ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Pokračovala dnes ráno NAKA v akcii VENAL aj v Seredi ? – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Ďalšie príjemné ráno zažili slušní obyvatelia mesta Sereď, ktoré sa po desaťročia vďaka nezáujmu polície a ostatných kompetentných zložiek do pamäte mnohých ľudí sa zapisovalo nie kultúrnymi pamiatkami či turistickým ruchom, ale predajom drog a to hneď na viacerých miestach.

Dnes ráno mala byť na niekoľkých miestach vykonaná akcia VENAL, v ktorej pokračovanie malo byť úspešné. Zatiaľ viacej informácií dostupných nie je a nejakú chvíľu bude na ich poskytnutie skúpa aj polícia. No v týchto prípadoch je to pochopiteľné.

Čo však normálnemu človeku hlava neberie, je rýchle nahradenie policajtami NAKA z obehu stiahnutých dílerov, novými. Znamená to teda, že obchod s narkotikami patrí stále medzi výnosné príjmy viacerých ľudí a rodín nielen v Seredi, aj keď v mnohom ho dobieha obchod s odpadmi.

Opätovne pripomíname nevyhnutnosť eliminácie tejto protispoločenskej mimoriadne nebezpečnej činnosti jedincov a organizovaných zločineckých skupín, ktoré zlikvidovali a systematicky likvidujú množstvo rodín po celej republike.

Bližšie informácie prinesieme po ich preverení zo zdrojov polície SR.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa Prezídia PZ SR

Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry dnes (4.5.2021) od skorých ranných hodín zasahovali v Seredi, ako aj v iných častiach Slovenska, realizovali akciu s krycím názvom „VENAL  6“.

Vyšetrovateľ obvinil 16 osôb zo zločinu založenie, zosnovanie a podporovanie zločineckej skupiny a z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

Vzhľadom na prebiehajúce úkony v súčasnosti viac informácií poskytovať nebudeme.

 

zdroj fotografií: Kristína Kövešová, TV Markíza

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vôbec nie je prekvapujúce, že dealeri stiahnutí z obehu sú nahradení inými. Čo je na tom čudné? V tejto brandži to vždy tak bolo, aj bude. Iba naivný človek si môže myslieť, že sa prázdne miesta po nich nezaplnia.

  2. Ako je mozne, ze o tom nejaka Kovesova a zvysok obyvatelstva Serede vie a policia to riesi az teraz… Kde boli tie roky? Ze zbierali dokazy? nezmysel…20 rokov tu tie bandy otravuju vzduch a az teraz idu po nich… Ale aspon cosi…

  3. A co s tym ma Koveska??? Ona ma informacie od policie, tak vyzdvihujte policiu, nie ju. Ona len pride, povie, koho zobrali a ma reklamu. Co tu ona chodila a zbierala dokazy?! Tieto akcie su naplanovane dopredu, ona uz vopred vie, kde sa pojde, preto je aj pri zasahu, ale o dotycnych sama nevie nic, iba to, co sa docita z papierov z policie a sudu. A preco az teraz?! Lebo zavreli Kloknera, ten vsetkych natrel do detailu a teraz sa uz usvedcuju sami, lebo rozpravaju kazdy na kazdeho. Na to, aby niekoho zobrali, nestaci ukazat prstom! Koveska tiez nepovie celu pravdu, ale tak, nech si lize tu smotanu, je to trapne

  4. Never tomu ze Koveska vie. Ona tu ma ludi aj na policii aj v civile ktory jej hnet oznamia ze je prave akcia. Ina je civil nie statny zamestnanec jej absolutne nemoze nikto povedat ze sa ide robit akcia. Venal robi vacsinu bratislava tak mozno nejaky dobrak co tam ma podchyteneho jej povie ale zato by mal velke problemi. Koveska tu ma vtacikov ktory jej okamzite daju vediet sadne do auta a pride. Takze ona o nijakej akcii vopred nevie pokial jej z vnutra neda niekto info na tajnasa za odmenu alebo jej tu domace vtaciky zavolaju ze uz je akcia.

  5. Tak vies, tie informacie unikaju z Naky, ved kukni telku a novinari dopredu vedia, koho idu zobrat, co je chore. Pointa ale zostava rovnaka, ze je to praca policie a nie jej! Keby to Klokner nerozobral a nepoudaval vsetkych, nic by nebolo. Preto je vonku, dal im vsetko, co potrebovali. Preto je to aj teraz po tolkych rokoch! Ale to ona nepovie, vsade kam chodi, len Sered, ale co ona s tymto tu ma?! Vystihla prilezitost, ked sa zacali robit tieto akcie, ma znutra info a pride zreferovat, koho zobrali. To je uz len uspech!

  6. Ano mas v podstate aj pravdu. A klokner mal 20-25-dozivotie a ponuku aku dal nake ze im pomoze rozobrat celu sered lebo snimi zacinal aj robil roky tak oplatilo sa mu to na ukor slobody. Ale vidis podaktory zdrhli a teraz ho mali zavrazdit dvaja Seredania ale kedze tu su ludia ktory sa nazyvali akoze mafia a medzi sebou vsetci vedeli ze kto to mal dat urobit a dvaja blbci mali ponuku prijat tak to je uz na debilizmus ked maju niekoho zabit a vedia vsetci o tom a hlavne Daniel Mikulas lebo ako si mozes u Kovesovej videach pozriet tak o tejto planovanej vrazde to mal vo vypovedi prave Mikulas a to je ten pravy komu to mali povedat 😂😂 vo videu ma fotku kde je vypoved Daniela M. a uviedol kto mali Kloknera este dat dole. Cize amaterizmus lebo ak im to dokazu tak budu mat este vrazdu v stadiu pokusu a pripravy. Tak jebnutych ludi asi malo kto zazije. Ale myslim si ze Klokner uz nebude spavat do konca zivota a ktovie kolko mu este ostava lebo si myslim ze za toto bude pykat pokial mu to niekto nevrati. To je len moj nazor su to ich veci mna to absolutne nezaujima nech sa premna zamna postrielaju vsetci.

