ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Dnes Slovensko oslavuje 17. výročie svojho vstupu do Európskej únie

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

1. mája 2021 oslavuje Slovensko 17. výročie svojho vstupu do Európskej únie.

Práve 1. mája 2004 sa Slovenská republika, spolu s ďalšími deviatimi krajinami (Cyprus, Česká republika, Estónsko, Litva, Lotyšsko, Malta, Maďarsko, Poľsko a Slovinsko), stala súčasťou spoločenstva, v ktorom od jeho vytvorenia vládne najdlhšie obdobie mieru v Európe.

Slovensko sa stalo rovnocenným partnerom krajín, ktoré dnes spolu s ním tvoria najväčšiu obchodnú veľmoc na svete a zdieľajú spoločné hodnoty, akými sú sloboda, demokracia, či solidarita.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Hurááááá a po 17 rokoch sme hrdými žobrákmi EU, kde sa vyváža treťotriedny bordel, máme takmer najnižšie mzdy, premrštené ceny energií, palív, potravín a sme zadlžení až po uši. A samozrejme sme takí suverénny, že ako nám Brussell píska, tak musíme skákať. S Brussellom na večné časy a nikdy inak 😀

  2. Majky mohol by si nám prosím zhrnúť kam sme sa za tých 17 rokov dostali/vypracovali/dosiahli?
    Ale prosím stručne, nechce sa mi čítať omáčky.

  3. To je akože výhra 17.rokov v útlaku ? To je národná tragédia,deň smútku a nie dôvod na oslavu. sused je len dobre že nie si môj sused ! Musel by som ťa niečím ovaliť po tej sprostej gebuli aby sa ti zrovnali myšlienkové pochody…

  4. Daniel tvoje myšlienkove pochody su typické bolševicke a sprostu gebulu si možeš plieskat o stenu pokial nedostaneš rozum .

  5. toto bude iná diskusia. Počítam 300 komentov do pondelka .môj názor na výhody a nevýhody členstva sú 40 na 60 .ale aj tak pri každej debate obhajujem vstup do EU

  6. EU ma mnoho chýb na ktorých musíme pracovať a dokonalá nebude nikdy…ale vždy pri týchto článkoch sem kladiem jednoduchú otázku na ktorú som zatiaľ nedostal odpoveď: v ktorej krajine bývalého východného bloku, ktorá neni v Eu sa dnes žije lepšie ako u nás alebo v ČR? Menili by sme napr. so Srbskom, albánskom či Ukrajinou..?

  7. To je tak, že všetci len frflú, ale nikto nepovie čo by bolo lepšie. EÚ nie je ideálna, ale kde by sme boli bez nej dnes?

  8. sused ty máš určite tak 13 – 15.rokov. V živote si nič nezažil a hlavu máš vymetenú a osprostenú zapredanými slovenskými médiami !
    Howgh !

  9. Daniel 13-15 rokov som mal ked sa Gustav Husák stal prvím tajomníkom UV KSČ,tak tie tvoje rozumy si nechaj pre svojich bolševickych spolustranikov ako su Blaha,Fico…..

  10. Plne suhlasim s:

    Ratafak plachta 2. mája 2021, 8:39 a Anonym 2. mája 2021, 8:56 – ano, je to presne tak.

    EU je jeden byrokraticky moloch, ktory ako vela dalsich institucii funguje tak, ako mu to obcania dovolia a ked ho neustriehnu, tak prirodzene ako vsetky institucie na seba nabali mnozstvo darmozracov s vysokymi platmi a vyhodami na ukor ostatnych. Nasa chyba…

    Ke by sme ale boli bez EU? Odpoved je uplne jednoducha – pri nasich politikoch typu Fico a Pellegrini uplne v prdeli. Staci sa obzriet tak 3 ci styri roky dozadu – to este Fico byval v Bonaparte u Basternaka, Kocner ukoloval opicku Jankovsku, policajtov, prokuratorov a sudcov a vsetci tito LIKVIDOVALI esistenciu slusnym a poctivym ludom. Niektori to robia este dnes. Verim ze uz nie na dlho…

  11. Miloš. Kedy už prestaneš spomína minulé vlády a poukážeš v SOL na kúlehy súčasnej? Alebo ruka ktorá Ťa kŕmi sa nehryzie?

