ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda na svetelnej križovatke – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Pred malou chvíľou došlo ku kolízii pravdepodobne cyklistky a osobného vozidla. Na mieste zasahuje polícia, hasiči a RZP.

Vodiči, zvýšte opatrnosť pri prejazde svetelnou križovatkou pri bývalom hoteli Hutník !

 

Viac informácií prinesieme neskôr po ich zistení od kompetentných orgánov.

 

– – –

 

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

Policajti boli včera, krátko po 14.00 h, privolaní k dopravnej nehode v meste Sereď. Na ulici M. R. Štefánika došlo ku kolízii medzi osobným autom a 61 ročnou chodkyňou. Žena prechádzala cez cestu mimo priechod pre chodcov. Spoza stojaceho auta, náhle vstúpila do jazdnej dráhy auta VW Touran. Vodič auta už zrážke nedokázal zabrániť. Pri nehode utrpela chodkyňa zranenie, s ktorými ju privolaná RZP previezla do galantskej nemocnice. Policajti podrobili vodiča aj ženu dychovým skúškam, s negatívnymi výsledkami. Vinníčku nehody vyriešili na mieste v blokovom konaní.

 

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR HaZZ Trnava

Dňa 3. mája 2021 o 14.12 hod. bola na tiesňovú linku nahlásená dopravná nehoda chodkyne a osobného motorového vozidla. Na miesto udalosti bola operačným strediskom HaZZ v Trnave vyslaná jednotka z hasičskej stanice Sereď. Po príjazde jednotky bola zranenej poskytnutá predlekárska pomoc, ktorá ju transportovala do zdravotníckeho zariadenia.

 

 

foto: čitateľ SOL

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pozornosť by mali zvýšiť aj bicyklisti rozťahujú sa často po celej ceste nemajú žiadne označenie a bez upozornenia menia smer…

  2. Žiadna cyklistka! Tej osobe sa nechcelo ísť cez prechod, ktorý je o 5m ďalej, popri zábradlí chcela prebehnúť… Bohužiaľ, toto je chyba, skoré uzdravenie jej želám

  3. Skutočne by si mali posvietiť okrem vodičov aj na cyklistov aj chodcov. Mnohí sa správajú veľmi nezodpovedne, čím neohrozujú len seba, ale aj ostatných. Hlavne mladí cyklisti na chodníkoch sa správajú ako na pretekoch. A to idú niekedy za sebou aj traja. Myslím, že aj na Cukrovarskej ul.,kde parkujú autá, niekedy aj do polovici chodníka, by cyklisti mohli ten kúsok prejsť ak pešo.

  4. Zbytočne budú ledky na priechode, keď mala prebehovat pani cez cestu mimo priechodu. Ak je to pravda, a doplatí na to zdravím, tak to je pre ňu riadne ponaučenie.

  5. No na tému cyklisti , áno pravda po Cukrovarskej po chodníku cyklisti, kolobežkári a elektro,… Ja s x krát s cyklistom na chodníku mala potyčku , pretože majú cestu a nie chodník dobre že vám dieťa nedorazia , čo idú ako na cyklochodniku…. Drahý cyklisti je mi jedno či máš 15 alebo 65 , keď neviete kto má prednosť na chodníku , tak pri najbližšom ztrhnutí, keď musim dieťa silno odtiahnuť lebo by ste ho prešli , už budem ľudí skopavat z bicykla… A potom to možno začnú aj policajti riešiť , lebo čo tu predvádzajú je hrozne ….

  6. @názor 3. mája 2021, 16:28
    Alebo by auta nemuseli parkovat na chodniku, tak jak to zvycajne byva v normalnej spolocnosti. Len to je nedosiahnutelne v sedlackej zaostalej seredi.

  7. Cyklisti to maju ťažké keď idú po ceste tak sú jednou nohou v hrobe po chodníku by jazdiť tiež nemali.chýbaju proste cyklochodníky ale o tom môžme len snívať.Holandsko sa dá prejazdit cele na bycikli bez toho že by vás ohrozilo jediné auto ale to je pre nás sci-fi.

  8. Keď už sme pri tej téme cyklisti, čo majú čo chodiť pod hokejkou po chodníku, je tam predsa značka, nevidia ju? Som naštvaný, lebo pani mi fest vrazila do ruky a ešte ja som bol blbý, že kam sa pozerám…. No potom dostala svoje tá mrcha

  9. Aj ja chodím na bicy zásadne iba po chodníkoch. Potrebujem aby ma na ceste zrazilo auto ? Chodím pomaly a dúfam že nikomu nevadím. Kočíkarky idúce po cyklotrase dve vedľa seba by som najradšej nakopal do jaskynky rozkoše ! Neuhnú sa ani za nič na svete ! A aj poniektoré so psami. Ona ide po kraji chodníka a pes po druhom kraji a medzi nimi natiahnuté vodítko… takže pani Seredanka nelezte s deckom na cyklotrasu !

  10. Daniel,Ty si ozaj veľký hlupák,tak mamičky s kočíkom sa Ti nevyhnú,keď Ty jazdis s byciklom na chodníku,a ešte to považuješ za drzosť,no čo k tomu dodať!

  11. @Pre vega 3. mája 2021, 19:08
    No vidis jak pekne vies reprezentovat tu zaostalu sedlac, ani zakladnu skolu si zrejme nedokoncil v tej Seredi ked nepoznas rozdiel medzi z/s.

  12. Vega poprosím kde mám chybu z/s. V Seredi som do školy nechodil a cyklotrasa je pre bicykle,preto „cyklo“ nie je to kočíkotrasa !

  13. Ahááá asi už viem. So psami je podľa 6.pádu : s kým,s čím ? Tak teraz neviem kto je tu zaostalá sedlač ktorá nemá dokončenú základnú školu…
    Prajem pekný deň !

  14. pre Anonym 4. mája 2021, 8:30, nevies citat??? na cyklotrase sa neuhnu a este nadavaju ked na nich nejaky cyklista zazvoni, na CYKLOTRASE!!!

  15. @Daniel 4. mája 2021, 8:57

    Daniel reagoval som na niekho ineho ak si to precitate poriadne a pochopite vyznam @ pouziteho v texte.
    Zavinac sa casto pouziva na reakciu a oslovenie dotycneho, bohuzial toto diskusne forum nema funkciu citacie tak sa moze lahko stat ze odpovedate na spravu niekoho ineho.

  16. Jozef ale toto si pamätám ! 6.pád s kým,s čím ? Je tu nejaký gramatikár aby ma opravil ? V škole som nebol už takmer 40.rokov ale niečo si ešte uchovávam v tej makovici…

  17. Tá pani,prechádzala cez tri pruhy z opačnej strany pomedzí autá a na zelenú a prechod pre chodcov bol asi 10m ďalej

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img