  7. Vo videu ma Kevesova ze hladaju 14 ludi z 15. To ako zobrali tohto dilera a 14 doma nebolo? To mi nejak nevychadza 😂😂 a neviete ktory to nahodou mali byt?

  8. Toto na fotke je ten Markech co ho Ceco volali nie? Ved to bola velka dvojka v Seredi Ceco a Palermo. A Preco aj jeho komplica Palerma nezobrali ved v tom isli dlhe roky spolu. Ci Palermo sa venuje uz len hudbe ktoru nikto nepocuva a nedosiahol to ocom len snival a ostal len na youtube? Grosman by vedel narozoravat kolké kilogrami mu za tie roky Palermo popredaval. Len ten Palermo asi nevie ze nadarmo utiekol od vas z mesta ked ho to aj tak neminie.

  9. No ved ked zobrali predtym ludi tak utiekol a je tam doteraz. Ved to bol Cecov komplic v drogach dlhe roky. Som zvedavy aky bude teraz frajer ten neuspesny raper. Ved to predavali na kila obaja

  10. Ako to si hovorim aj ja ale zas tu vzdy pisu na tych co neziju normalny zivot a poukazuju na to aby sa tu zbavilo tejto hávedi. Lebo o slusnych ludoch sa tu pisat nikdy nebude a takto aspon mame predstavu kto robi toto svinstvo a predavaju to co nici cele rodiny.

  11. Dalsi primitivi skoncili…parada Sered je rozbita na prasky..primitivy zacnu vyplakavat v debatach…bravo…cistite toto mesto …blbeckovia budu spievat…ked nebudu chciet sediet vela rokov…parada.

  12. Keby sa kazdy staral o seba a policia nech si robi svoju robotu to je moj nazor. Kto chce fetovat, fetovat bude tak ci tak, koren problemu je niekde inde. A ked uz sa zatyka vo velkom, nech sa zacne od hora a od tych co tento stat dotiahli na tuto uroven.

  13. Neries to. Jedna sa o ludi ktory zarabaju nelegalne a zabijaju ludi a rodiny. Nech tu len vypisuju. Si ich kamarat konzument ci ich odberatel diler ked ta to trapi? Nech pisu asoon bude kazdy vediet a asoon sa napomoze policii

  14. Ja Kovesku nesledujem. To, co tam ona niekedy trepe, no koniec. Ako moze zverejnit vypovede?! Odkial ich ma?! A nikomu to v tomto state nevadi! To neni marenie?! Noo, ked to povie Daniel, tak to je urcite pravda😂😂😂sak ten uz vymyslel hocico na svoju zachranu. A co sa tyka Kloknera, ten ako teraz robi co?! Akoze poctivo zije?! Ryzuje s tymi, ktorych si nechal vonku. Vrabce cvirikali. To co nespravi reportaz?! Robit z necho chudaka, co sa ma obavat o zivot, je max. smiesne. Nech vykreslia jeho skutocne ja, ale aj na to pride! Ja si myslim, ze pojdu vsetci, jeden skor, druhy neskor, lebo tito dnesni zase na niekoho nakydaju atd atd.

  15. Mas pravdu ale myslim si ze Klokner to vyhral a uziva si slobodu 😂 par mesiacov dozadu som ho videl v cityarene. Druhy brucia a on si uziva auto slnko slobodu rodinu 😂😂

  16. no ale on to „Trubky“ píše skutočne správne bohužiaľ. Ide totiž o fakt, že ak by nebol „dopyt“, nebol by ani predaj. Pravda, ničí to celé rodiny, ale zas uznajme, že je to každého osobná voľba či sa dá na fet, alebo bude žiť normálny život

  17. Ked nebude nikto kto to doksze uvarit nebude ani dopyt. Lenze to je na tom ze na slovensku je vela tych co to vedia varit takze tu uch zavru a diler to pojde kupit aj do zahranicia. Na tomto svete pouzivali drogy odkedy ludstvo existuje zacinalo to rastlinami az po chemiu. Za pervitin dakujte Hitlerovi a za kokain Escobarovi. Travu neriesim to je burina a po trave clovek urobi menej skody ako po alkohole.

  18. Aj tito si uzivali a pozri! On nech si este uziva, pokial sa da. No on to teda vyhral uplne😂👌neviem, kto by chcel byt Kloknerom😂

  19. Kovacovci? To je to dieta co sa hral na boxera a bal sa skocit do hoc koho? Ten tiez bude fajcit kkty a jeho otec uz fajci fialky. Dostal to co si zasluzil ten polovicny cigan

  20. Som zvedavy kolko rokov dostane Slavo Weis …ked sa neprizna a neurobi dohodu o vine a treste ako Ilja posedi si velmi dlho. Aj tie mensie skupinky co teraz este v Serede su otazka casu..tychco dnes zatkli budu spievat take veci ze o chvilku nech sa prpravia dalsi…pobalit veci a cakat naka.

  21. Palermooooo kde siiii? Uz ta naka hlada darmo utekas. Udajne si v cechach tam si ta najdu. Hrat sa na rapera a predavat drigy uz skoncilo. Daj vediet kde v cesku presne si lebo ked pridu pre teba bude to horsie!

  22. V Šintave v zahradkarskej osade hned skraja sa to nejako začína grupovať okolo toho čo tam býva v tom kontajneri. Tam treba urobiť zásah, všelijaká zgerba sa tam motá. Určite sa tam predáva materiál.

  23. Slavomir dostane pálku a zoberu mu majetky a jeho zena pojde byvat na cinziak tam kde byvala dovtedy kym si namotala. Janka ostanes tam kde si bola a len pekne pracuj lebo uz ta nebude nikto financovat. Budes mat v meste hanbu ako Forrka lebo sze chceli bohatych zlocincov a skoncite ako pice. Drzime vam palce hlupane

  24. Ondrika a Patka zobrali? Eeeejha tam budu boxeristi v leopoldove 😂😂😂 deti vyjebane teraz pocitia realny zivot tie teple deti

  25. Natalia Chmelarova? Ta verejna slapka zo Sintavy co jej frajer sedi a jebe sa s olaskym ciganom? Aj ona ako oredava snim? A jeho mater Marcela chodi za Tulom co ho hladaju ked bola akcia na Chudacika? A to su policajti tak jebnuty ze vy otom viete ze chodi za Tulom ktoreho hladaju? A to kam za nim chodi? Tak musi byt tu niekde v seredi a okolie nie?