  12. Bohuš 2. mája 2021, 12:49 – sucasna vlada sa este nestihla vysporiadat s nasledkami konania (a NEkonania tam, kde konat mali) vlad minulych.

    Zivim sa sam a to dlhsie, ako existuje Slovenska republika.

    Ak budem mat dokazy o nezakonnom konani kohokolvek, nebudem vahat o tom pisat. Dlhodobo a aj dnes tvrdim – ak niekto porusi zakon, nech skonci v base. Je mi jedno kto to je a do akej vlady patri.

  13. Milí rusofili, pokiaľ sa vám nepáči v EU a milujete ten socializmus tak choďte doňho žiť. Nikto vám vtom nebráni. Taká severná korea je super si myslím.

  14. Miloš. Píšeš to stále dokola.prečo nepíšeš o predražených MOM, nakúpe testov, nákupe vakcin sputnik ktorá ani nebola zaplatená,falošných tituloch našich papalášov. Návštevách kuriev Kolára v nemocnici,rokovaní pozit. poslancov. Cestovaní do zahraničia za rodinou na výnimky………………. A to prešiel len JEDEN rok

  15. pre Ako naozaj nechápačky 2. mája 2021, 14:36
    Milí rusofili, choďte žiť so Sev. Kórey. Hmm, zaujímavá polemika. Tak milý milovník západu a EU, neotravuj na SK ale choď žiť do Paríža, či Londýna a ideálne do nejakej no go zóny, kde podľa liberálov dávajúcich rozumy z bezpečných štvrtí a nóbl kancelárií, žijú samí milí ľudia. Určite sa tam budeš cítiť príjemne 😀

  16. Miloš Majko 2. mája 2021, 11:25
    Miloš, píšeš, že EU je moloch s mnohými darmožráčmi a je to naša chyba. A prosím ťa, čo s tým máme my bežní občania možnosť spraviť? Veď akonáhle nato niekto poukáže, tak ho tvoji kolegovia z brandže idú ukameňovať, prenasledujú ho, píšu o ňom kraviny a nakoniec ako je to už u nás bežná prax, keď chceme niekoho jednoducho a bez dôkazov politicky aj spoločensky zlikvidovať, vyhlásime ho za extrémistu, fašistu, nacistu a neviem akého istu. Lebo novinári povedali a darmožráči im zato pustia nejaký ten judášsky groš. Naozaj, pýtam sa, ako sa proti tomu brániť? Ako to zmeniť, keď akýkoľvek pokus o zmenu bol likvidovaný aj za výdatnej pomoci médií. Pamätám si akú kampaň rozpútali proti Nigel Farraegovi, keď začal kritiku EU. A tlieskam mu zato, lebo ako jeden z mála nepoľavil a vytiahol Britov z toho marazmu debility a neschopnosti a hlavne nenažranosti eurodarmožrácočv v Brusselli.

  17. pozrite sa ako EU a média zlikvidovali Taliansku vládu keď nepustili migrantov s pašerákmi do prístavu. A teraz taliansky minister vnútra čaká na súd zato že dodržoval zákony a chránil schengen .Z EU im odkázali že nezáleží na tom čo chcú občania ale čo chce EU. Miloš ty máš malý piesoček na ktorom sa môžeš vyšantiť. Ani Ty ani nikto zo Slovenska nedokáže niečo zmeniť vo fungovaní EU.

