozflásam dáciu alebo tú x7

  3. Najlepšie by bolo, keby p. Majko tieto priblblé komentáre vyhadzoval. Tento komentár je o jeho pisateľovi. Svoje vlastnosti prenáša na druhého. Asi sa nevie do kože vpratať.

  4. ked tú cestu opravili, tak nám chalanisko pri kartách ukazoval video tachometer na 300km/h. mobil držala spolujazdkyňa(Audi R8 strieborná fólia s logom FC Barcelona) inak tento Marek chcel sponzorovať aj futbal v Seredi

  5. A keď sa ti podarí tu dáciu doraziť a ostatní zamestnanci firmy kde pracuješ sa postavia rovnakým spôsobom k likvidácii majetku tvojho šéfa,lebo sa im nebudú páčiť pridelené auta alebo podobne, potom tvoj sef skrachuje, zavrie firmu a teba pošle do piče, lebo tam aj patríš. A v tej piči sa potom môžeš prechádzať pešo a spomínať na časy, keď si mohol využívať firemné auto, ty blboun nejapný. Nasrať takému chudákovi, ako si ty a nie dat do užívania firemné auto. Najprv si urob školu, bud schopný, ako tvoj šéf, pracuj na sebe, obetuj práci kus života a času a potom sa možno priblížiš k svojmu šéfovi, ty pošuk primitívny. Zarob si na tu x7, ty debilko a nečakaj, čo ti kto pridelí. V živote budeš mat hovno a to jediné si aj zaslúžiš, pokiaľ bude pre teba x7 vrcholom blaha tvojho debilne ho života.

  6. Pre..z 0 na 100 za 3 sekundy 12. mája 2021, 9:32.presne toto som chcel napísať. Len sa mi to nechcelo rozpisovať. Ja mám v rodine chalana ktorý si vyberá prácu len keď tam je služobné auto aj na súkromné účely(samozrejme aj palivo)

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img