  26. Odkial zobral Matyas na nove auto bez prace? Bieleho passata predal chmelarke a uz ma nove auto. Odkial odkial? Predava drogy neustale. Kedy ho zoberiete aj Toraca?

  27. Pre Sintavan treba poslal email na naka z menami o ktorych vies ze predavaju drogy nech ich stiahnu z obehu a ich auta nech prepadnu v prospech statu.

  28. Nezreba mail. Naka to uz davno vie len dlho im to trva. A Torac minule ohrozil moju zenu na tom modrom golfe lebo chodi na tom ako olasky bastard odvtedy budem nanho poukazovat kym nepridu aj prenho.

  29. No Ceco to ma uz za sebou. Myslel si ze ked prestane ze sa uz nic nestane. Hlavne ze tam ma zenu a dve deti. Vo vazbe ma dobrych kamaratov

  30. Nie dnes rano ho zobrali tak myslim ze bude v cpz a bud ho pustia alebo ide do vazby. Ma dobrych kamosov ktorych oredtym uz zobrali

  31. A toho Andreja sveca prečo nikto nezoberie keď on je hlavný dodávateľ v Seredi a všade sa stim chváli to by ma zaujimalo on sám hovoril že to tu prebral a dodáva všetkým dílerom väčším

  32. Zobrali aj M. Kučeru z Čepena, ešte že rýchlo stihol dom prepísať na sestru …..Hm, vraj sa Dano Mikuláš rozospieval ….

  33. A ten co utiekol do Srbska a Svajciarska uz ich naka pochytala? Cca Kolko ludi co robili s drogami v Seredi uz naka zobrala? 70-100?

  34. Zdravím Vás sereďania.
    Koveška vravela že u vás v Seredi sú štyri mafiánske skupiny.
    Dunčovci, kolotočári- a kto ešte?

  35. Aj Kmeťo už je s nimi, že brali ho z Amazon, ten čo akože tam robil a ukradol tam všetko možné, teraz jeho pani môže šuchat nohami, že Miša, čo si též Mikuláša mala…

  36. Kmeta zobrali urcite za minulost. A toho Navratila Mira co bol snimi tiez dlhe roky co? Zobrali tiez? Tusim takúy allroad audi novsiu ma

  37. Tí alebo tie , co stále máte niečo na toho Matyáša -chceli ste s ním niečo mat a nevyšlo Vám to ?
    Alebo Toráč – závidite niečo Bobe ? Alebo jako to teda s vami je ?

  38. Matyas chcel mat s nami nieco len sme ho poslali dopice ako jedina neodolala gaca do ktorej to cvrkol a teraz maju spolu krasnu dcerku . Meno lilien jej dal sam velky pipo . A jojkovy zavidime ten uharek ktory ma v riti strceny po celu noc . Obcas si ho zabudne vytiahnut a beha snim aj cez den

  39. Ty si pri tom bol ? Si im to zapisoval na matrike ? Lebo chudatko dvojkorunová gaca sa jebala aj inde a spravila to decko s chlapcom z paty aspoň tam siahajú informácie ktorých sa da držať dokonca fotky to chlapca davala na ig aj ked s pólu neboli ako ho miluje len chlapec sa hanbi za decko a za ňu tak utiekol od nich 🤷🏽‍♀️🤷🏽‍♀️

  40. No dobre a teda zhrnutie koho všetko zobrali? Nikoho nezaujíma koho nie a koho by mali podľa vašich výpočtov 😁🤦🏽‍♀️

  41. Vy Trubky pojebané choďte fetovat racej a neriešte tu deti a keď chcete riešiť dojite mi to do xichtu povedať ringle pojebané každého riešite len na seba sa nepozriete áno neodolala som presne tak jebliny a nikdy neodolam 💋💋💋

  42. Čo sa dá závidieť tej kurve bobe? 🤣 Chodí po meste jak keby nad ňu neni a rok dva dozadu bola sedláčka a teraz značkové handry nosí a nese sa jak primadona. Všetci im určite závidia bodaj by ich čoskoro zobrali a hneď jej klesne hrebienok :)) A matyašovi čo mame závidieť? To že kúpi soplacke zlaty prsten a tá sa snim zato vyspí? 🤷🏽‍♂️🤣 výhra

  43. Počúvaj ty jeblina ani ty mňa nezaujímas a keď máš niečo doji mi to povedať ..neberte si tu ľudí, ženy a deti do vašich sedlacich papul a tam riešte racej sami seba a komentuje to čo patrí k článku lebo tu je každý veľký geroj keby to máš povedať do xichtu cuknes sračka 🤷🤷😂😂😂

  44. Už by ste mohli to super cigánske trio upratať. Berco, Lučano a Toráč si veselo fetíky predávajú od rána do večera.

  45. Asi som zaspal dobu, ale pametam si časy keď Matyas chodil za Vanesu, co si mysli že keď zmizla zo serede tak neexistuje. Asi vymiena mladsie kusy za mladsie.

  46. sranda je, kedysi sa to volalo konfident a udavac a dostali prinajlepsom len bitku ked to vyslo najavo. dnes sa to vola dohoda. a to dnes uz na kriminalke ani bitku nedostanú jak v 90 tich rokoch. velky mafiani a hned udavaju. a ked vydu von sa zas hraju na mafianov. dnes som videl Zdenka Sčasného. aj ten asi zaspieval ked je vonku

  47. Akože pri týchto komentároch je vidieť, ako dokážu ľudia preraziť morálne dno. Aké zlo sa vo vás skrýva, závisť.
    Keby ste sa tak každý staral sám o seba. Chodili pekne do roboty a vrátili sa k svojej rodine pekne domov. Vy máte asi svoje životy krásne usporiadané, ešte by som Vám priala jednu smenu navyše, lebo máte veľa času vypisovať na net hlúposti, o ktorých viete s prepáčením 💩
    Rodiny zadržaných majú, čo robiť aj bez vašich hlúpych komentárov. Pease .✌🏻