  18. Vlado 2. mája 2021, 14:48 Vlado, povedal si to presne a stručne!
    Na adresu MM s videním „..ktory ako vela dalsich institucii funguje tak, ako mu to obcania dovolia a ked ho neustriehnu, tak prirodzene…“ Rád by som sa dočítal rady, ako by mali tomu občania zabrániť. To s tými 14-timi mandátmi v EU parlamente?? Občania si nedokážu poradiť s neprávosťami ani na takej, o niekoľko levelov nižšej úrovni vládnutia, ako je komunálna politika v Seredi, nie to s politikmi, ktorí nepoznajú nič iné len príkazy, zákazy a ukrajovanie národnej suverenity jednotlivých členských štátov EU.
    P.S. keď pred 17 -timi r. občania SR v referende rozhodli o pripojení sa do spoločenstva EU, nebol ani len náznak toho, že sa z hospodárskeho spoločenstva štátov s voľným obehom tovarov a neskôr aj obyvateľov vyvinie politický moloch s cieľom ovládnuť všetkých jeho obyvateľov ako ho poznáme dnes! Keď je to taká humánna inštitúcia, prečo stále viac a viac rezonuje myšlienka o zriadení vlastných ozbrojených síl EU?

  19. Dostal som od priateľa mail, ktorý ako píše našiel na internete. A hoci reaguje na vnútropolitické pomery v CZ, je to aktuálné aj pre nás:

    „Na internete je zaujímavý komentár neznámeho autora, ktorý reagoval na slová predsedu ODS Petra Fialu, (minister kultúry Českej vlády) že ′′ z východu nič dobré nikdy neprišlo, orientujeme sa na západ. Aká je však realita?
    V komentári mu neznámy autor pripomenul tieto skutočnosti:
    – Marxizmus vznikol na ′′ západe ′′ a Lenin ho pred viac ako 100 rokmi priniesol do Ruska. A finančne aj materiálne ho vyzbrojili na Západe, nie doma v Rusku
    – Karl Marx a Friedrich Engels sa stali najvplyvnejšími teoretikmi komunizmu už dávno pred boľševikom Leninom, ktorý stál aj pri zrode prvých komunistických organizácií.
    – Prvou revolúciou ovplyvnenou komunistickými názormi bolo 1871 povstanie parížskych komunárd.
    – Fašizmus nevznikol na východe, ale v Taliansku, na juhu Európy.
    – Nacizmus nevznikol na východe, ale v Nemecku na ′′ západe „.
    – Ruský Stalin nepodpísal proti ČSR v Berlíne potupnú Mníchovskú dohodu, ale britský premiér Neville Chamberlain, francúzsky premiér Édouard Daladier a taliansky fašista Benito Mussolini.
    – Prvá atómová bomba sa nevyrobila na východe v ZSSR, ale na ′′ západe ′′ v USA ktoré ju aj aplikovali na Japoncoch. Najväčšia jadrová katastrofa nebol ani Černobyl a ani Fukušima, ale Hirošima a Nagasaki a to celkom cielene a vedome!
    – Prvé plynové útoky na fronte (chlór, fosgen atď.) nepoužili Rusi, ale Nemci.
    – Prvé takzvané Nervové plyny (Sarin, Soman, Tabun) nevyprodukovali Rusi, ale Nemci v roku 1939-42 na ′′ západe „.
    – Neomarxizmus sa nešíri po Európe z ′′ východnej ′′ Moskvy, ale z Frankfurtu, Nemecka atď. ′′ Západ „.
    – Teória o takzvanej GENDER socializácii k nám preniká približne od 70 rokov m.st. zo ′′ Západu ′′ s nárastom feminizmu, nie od Ruska či Číny.
    Multikulturalizmus nevymysleli v Moskve, ale oficiálne ho vyhlásila Európska únia z Bruselu.
    – Imigračná vlna Afričanov a moslimov nehrozí z Moskvy, ale zo ′′ západnej ′′ Európy.
    – Kto sa nám vyhráža pokutami a trestom za imigrantov, Rusi z Moskvy, alebo EÚ politici z Bruselu ?
    To sú ZÁPADNÉ DOBROTY len za posledných 100 rokov.

