ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

„V PODSTATE MI ICH JE ĽÚTO…“ – píše minister obrany SR

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
V PODSTATE MI ICH JE ĽÚTO…
Motorkári Slovenska sa stali ďalšou organizáciou, ktorá naletela ruským spravodajským hrám a aktuálne opäť slúžia ako užitoční idioti ruskej propagandy a konkrétne tajnej alebo ak chcete spravodajskej služby SVR. Chcú vraj rozvážať Večné svetlo, ktoré si boli prevziať v Moskve od „šéfa Ruskej historickej spoločnosti“. Tým však nie je nik iný, ako pán Sergej Naryškin, aktuálny riaditeľ ruskej civilnej spravodajskej služby SVR. Ak to nevedeli, sú to užitoční idioti. Ak to vedeli, sú to vlastizradcovia konajúci v záujme cudzej mocnosti.
➡️ Aj po informáciách, ktoré zverejnila Česká republika v súvislosti s výbuchom v muničnom sklade, ktorý zariadila ruská tajná služba GRU, ale zďaleka nielen na základe nich je jasné, že ruské spravodajské služby majú v našich krajinách konkrétne ciele. A veruže priateľské nie sú. Je mi naozaj ľúto, keď vidím, ako im naleteli, či v horšom prípade slúžia, aj títo naši “motorkári”…
Áno, osloboditelia si zaslúžia našu úctu. Osloboditelia zo všetkých národov a krajín, ktoré pomohli oslobodiť našu domovinu. Zneužívanie na spravodajské hry však s úctou bojovníkom proti fašizmu nemá nič spoločné. Nič.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. mal by nosiť aspoň baret. V lete mu plešata hlava od slnka zahorí a bude trepať ešte vačšie prkotiny. Obviní rusko, že mu prepína preto, lebo slnko k nám prišlo od východu. To nie je slnkom ani GRU, ale DNA. Z východu niečo dobré. Zo západu len hovná idú.

  2. Roky rokúce chodia po mestách strednej a východnej Európy, klásť vence na pamiatku padlých vojakov ZSSR a zrazu sú hrozba? Veď počas 2.sv. vojny padol v priemere každý 3. obyvateľ ZSSR. Po vojne tam nebolo jedinej rodiny, ktorá by niekoho nestratila. Tak je jasné, že tam majú aj svojich predkov. Už im drbe z Rusov. Všade čo sa kde stane, za všetkým sú Rusi. Neviem, nešupli Titanicu do cesty aj ľadovec, ktorý ho potopil? Keby si on tak ctil občanov SR alebo ČSR, ktorí padli vo vojne. Alebo aj našich predkov, ktorí bránili krajinu pred Turkami a pod. A nielen do všetkého ťahať pridrbanú politiku. Ach jaj, jediné, čo ma teší, je že celé Olajno sú vlastne politické mrtvoly. Lenže, kým stade odídu dodrbú aj železnú kocku.

  3. niekto roznasa z moskvy svetlo,iny zase rakety tanky bojovu techniku z ameriky,taky fas proamericky a vojnovy stvac sa okoti raz za sto rokov.

  4. V roku 1848 prehlásil jeden z najväčších stratégov svojej doby nemecký kancelár Bismarck.
    citujem: Poial bude chcet niekto poraziť Rusko,muí najprv od neho odtrhnúť Ukrajinu a ďalej proti nemu poštvať ostatné slovanské národy,pretože slovania sú rasa,ktorá je schopná zničiť sama seba. Z ích pomocou bude možné Rusko poraziť.
    Po jeho porážke zostanu tieto slovanské národy bez ochrany abude jednoduché ich zlikvidovať“.
    Koniec citátu. Zdá sa,že na jeho slová práve dochádza.
    A je to tak,za pomoci našich politikov a novinárov sa zničíme sami.
    s

  5. Súdruh Naď,pri vašej obezite získanej za jeden rok vo vláde toho psychopata ste si pri vašich bunkách obalených tukom asi nestačili všimnúť,že najväčším idiotom ruskej propagandy je váš vodca Matelko,ktorý je pri svojej psychyckej chorobe zároveň veľký obdivovateľ fašistickej NSDAP.

  6. ešte tu chýba medzi vami Daniel a už budete skoro kompletní. A inak na obezitu Kotlebu a už aj Fica sa Naď nechytá

  7. Keď spomínaš obezitu. Je rozdiel ak jedinec za 10 rokov priberie 10 kíl, ako nejaký vygumovaný dement za 10 mesiacov 10 kíl.
    Hold, niektoré svine sa pri dnešnom koryte majú fakt dobre. Tak žerú a tlačia do tých proamerikánskych dutých hláv, že kým skončí volebné obdobie, budú súci bitúnku. Potrebuju nabrať „silu“, lebo vedia, že čas konca sa blíži. Dnešná politika nie je pre ľudí a svine chcú zo slovenska len ťažiť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img