  48. Rodiny zadrzanych sa momentalne dostali do sraciek lebo im skoncil pravidelny prijem a teraz z drogovych penazi budu dotovat pravnikov a pri o financie. A rodiny si neuvodomovali akoze z akych penazi ziju? Teraz budu zit bez nich

  49. Sa smejem – ty co porovnavas?! Maju 20 rokov na krku, kto bude ticho?! Len sprostak! Kazdy sa chce zachranit! Keby mali mensi paragraf, tak by vsetci, co maju charakter, mlcali, ale takto?! Ak nepovies, tak 20 rokov, tak kto ma v hlave, hovori. A ked chces dohodu, mal by si povedat vsetko, lebo ak dojdu na to, ze klames, tak ti to zrataju. V minulosti, ked niekoho zobrali, tak bol za chvilu doma, teraz maju zlocinecke skupiny, vyuzivaju to po celom Slovensku a nevyhrabe sa nikto odtial, len ten, kto rozprava. Je to vydieranie, nemas na vyber. Ja sa im necudujem.

  50. Ale to Vás nemusí zaujímať či sú v sračkach alebo nie. Vy to platiť nebudete.
    A ako peniaze zarobili tak ich aj “minú” Takze môžete byt spokojní, dufam že Vám to uspokojí tie závistlivé hlavy.
    To či už to vedeli nevedeli je to ich osobná vec to už oni vedia.

  51. Pravý segedínsky guláš, tradičný postup receptu
    Bravčové pliecko umyjeme, zbavíme mastných častí a nakrájame na kocky. Okoreníme ho gulášovým korením (3 polievkové lyžice) a necháme chvíľu postáť. Môžeme ho nechať odležať cez noc v chladničke, mäsko bude ešte chutnejšie.
    Cibuľu si nakrájame na kocky, nemusí byť úplne nadrobno, pretože sa rozdusí a zahustí nám aj samotný guláš.
    Do väčšieho hrnca pridáme bravčovú masť alebo olej. K rozohriatému tuku pridáme nakrájanú cibuľu a restujeme do sklovita. Odstavíme. Stiahneme zo sporáka a pridáme 3 polievkové lyžice mletej červenej papriky. Premiešame. Pridáme nakrájané bravčové kocky, trošku kurkumy (výborná na kĺby), mletého čierneho korenia, vegetu (nemusíme), polievkovú lyžicu celej rasce (môže byť aj drvená), bobkový list. Solíme až na koniec, záleží to od kapusty. Premiešame. Vrátime na sporák a necháme bravčové kocky zatiahnuť (mäso je také do biela). Prikryjeme a necháme pustiť vlastnú šťavu cca 10 minút. Podlejeme hrnčekom horúcej vody a dusíme cca 20 minút. Ak je potrebné, môžeme ešte podliať, mäso má byť zakryté vodou.
    Pripravíme si kapustu. Ak je veľmi kyslá, prepláchneme ju. Môžeme ju aj trochu nakrájať, keď sú veľmi dlhé rezance.
    K podusenému bravčovému pliecku pridáme kyslú kapustu, môžeme pridať aj šťavu s kyslej kapusty. Záleží to od kyslosti kapusty. Ak je potrebné, podlejeme vodou. Mäso s kapustou by malo byť ponorené v šťave. Dusíme podľa potreby, približne 20 minút. Pridáme roztlačený alebo nadrobno nakrájaný cesnak. Dusíme ďalších cca 10 minút, podľa potreby, aby bolo mäso mäkké, nie rozvarené.
    Pridáme šľahačkovú smotanu, premiešame a prevaríme. Ja segedínsky guláš nezahusťujem, obľubujeme taký redší, je to zároveň aj bezlepková verzia. Keď chceme, aby bol hustejší, do smotany pridáme lyžicu hladkej múky, vymiešame, aby sa nevytvorili hrudky a zahustíme. Môžeme doliať podľa potreby vodu, prevariť a dochutiť soľou.
    Tento jednoduchý a veľmi chutný segedínsky guláš podávame s parenou knedľou, najlepšie domácou, alebo aj s čerstvým chlebom. Najlepší je však na druhý deň, keď prejdú všetky chute.

  52. Štetka štetkou ostane, ty si toho jasním príkladom, lovis a lovis furt takých, zacinala si jak soplácka s danom, kto ťa nepozná, kúpil by ta hneď, ja nije,chudera si, ozaj kde bývaš? Lebo ten byt čo kúpil kmeto, čo si zebral vraj na úver, čo nikde nerobil, akurát tak v Čechách v base je fuč, ale asi na sociálnych, haha

  53. Mne dnes odjebalo bránicu ked som videl video z basy ako tam na velkú noc dunčo starší hral Ježiša Krista,niesol kríž a nakoniec si dal tŕňovu korunu a lahol na kríž

  54. To bol Dunco mladsi. No vidis vonku bol idiot a tak je kokot. Asi si mysli ze ked bude hrat mucednika tak jezis mu pomoze 😂😂 takto urobit zo seba verejne kokota a vonku sa hral na Escobara tak k tomu niet uz co dodat 😂

  55. Vidíš možno mal skúsiť herectvo,ale možno bude mať 25 Velkých nocí po sebe dosť času to poriadne nacvičiť 😂

  56. Ze podsvetie?! To tam v Blave natarala, ake je tu nebezpecne podsvetie?! A tieto jej zdroje?? Prave pre toto to nekukam, lebo to, co ona tam dava niekedy, no koniec. Kto tych ludi pozna, tak sa nestiha cudovat, co sa o nich dozvie😂😂robili, co robili, ale robit z nich neviem akych clenov podsvetia?! Jej to dobre drbe. Ale senzacia musi byt, aby bola Kika akoze v nebezpecnych vodach nasadzujuca svoj zivot pri vykone svojej prace😂😂😂

  57. Pre realita uplne presne si to vystihol.A este ze mafia:))) jako ludia ja ich neobhaujem kto scim narabi stim i schazi sa hovori ale kedy sa spravy poriadok v socialnych bytoch ktore vlastne platime?a o proti cukrovaru?Preberu to tu pomali ukrajinci a srby a snima uz tu nikto poriadok neurobi

  58. Keby nakovu nezabili dostal by dozivotie lebo kszdy by nanho teraz svedcil za tie vrazdy co napachal tak si myslim ze lepsie obysiel ze ho odjebali ako by mal skapinat na dozivotnom dalsich 30 rokov. A myslim si ze taky vrah ako on na tomto svete medzi zivymi nema co robit. Tak ako skoncil prasivy mikulas ktoreho dal odjebat sam Kovac tak skoncil aj on sam cize nikomu okrem jeho rodiny tu ten tvor nechyba.