  20. z internetu 2. mája 2021, 16:09. pekný popis. A pravdivý. ale aj tak som rád že sme v EU. Zatiaľ !! jediná naša výhoda je, že keby sem aj EU nadrbala migrantov tak tu nevydržia a odídu. niekde som čítal že EU dáva na jedného migranta 10000 € ročne .Dajte to mladým ľudom s deťmi a uvidíte koľko sa ich bude rodiť

  21. Toto je hola realita marazmu zapadneho systemu ale takeho ako Ratafak to nic neznamena. Hlavne ze moze cestovat, onanovat a velebit tento marazmus co zapricinil rozklad a rozkradnutie doterasich hodnôt tohoto štátu a naroda

  22. Obyvatel netuším, prečo si ma stále berieš do huby a čo máš furt s tým onanovaním…ked chceš diskutovať tak diskutuj ale slušne a vecne a ked neustále myslíš na onanovanie tak na to máš asi iné stránky – v tvojom prípade možno aj ten aeronet…čo sa týka toho príspevku tak hned v pvej vete je klamstvo – ODS, Petr Fiala(minister kultúry Českej vlády) – ODS ani nie je vo vláde a Petr Fiala tak ani nemože minister kultúry a ani nim nikdy nebol….naozaj zdielate všetko čo sa vám hodí bez toho aby ste si overovali fakty – prosím buďte kritický k tomu čo čítate a overujte…a celé je to prekrútené tak ako sa to niekomu hodilo….ked je treba tak sa dá napísať že aj komunizmus jevlastne „Dobrota zo západu“ a veľmi vtipné je to čítať od ľudí ktorý ten systém v iných príspevkoch obhajujú….mali by ste si možno najprv ujasniť či ten minulý režim chcete obhajovať alebo ho zarátate k negatívnym javom ktoré k nám prišli zo západu…uvedomujete si vlastne vy vyznávači minulého režimu tu schizofréniu, ktorou ste sa zdielaním a obhajovaním toho príspevku dopustili?

  23. Ratafak plachta 3. mája 2021, 12:13 :
    prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M. 56 r. je český politológ, univerzitný profesor a politik, v poradí 12. min. školstva, kultúry a športu, od r. 2014 predseda Občianskej demokratickej strany, naposledy obhájil predsednícky post v strane v r. 2018.
    Ratafak, keby si sa zameral na obsah toho, čo ňom napísal neznámy autor na nete a jeden fakt za druhým si vyvrátil.
    Napíš niečo, čo z tých históriou potvrdených a overených faktov, ktoré tam vymenoval nie je pravda!

  24. Bohuš 2. mája 2021, 14:37 – o predrazenych MOM a cenach vakcin nemam informacie – ak ich mas ine, ako od Fica a Pelleho – registruj sa a napis !! Zverejni uplne vsetko – no musis mat dokazy, zmluvy, porovnania s konkurencnymi ponukami ktore neboli prijate a pod. Uvedom si, ze jedine zakonodarcovia maju imunitu na vyroky v NR SR – nie ja, alebo Ty.

    Kollarove kurvy nepoznam a netravim s nimi cas, nie som poslancom NR SR a nebol som pozitivny.

    Vynimky udelovane na sukromne ucely som verejne odsudil v prispevkoch.