  59. Ono sa veci maju takto. Za akcie Venal zobrali velmi vela ludi zo Seredi a okoli. Veci sa maju tak ze Grossman to vyhral zo vsetkych najlepsie lebo bol clenom od zaciatku a dostal len 7rokov. Druhy Weissov brat ktory dostal 9 kedze zacal kvakat proti svojim aj svojmu bratovi a preco z tych skupin ostali na slobode Navratil M. a Cvajo? Ved v tych skupinach boli od zaciatku a behaju si po slobode? Dufame ze pride sj na tychto dvoch debilov.

  60. Uz asi ozaj vsetci robia stymto.. 🙈 ze ich to aj bavi ked vedia ake tresty su zato a vidia ako to uz ide dole vodou…

  61. pre Hmm 5. mája 2021, 11:58

    Je viac ako isté, že sa im dobre nespáva. Ale keďže nevedia robiť nič iné a nevedia sa živiť legálne, moc na výber nemajú. Buď si nastaviť permanentne budík skoro ráno kvôli NAKE alebo skapať od hladu. Tretiu možnosť pre nich neexistuje. Proste nuly.

  62. To myslíte tú bláznivú Icu Polákovú?
    To je tá čo niekedy prenasledoval a
    Rola V. a furt mu bola v pätách?
    Tá sa dokázala celú noc voziť okolo jeho činžiaku.
    To tá čo niekedy keď jej šibalo ,tak bila dievčatá?ona podľa mňa nie je normálna ani teraz.

  63. Toto moze pisat maximalne Kanalosova co mu zacala vypisovat do Leopoldova 😂 Kanaloska nerob rozbroje vieme ze nemas ani korunu a si zobracka ale vypisovat na Polacku ze snim jebavala a sledovala nic ti to nepomoze 😂

  64. A nazvat icine dieta panghartom je tiez ubihe zato ze sa ti jebala snim. Ona je verejna kurva ale dieta za matku nemoze a to ze ty si si snim zacala vypisovat neznamena to ze sa tu budes navazat do druhych 😂 si zumpa Kanaloska

  65. Dievčatá prosím Vás naučte sa čítať s porozumením.
    V tom komentáre od Žužu nebolo písané nič o j…..í
    Predpokladám, že IQ týchto dievčat ktoré sa tu osočujú je na úrovni IQ húpacieho koníka.

  66. Velmi dobre vieme kto tu na Icusku vypisuje a nema ju rada kvoli tomu ze debilovi ktoremu zacala pisat do leopoldova😂 a ani jeho cigansku kurvu vanessku 😂 Kanaloska ty si myslis ze nikto nevie kto to zacal vypisovat qj na Icusku tu verejnú? Si handra ako oni

  67. Kamaloska sa chvali co si dala vytetovat a pise tu na Icusku tu verejnu a chce sa konfrontovat s jeho cigansku kurvu Vanessku. Kanaloska aspon nepis na deti a muzov seredskych kuriev vybav si to osobne ked mu uz vypisujes do leopoldova 😂

  68. Nepiste o dievcatach ktorw skym je.ali.. Clanok je ajtak o inom.. 😄🤣 a v seredi sa vie ajtak kto skym kedy a obcas aj cas sa vie🤣🤣

  69. Tak teraz sa ospravedlnujem húpaciemu koníkovi.Naozaj ma vyššie I Q.
    A slečna,ktorá napísala komentár nadomnou ,by sa mala naučiť aspoň trošku spisovnú slovenčinu,lebo ten komentár pochopia len dievčatá s IQ ,ako má ona.Nemá to ani hlavu a ani pätu.Mamina by ti mala dávať doma diktáty,aby si sa aspoň trošku naučila niečo zo spisovnej slovenčine.

  70. Priznaj sa co si si mala udajne vytetovat a nenavidis Polacku co jebala s polkou Serede a Vanessku o ktorej ziskavas info a vypisujes tu na obe a este jej dceru beres do huby. Keby otom nerozpravas tam kde to pocuju druhy nikto by nato neprisiel ze to pises ty. Ty hlupana

  71. Aj Chmelarka co ju nakladaju olaský tie nema rada Icku lebo ju nazvala verejnou slapkou. Tak sa ani nebudem cudovat keby tu kurvu icu a jej decko tu budu spomynat jedna alebo druha. A kurvy ste vsetky tri aj tak

  72. Icka zisti si co ma Kanaloska vytetovane a potom pochopis preco ta nema rada a vypisuje tu na teba a tvoju dcerenku 😂😂😂

  73. A kde je ten velky gangster raper a neviem co este ? Kam utiekol? Zrusil socialne siete a vyparil sa? Velky hrdina v klipoch a skutek utek

  74. Je udajne v cechach a utiekol tam v case ked zobrali Grosmana lebo prenho robil ale uz mu to moze byt jedno lebo teraz ked ho spravili a nenasli tak uz je nanho patranie takze zivot mu skoncil a on raper si myslel ze ked odide mu to prejde 😂😂 Moze sa teraz pridat k Cervenkovi a Pilovi. Uz si vsetci traja mozu len stebotat a cakam kym na nich pride. Mafiani 😂😂😂😂

  75. Ahojte chcel by som dať synčeka na box, kto teraz prosím trénuje? Je v seredi ešte nejaký profesionál?

  76. tak ten klip to je ina sracka 😀 😀 :D. Strasne su nebezpecne tie hovna v klipe :D. Skoro mi cvrklo, ale od smiechu. A ze Palermo dobry reper, to ma poser :D. A kto ho pocuva 11 a 12 rocne deti :D. Aj tie sa na nom smeju.

  77. Nejde o klip jadne ze to je druhotriedne len treba policii najst to individum co prenho predavali aj male deti. Uz by mal byt aj v patrani takze recitovat moze uz v base ked budu mat kulturne podujatia

  78. Diggg zebraci co milanko by vam strcil kokot do papule :))))))) haha pokal boli venku ste drzali pice aby vam nahodou zeny nepojebaliiii :))))))) co ste boli vtedy tichooo ?:)))) vtedy ste sa bali aj povedat jak to je len aby vam nestricili kokot do papule vite coje haluz ze seci co tu nanich pisete tak mozno je pravda ze budu chvilku muset v base posluchat mozno im tam daktorym strca kokot do huby toe pravda ale vite coje navas horse ???? Ze vam ten komot do papule strkajuuuu aj ked ste slobodnyyyy hahah 😂😅😅😂😅😂😅😆 a preto tolko nenavisti kazdom jednom komentari na ich osobu a nbojte sa neni som ze serede mam vas pici seckych co tu pisete asocialnd pripady kerych deti vam fetuju lebo bola zla vychova doma tak zacali hladat vase deti utocisko drogach takze vina je vo vas

  79. Tieto Helenkine fanynky, čo ešte aj keď narazila do sanitky písali, že mala prednosť a ta sanitka je na vine 😀
    Ja ju tiež neobľubujem už odkedy sťahovala fotky fitnessiek, dávala ich na svoj insta a ďakovala, keď jej tam chválili formu, hmmm, asi tiež zo žiarlivosti.

  80. To vazne? To je hlupana 😂 na moju kamosku raz vykrikovala ze je kurva a ironia je to ze kamoska vtedy este ani chlapa nemala a vykrikovala to verejne znama cundra 😂😂 ale papulu zabila ze? 😂😂

  81. A tu sanitku si pamatam rozjebala auto na ktore by si nikdy nezarobila ved ani teraz nema svoje kupene ani nemala a Placková dva 😂😂😂 sme sa vtedy smiali pru tej sanitke chodila ako panicka 😂 teľa jebnuté

  82. Sak mino ma maly kkt🤣🤣🤣 cca 5cm prisaham 🤣🤣 som chlap a vydel som a doštal som sa od smichu🤣🤣 a to vedia setci sa cudujem ze aj decko splodil stym nic co tam ma🤣🤣🤣

  83. To pise urcite nejaky jeho odberatel z nitry lebo Milana poznam a vela aut s NR znackamy sa mu tocilo domov tak sa necudujem ze si ho fetak zastava

  84. A co ako dopadol ze moze jeho zena zato? Ved on predaval drogy nie ona. Ved sa tym zivil cely zivot tak ako za nu dopadol? Vysvetli

  85. Načo vnucuješ druhým to čo chutilo tebe?minkovi si dudlal quatro formaggi z predkožky len aby si mal dávku pika,porádný nitranský kár si ty degeško

  86. Ano odkedy zobrali kolotocarov. Aj obaja debily Duncovci boli na uteku len dobra dusa im poradila aby sa prihlasili a tak su jebnuty ze to urobili 😂😂 maju vysoky trest tak ci tak tak uz by bolo jedno ci utecu alebo ich chytia a kedze pravnik potrebuje z niecoho zit a keby boli na uteku tak znich nic nema tak im poradil aby sa prihlasili lebo lepsie sa vytshuju peniaze ked maju zlate prasiatko pod zamkom a mimo zamku.

  87. Je mi do plaču.Dievčatá vy ste tu niektoré tak primitívné.Lynčujete tu J.Kanálošovú.
    A tá Ica a tá „Vanesska“ zo Šintavy sa náhodou neťahali s Rolom?Vtedy to nebol kriminálnik?
    Jedna ho prebrala druhej.či sa mýlim?

  88. Ved preto tu na icu zacali komentare aj na tu zo sintavy. Treba si zistit kolko listov mu uz napisala. Preto su tu utoky na polakovej malu aj muza aj na nu. Treba rozmyslat a na vsetko sa dojde. Keby to jebnuta kanaloska nerozoberala vonku kde ju pocuju nikto by o tom nevedel. Darmo bude hovorit nie ked ju poculi druhy.

  89. Aj tak najlepsia je tetka Helenka aj stu mladu sestru, co si ju vseci pametaju jakeho ma hnusaka doma, co stale len lyze zmrzlinu jahodovu 😂😂😂. S blaskom si decko spravit najvacsi gol na svete rodinka jak z rozpravky.

  90. No tu zmrzlinu si pamatam chodilo to po celej seredi co som sa nasmiala 😂😂 a flajtre ma ako plachta na postely a s blaskom si urobit decko s tym ferakom pervitinovym to mas pravdu to nevyhrala ale ani on ked to urobil verejnej slapke co sa na hra na panicku s tou papulou ako pneumatiky a nema ani korunu 😂 je to dost blbe hrat sa na Plackovu bez penazi 😂😂😂 pica

  91. Vidim ze sa sem miesaju osobne spory niekto da koment potom zmaze trosku ubohe …najhorsie ze to vobec nesuvysi z clankom a niekto ci niektora si tu honcuje osobne EGo.a snazi sa tu zdyskriminovat ludiiiiii ktoryyyyy s tymto tu nemaju nic spolocne…najhorsie ze niektory s tychto nemaju skoncene ani zakladne vzdelanie…Jejich celodenymmmmm zivotom je mat mobil v ruke a osocovat druhychhhhhh

  92. To mas pravdu ale treba poukazovat na fetakov a verejne slapky. Hlavne ju kedze ona je princezna serede 😂😂😂

  93. Neviem ko je Ju ale vzdy ked sa nieco stane TAK LUDIA AKO STE VI CO TU PISETE .tak sa vrhnete na ludi ako supiiiii.cital som tu komentare…… poznam ludi o ktorych sa tu pise .ze sa dali na taku cestu .to pochopia az ked im bude horiet pod ritov.ale zatia im to ide.PRESTANTE FETOVAT TIE SRACKY A NEBUDE KOMU PREDAVAŤ

  94. Mať také deti ,tak sa hanbím jak pes.Jedna škaredá hlupaňa s veĺkou papulou,ktorá si myslí,že nie je nad ňu.Princezná vozí sa tam na črepoch-autách ,ktoré sú asi také staré jak ona sama.Druhá evidentne ešte hlúpejšia,keď dala na FB video o lízaní zmrzliny.😂😂😂😂.
    Vidno,že sú sestry.