    A neeticke, amoralne a nezakonne ziskavanie tirulov som dostatocne popisal napr. aj tu:

    https://www.archiv2.seredonline.sk/2020/06/30/podvodom-ziskane-vysokoskolske-tituly-su-problemom-upadku-moralky-a-cti-co-sposobilo-tento-stav/

    a s podkladmi kto umoznuje tento primitivny jav som analyzoval a podrobne popisal tu:

    https://www.archiv2.seredonline.sk/2020/09/19/nikdy-predtym-som-nedostal-zo-ziadnej-prace-za-a-prekvapeni-boli-vsetci-v-skole-ale-nemali-co-namietat-ked-bola-diplomovka-perfekto-diky/

    Ty si nereagoval ani len v diskusii…
    – – –

    Tvojim problemom je snaha INEHO NUTIT co a o kom ma pisat, niest zodpovednost za uverejnene informacie a Ty nie si schopny podpisat sa ani len pod jednoduchy diskusny prispevok.

    SOL som red viac ako dekadou zalozil ako OTVORENE noviny pre kazdeho, kto je schopny a ochotny menit spolocnost k lepsiemu, podpisat sa pod napisany clanok a ukazovat ostatnym ludom, ze sa da kultivovane, aj ked tvrdo a nekompromisne pisat aj o citlivych temach verejneho zivota a riadenia spolocnosti.

    Ak chces od niekoho aby pisal na objednavku / zakazku podla Tvojich predstav – to ho musis objednat nehovoriac o tom, ze slusny clovek / novinar / aktivista sa k takemu niecomu neznizi.

    Ja NEpisem na nikoho objednavku a vsetko co pisem mam OSOBNE skusene, alebo preverene a zdokladovane z niekolkych zdrojov.

    Preto si dovolim pisat pod svojim menom a dokonca aj v diskusii diskutovat a reagovat na ine prispevky – rovnako pod svojim menom.

    Bohus, mas moznost, SOL je tu aj pre Teba ako autora. Ukaz sa, ako uverejnis nieco, o com si len pocul, cital niekde v diskusii, alebo si to myslis…

  25. Rusofóbia je choroba 3. mája 2021, 12:59…..ty si dokonca taký kápo že si pozmenil názov funkcie aby z toho bola pravda..:-D..to už je naozaj neuveritelné…z minister školstva, mládeže a telovýchovy Českej republiky si spravil školstva, kultúry a športu..:-D….toto nevymyslíš…premenuješ si ministerstvo a myslíš že to nikto nezistí..:-D..prosím ta, tu máš profil Fialu na wikipedií – pod jeho fotkou je reálny názov ministerstva:
    https://sk.wikipedia.org/wiki/Petr_Fiala
    a tu máš k tomu aj zoznam ministrov kultúry v ČR – pohladaj tam toho Fialu:
    https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_ministr%C5%AF_kultury_%C4%8Cesk%C3%A9_republiky
    Celý ten príspevok je taký, že prečítaš si prvú vetu a hned vidíš klamstvo ..
    Čo sa týka toho zoznamu tak mu kludne ver tak ako je napísaný. Ja dokonca súhlasím že Marxizmus/Komunizmus je „dobrota zo západu“, ktoré ako filozofický a ekonomický smer vznikol na západe…len som prekvapený že doteraz ten režím tí istý ľudia boli schopný obhajovať a dokonca oplakávať a dneska to pripisujú ako negativitu zo západu….je to pekný zoznam, len škoda že nedokázali nejak na ten západ napríklad napasovať aj okúpáciu 1968, tak to radšej z toho zoznamu „strategicky vynechali“…a ked to takto napíšeš tak je pravda že aj ten utajovaný Černobyl, ktorý sa nás priamo dotkol, by sme im mali odpustiť, pretože prvú atomovku vymysleli američania…úžasná logika, tomu zoznamu nie je čo vytknúť, a je nevyvrátiteľný..ak ťa niekto prepadne s nožom vyrobeným v rusku, tak by sme to nemali vyčítať tomu násilnikovi ale ruskému výrobcovi…..:-)..PS: a spočítaj si kolko tu máme imigrantov z východu (ukrajina, rusko…) a kolko imigrantov z tej Afriky alebo inej západnej europy..:-D