  95. Keby rodicia auta nekupia chodia pesi s tymi parkami na papulach 😂vzdy som si myslela ze ja som jebnuta ale oni su za hranicou 😂😂

  96. Podla vypovedí u vysetrovatela uz Mikulas vypovedal na 47 ludi . Padol mu paragraf dole. Je zatial najvacsi bojovnik ale udavaju vsetci sa navzajom.

  97. Treba aj na Sulekovsku do Cepena zavítať tam by sa NAKA veľa dozvedela.Tam sa vychvaluje ako sa už necíti bezpečne v Seredi keďže jej všetkých kamarátov pobrali.A ako im robila špinavé papiere a kolko drog videla tam treba ísť.Teraz sa tam kradnuté veci z Amazonu predávajú.

  98. Pre Netreba
    Takže takto neviem ci si žena alebo muž ale v každom prípade je na plač tvoj/tvoja gramatika. Závisť robí divy že? jazdíš na bicykli ci autobusom? Poradím ti ako dosiahnuť mat tiež vo vlastníctve ako ty píšeš novú octaviu. Po 1. vráť sa do školy a studuj gramatiku!
    Po2. ak vystudujes nájdi si prácu na smeny najlepšie denná nočná poprípade urob si živnosť a chod makať na stavbu omietky dlažby kúpeľne ploty!! A ak nevieš podrobnosti a bližšie skutočnosti neočiernuj tu ľudí o ktorých hovno vieš a staraj sa o svoj život a keď si taky frajer/frajerka povedz im to do očí určite ich poznáš osobne keď vieš ako tie auta boli vyplatene!

  99. Helena Polákova alias Ica aj s jej pokurovanú sestru nech mi fajčia kokot tie trúbky vyhajtrane ve to len kokot mohol pojebať!!!

  100. Tá Kanaloška veď to je mladé šteňa 18 ročné! Že by takto jeblá bola? Tak potom robí hambu celej rodine, mame Ivane hlavne, ach jaj a to som ju mal za slušné dievča, že Rolovi píše, tak asi ju kuroval 🙈🙈🙈

  101. A kde ta Chmelarka zobrala aj na auto?🤔 cigan jej kupil? Jej otec je bezdomovec a ona sa hra na princeznu stu papulku 😎🤭 mozno raz to pochopi .. Ze nieje frajerka zato ze da otcovi 5€ nech ide do pixe lebo sa zanho hanbi .. Ale keby namiesto toho co dava na tu papulu co jej uz aj tak nepomoze . pomohla svojmu otcovi by ju ludia otrochu viac uznavali.🖕

  102. Na Sulekovskej?Ta čo sa vychvaluje ako všetkých pozná a čo všetko pre nich robila ,špinavé papiere a kolko peňazí si pri nich zarobila…

  103. Kanaloska je handra a stetka. A najkrajsie je to ze tu vypisuje na Icu a obe su verejne slapky spinave. Ica byt moja dcera spavas na ulici ty humusacka a kanaloska to iste

  104. Inú tu treba preberať čo bola verejná MADRACKA všetkých a ešte sa s tým ak vychvaluje😂😂😂😂😂😂

  105. Palermo je na uteku ahaaa uz mu bude chodit na navstevy jeho cajaaaaa ahaa… Drogy sa nepredavaju aj ked dobre vynasaju a teraz si to vsetci zapamätaju… Ahaaa….
    Prihlas sa sam ved vies ze to uz nema zmysel naka ta dobehla a ty cušìš jak sysel … Ahaaa.. Mosem rapovat aj ja uz ne???

  106. Pre to ubohe stvorenie……. s tymi sikmimi obkladackamiiiii…. si chuderka…. pokracuj v tom co ti ide najlepsie ….vieme kto sa to pytal?????

  107. A fullllovica je tiez rieseny ? Ten nema tez ciste svedomie. Ale kupil si kraaaasnu Q7, este ze boli kamosi co nanu pozicali 😂😂😂😂😂😂

  108. Podte aj kúsek do Sladkovičova tam mate dunduca a žana takeho macedoncana co sa citi tu !!!! tam co nic nerobite ?

  109. Naozaj úžasná prehliadka charakterov sereďanov a okolia. To ma na tejto stránke ani neprekvapuje.
    A prečo GDPR. Pán Majko určite vie ale nepovie. Ani si neuvedomujete že je tento zákon takmer v každom príspevku porušovaný. A garant, správca stránky je asi nejaký biely kôň. Za normálnych okolností by bola táto diskusia už dávno pozastavená a vymazaná…
    Ale niekto si vážne koleduje o poriadne mastnú pokutu…
    Takže kľudne pokračuje vo vymenovávaní konkrétnych osôb a ostatných údajov a naivne verte v anonymitu interneru…

  110. Vy kurvy seredske vyjebane hahahaha čo chlapi majú picu a ženy
    Kokot hahaha kurujete sa navzajom verejne sa fajčíte a potom jeden na druhého,potkany ,hahahahaha bastardi vykurveny s celou seredou vyjebanou hahahaha anonymne hovna,Palermovi ste zedli kokot vy Gangstri,a dámy seredske fajnové 2 korunové hahahah s pozdravom Samir

  111. Pre Vtipalci: A Lucana keď znovu zavrú, ten čo jej nechá? Boris sa v base môže na nich zabávať, že s kým sa ona dala dokopy. Asi si myslí že vyhrala v lotérii.

  112. Pochybujem ze je ondro doma, to bude chodit na jeho aute ta, co robila v herni skriza kostola. Co tam za nou Daniel M. chodieval kym ondra poslal vybavovat.