  26. Miloš pekne kvetnato si to obkecal. Nikto ťa nenanúti písať na objednávku.Ale že píšeš kritiku jednostranne je tu už viacerým jasné . A práve to vyzerá že píšeš na dobre platenú objednávku.(toto nie je môj názor) už viacej ako rok tu nie je Fico pri moci. Teraz tu bačujú Mafian KOLAR. Matovič ktorý si optimalizoval daňe, kupil titul(o Matovičovi by si napísal román) MIloš tie informácie a kauzy sú verejné, len Ty ich akože nevidíš!!Miloš SOL je tvoje médium píš si o čom chceš a len sa netvár že si nestranný. ZMENA ZDOLA

  27. ja už viem ako by sme do toho zoznamu mohli zakomponovať okupáciu 1968
    – prvú okúpáciu na našom území nemá na svedomí ZSSR, Rusko alebo Čína ale Keltské kmene asi 400 rokov pred kristom. A Kelti sú zo západu!!!
    Tí rusi vlastne za nič nemožu a vždy sú len obete. Najlepšie to asi vystiho Fico ked prehlásil že „Na východe nič nie je“…a teda odtial ani nemože prísť nič zlé a keby aj prišlo tak určite nájdeme niečo v minulosti zo zapadu (Američania, Nemci, Marx, Kelti..) čo ich jednanie ospravdlní….

  28. Ratafak plachta 3. mája 2021, 14:15 – a ratajme ludi dochadzajucich za pracou nie do Nemecka, Rakuska, Svajciarska, Norska, GB a USA, ale do Ruskej federacie.

    Osobne poznam rusofilov, ktorym nielen deti pracuju v zahranici, ale aj oni a dokonca tam roky ziju. A pre info, nie v RF, ale skutocne v GB a Svajciarsku.

    Zasrata pretvarka – na FB diktuju nam, co mame robit a ako sa mame spravat. Chore…

  29. Miloš Majko 3. mája 2021, 14:54….vždy to bolo tak že sa utekalo z východu na ten hnusný kapitalistický západ a to aj za cenu gulky na hraniciach…dnes je západ plný rusov, poliakov, čechov, slovákov a k nám do SR a ČR (už dnes tiež štáty EU) sa presúvajú za prácou Ukrajinci a balkánci….v Londýne, Paríži ale aj v Prahe sú štvrte kde je viac počuť ruština ako domáci jazyk….je zaujímavé že na ten parádny a slnkom zaliaty východ sa za lepším životom nehrnie takmer nikto, zatial čo v tej prekliatej EU a západných krajinách sú miliony ludí z východného bloku….no a nám tu miestni rusifili, ktorí v živote neprekročili hranicu okresu a zaručené informácie čerpajú z aeronetu/sputniku alebo im to pošle nejaký anonym mailo budú tvrdiť že je to všetko inák…..a pritom tá otázka je jednoduchá – chceli by sme mať životnú úroveň priemerného rakušana/dána alebo radšej rusa?…na toto vačšinou už nikto neodpovie…

  30. Daniel, nemám problém si podať ruku s nikým kto chce vecne diskutovať a môžeme mať aj odlišné politické názory.:-)..od tohoje predsa diskusia, len na ňu treba mať argumenty a neklamat/nezavadzat..

  31. Ratafak plachta 3. mája 2021, 14:15
    Je mi ťa ľúto, raťafák. Ale platí ono staré známe „topiaci sa aj slamky chytá“. celkom určite si nepochopil pointu príspevku „z internetu“ lebo nemáš nič rozumné, čo by si mohol vo svojej až dementnej rusofóbii napísať. Vôbec nie je podstatné či Petr Fiala je ministrom kultúry alebo školstva. Podstatná je tá hrúza, čo sa na nás valí zo západu a ktorú onen anonym zverejnil na internete. Už sa zobuď! Socializmus tu už nie je viac ako 30 r. a výsledok? Stavovská organizácia Združenie sudcov Slovenska, ZSS, sa domáha spravodlivosti až v Bruseli: zmeny v legislatíve, ktoré urobila Matovičova a Hegerova vláda, poškodili a poškodzujú princípy právneho štátu a predstavujú doslova otvorenú bránu pre nástup totality či diktatúry. Alebo myslíš že ZSS sú takí istí dementi ako ty?
    + ešte jedna otázka aspom na tú odpovedz priamo: odkiaľ ku nám prišli drogy v podobe, ako to poznáme dnes? Že by z Moskvy?

  32. prosím ta čítaj celý príspevok, nie len jeho prvú časť…ale na doplnenie – ak začneš príspevok klamstvom tak nečakaj že ťa budú brať vážne….ešte raz špeciálne pre teba sem dám druhú časť príspevku, kam si asi nedočítal…čítaj pozorne a viac krát:…… „Čo sa týka toho zoznamu tak mu kludne ver tak ako je napísaný. Ja dokonca súhlasím že Marxizmus/Komunizmus je “dobrota zo západu”, ktoré ako filozofický a ekonomický smer vznikol na západe…len som prekvapený že doteraz ten režím tí istý ľudia boli schopný obhajovať a dokonca oplakávať a dneska to pripisujú ako negativitu zo západu….je to pekný zoznam, len škoda že nedokázali nejak na ten západ napríklad napasovať aj okúpáciu 1968, tak to radšej z toho zoznamu “strategicky vynechali”…a ked to takto napíšeš tak je pravda že aj ten utajovaný Černobyl, ktorý sa nás priamo dotkol, by sme im mali odpustiť, pretože prvú atomovku vymysleli američania…úžasná logika, tomu zoznamu nie je čo vytknúť, a je nevyvrátiteľný..ak ťa niekto prepadne s nožom vyrobeným v rusku, tak by sme to nemali vyčítať tomu násilnikovi ale ruskému výrobcovi…..:-)..PS: a spočítaj si kolko tu máme imigrantov z východu (ukrajina, rusko…) a kolko imigrantov z tej Afriky alebo inej západnej europy..:-D“

  33. zabudol som sa pod príspevok vyššie podpísať, ale myslím že som ti odpovedal…teraz je rada na tebe: prečo myslíš že sa miliony ludi z východného bloku (rusi, ukrajinci, albánci, srbi, slováci, češi….) sťahujú na ten hnusný kapitalistický západ a opačným smerom je to minimum?…chcel by si aby tvoje deti mali život ako priemerný občan Rakúska/Dánska alebo radšej premerného rusa….dakujem za odpoveď, a skús to bez úrážania ak to dokážeš…;-)

  34. Ratafak ta tvoja naivita 🙂. Staci len aby veriatelia zapadu a to je vychod sa zacali domahat splatenia pohladavok a to je totalny kolaps a krach zapadu. Vychod zije sice skromnejsie ale neprodukuju viac a viac dlhu. Čas splatenia sa blíži

  35. Obyvatel 4. mája 2021, 13:32….zamyslíš sa niekedy nad tým čo napíšeš?…takže „východ“ namiesto toho aby peniaze použil na zvyšovanie životnej úrovne vlastného obyvateľstva a zlepšoval zdravotníctvo, školstvo, infraštruktúru atd, a ludia v produktívnom veku neemigrovali na západ, tak necháva tie peniaze vo forme dlhu na západe?…ale už čoskoro to vybere?..na čo posledné desaťročia preboha ten východ čaká?….ty ak by si mal deravú strechu na dome a všetci susedia okolo by ti dlžili peniaze, tak by si si ich vybral hneď alebo čakal až bude ten „správny okamih“?…a kedy to plánujú vybrať…prosím ta rozveď tú tvoju myšlienku, lebo evidentne máš nejaké podpultové informácie…díky

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img