  113. A ten mrzak Patrik jeho bratranec co sa chcel hrat na jeho skapateho otca len zabudol ze je mrzacke dieta ze pre koho predaval? Musel ked ho naka hlada. To mrzacke deckoteraz dostane safalatky v base tam sa moze hrat na frajera. Palermo o nom zlozi rap a do textu prida aj Marcinkecha

  114. Takze sim to pochopil tak ze robili pre mikulasa on ich poslal predat drogy s zatial mu natiahol zenusku a potom to mikulas zapecatil vo svojej kurve co ju v dubaji nakladali doma pri telke. Pochopil som spravne?

  115. Tipicka pomsta Daniela M. Nakolko nebol chlap a rozpraval ze Maros K. mu dal zavrazdit otca tak sa pomstil ako vedel.

  116. No ved aj kovac aj mikulas su uz na onen svet aj s golisom. Ale to boli aspon mafiani ale tieto deti na co sa hraju to neviem a hlavne kovacov syn ten deges. On by meno nemal nikdy preto len fety predaval a chvastal sa menom otca inak je to asocial. Ked mu daju basu tam sa uvidi na co sa chcel hrat. Tieto deti chceli byt ale nikdy na to mat nebudu ako stara garda. Deticky moje je nova doba chcete byt mafiani ale tu uz vas tak nikto brat nebude ste len odpad svojich otcov a znamych a tsk ste aj dopadli. Odsedite si mlade roky a budete stale asociali. Drzte sa kym vas nenajdu debilkovia.

  117. A to ste poculi ako si jeden z tychto mladych pseudo mafianov po rozchode z jeho pipinu vypytal tenisky ktore jej kupil 🤣🤣🤣a mala k nim aj dat krabicu 🤣🤣aby mohla dostat nova pipi🤣🤣🤣setril chlapec

  118. Tak som pocula 🤣ze Ondrik kupil svojej Pipinke tenisky a ked sa snim rozisla od nervou si ich vypytal naspat a vraj mala dat aj krabicu 🤣🤣🤣neviem ale ktorej teraz ich dal🤣🤣🤣to uz vie len ta čo ich ma doma😂😂😂

  119. Pytal ich odo mňa, hanzel, aj som mu ich dala. Klamal, že nikoho nemá a nakoniec zenu, syna a ďalšiu flandru. Tak mi treba.

  120. Si nemaju teda čo vyčítat🤔 tá tiež nezostala nič dlžna svojej povesti keď pracovala v Herňi a tej nalepky sa už nezbaví a to teda D.M dal ine príbehy 🤣🤣tak čo mohla hovorit Ondrikovi😁ale že kupil tenisky a vypytal si aj krabicu to ma od…alo🤣🤣🤣

  121. Zlatokopky a dedinske pipinky ubohe a smutne čo dokažete tolerovat len aby ste mali svoj štandard za aku cenu?a nejaky ten respekt aj to len pokial su doma lebo ako nahle ich zatvoria bavia sa s Vami presne ako si zaslužite a zasa kolotoč ….hladate noveho koreňa takeho čo má zasa aby Vam nič nechybalo a same seba presviečate ze to je z lasky !!!ach…ta láska …..love alebo love?tak?hladat a ist rovno na hotove prajem Vam vela štastia a hlavne aby ste mali !!!!lebo len toto Vas motivuje a z topaniek alebo lodičiek Vam trčí slama!!!!

  122. Ako nepoznam Sered, ale toto citat neuveritelne 🙂 taku komunikaciu som este necital a to ked si policia precita tie informacie a nic nespravi tak nieco …zabaval som sa

  123. Ženy sú hlúpe a Ondrík bol šikovný keď dokázal mať toľko báb a všade že to aj stihal 😂 len tá jeho oficiálna asi musí byt slepá alebo pekne vychcana 😂😂😂

  124. Ono je to to tak ze ti ludia z toho ziju a vysvetli to Mladej osobe ked to Beru vsetci alebo vela ludi a vsade dostupne je preco on nie zaujmave je ze to trvalo tak dlho som z cadce a Tam je zivotnost dealera podstatne kratsia cudujem da ze to tak dlho trvalo kladiem si otazku Ako kazdy slusny obvatel serede…..bral som to asi 10 rokov a bezte prec ja som musel zdrhnut do zahranicia len Koli mne a tejto veci a tazko sa odolava ked to je vsade a preco to je tak lachko dostupne? V k krajinne kde zijem sa stym clovek len velmi tazko Stretne kokainu tu je plno ale je to to iste stale viac,ostante cisty 🙂

  125. Andrej si trafil vsetky tie mlade stetky hladaju len takych co majuuuu.oblec ma daj mi kup mi ach ta laskaaaaaa🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  126. Moze Mi kazdy rozpravat co chce aj policia,nahodou zistujem ze policia cadca nieco Robi sem tam.ta ta po 3 Mesiacoch brutalne sleduje a Po pol roku alebo roku si v leopoldove ospravedlnujem sa za tie preklepi. Nechce sa Mi to opravovat.

  127. Napriklad ze kde mas reflexne prvky aj ked som na chodniku ? Ja sa pozeram ze hallo?co chces policajt Odo mna? Ale Sered bravo Ma zaujalo zavret Ako to mohlo fungovat ?

  128. Fulovica v base neprezil tyzden , grosman caka naneho co penaze za facku musel nacolovat cez Duncika jeho ochranca
    Pockajme si na Venal 7

  129. Seredský Cigáni Lakatošovci už došli z Anglicka, /dom pri štadione/. Ako je to možné že aj ten Roman čo je na neho štátne pátranie je tu a behá po Sereďi? Ďalší kajúcnik na obzore?Ani som ho skoro nespoznala, schudol tučko. Pome NAKA, rozobrať celý dom, anglické autá, tam nájdete čo hľadáte. Aj hľadané osoby.

  130. Tí pri štadióne mali malého čierneho psa (neviem či ho ešte majú) nijaký prístrešok ani búda ale pod holým nebom. Reťaz krátka ani nie meter… chudák tam mokol a v zime sa netriasol od zimy ale doslova ho až lomcovalo…

  131. pozdravujem našich seredskych clapcov v base dufam ze im v tychto teplach sublimuju mozgy v tych malych celach

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img