ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Vylúpiť štátnu pokladnicu „pomocnou rukou“ môže iba Idiot, ktorý za 12 rokov vládnutia nevie, že v štátnej pokladnici nie sú trezory s hotovosťou.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
„V roku 2015 alebo 2016, nepamätám si presne, sa Brhel preriekol a povedal, že minister (Peter Kažimír ) dostáva od neho pol milióna eur. Keď som na neho vypleštil oči, tak mi s úsmevom povedal, že Fero ( František Imrecze ) dostáva určite menej,“ šokoval Suchoba.
Aj filmové horory začínajú úvodnými titulkami a osobami a obsadením.
Michal Suchoba, „podnikateľ“, dnes obvinený s ľútosťou rozpráva o jednej zlodejskej labke so špinavými paprčami.
Peter Kažimír, exminister financií, v súčasnosti Guvernér Národnej banky Slovenska.
Jozef Brhel, exminister od Mečiara, dnes v kolúznej väzbe.
Dva dni naspäť, Kajetán Kičura požiadal o prepustenie z väzby, súd zamietol žiadosť, lebo iba diletant nominant Fica a Pellegríniho, sa domáha slobody v čase, kedy ceny zlata padajú.
Dva dni naspäť, trojnásobný podozrivý zo založenia a zosnovania zločineckej skupiny s názvom Smer-SD, sa verejne pokúšal podať „pomocnú ruku“ pri „Pláne obnovy Slovenska“. Odbornú ruku spolu s dvadsaťročnými skúsenosťami.
Vylúpiť štátnu pokladnicu „pomocnou rukou“ môže iba Idiot, ktorý za 12 rokov vládnutia nevie, že v štátnej pokladnici nie sú trezory s hotovosťou. Iba idiot, ktorý vie, že aj na divadlo na Úrade vlády s miliónom eur si musel „požičať“ v komerčnej banke. V prítomnosti najlepšieho ministra vnútra Kaliňáka a väzobne stíhaného policajného prezidenta.
Po vražde Jána Kuciaka a poprave Martinky Kušnírovej.
Dvoch, ktorí vstúpili do siločiar odpornej zločineckej odbornosti Fica, Pellegríniho, Brhela a Suchobu.
Aj pochôdzkár mestskej polície v rodisku Fica si dokáže vylúpnuť motív referenda, ktoré si žiada rozhorčený občan Erdélyi a časť tiež rozhorčených občanov fungjúcich v siločiarach prenášania miliónov v igelitkách.
A tak si kladiem otázky.
Ako sa dá štvrtýkrát zveriť moc tvorom, ktorých odbornosť spočíva iba na jedinom. Skontrolovať igelitku a prepočítať korupčné peniaze.
Ako im dať moc, keď nerešpektujú Ústavu a jej najvyššiu odbornú autoritu – Ústavný súd Slovenskej republiky. A jeho nález :
ÚS SR Uznesenie Ústavného súdu Slovenskej republiky sp. zn. I. ÚS 38/94 z 27. februára 1995 :
1. K obsahu subjektívneho a objektívneho petičného práva nepatrí povinnosť štátneho orgánu (prezidenta republiky) petícii vyhovieť bez zreteľa na konkrétne okolnosti a povahu verejnej veci, ktorá je predmetom petície.
2. Ústava ani Zákon o petičnom práve neupravujú záruky priaznivého alebo nepriaznivého vybavenia petície, pretože subjektívne právo na petíciu síce značí právo podať petíciu, ale toto právo nezahŕňa povinnosť vyhovieť petícii, t.j. prijať petíciu v navrhovanom rozsahu.
„Vtedy si ma zavolal pán Jozef Brhel starší na desiate poschodie hotela Hilton v Bratislave a vysvetlil mi, že nebudem nikdy dodávať žiadne projekty Finančnej správe. Tak som sa ho opýtal, prečo by sa to po 20. rokoch malo meniť a on mi povedal, že sa situácia zmenila, pretože minister Kažimír ma nemá rád,“ vypovedal Suchoba.
Podnikateľ Suchoba vypleštil oči na Brhela nad sumou pol milióna eur pre exministra financií Petra Kažimíra.
Ja dnes pleštím oči nad klbkom rozhorčených občanov, že podpísaním petície ich Fico s Pellegrínim zaradia do zoznamu tých, ktorí budú tiež dostávať igelitky s pol miliónom eur.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Toto písal analfabet alebo opitý človek…? Milion myšlienok do par viet … Ja zase napíšem jednu myšlienku v jednej vete…
    Prázdna špajza a 3/4 mld minutých na nezmyselné testovanie.

  2. Jediná otázka, ak sa teda Fico bojí, že referendum neprejde a tým pádom nebudú ani predčasné voľby, prečo sa na druhej strane „nová vláda“ pod vedením „samostatného“ premiéra Hegera bojí, že referendum prejde? Žeby si boli vedomí, že ľudia ocenia ich odbornú prácu aj pomoc ľuďom počas pandémie? Že im zrátajú ako srali na národ, keď sa Matelko handrkoval so zvyškom koalície ako soplavý chlapec? No asi sa boja oprávnene 😀 Jediné čo dokázali odprezentovať, bolo kto všetko skončil v base. Na ľudí, ako sa dalo čakať sa totálne vysrali. Osobne si myslím, že prezidentka, podá referendum na ústavný súd a ten to zamietne. A koalícii padne zo sŕdc hotový kameňolom.

  3. bude v skutočnosti akurát prieskum o dôvere tejto vláde,lebo už dopredu je jasné,že Ústavný súd povie,že nie je možné referendom si hore-dolu skracovať volebné obdobie,lebo potom by si nejaká vláda mohla povedať,že urobí referendum o predĺžení volebného obdobia napríklad na 30 rokov a to už mi začína pripomínať banánovú republiku

  4. Ako nič v zlom, ale ak by ÚS takto rozhodol, tak by to bol nebezpečný precedens do budúcna, kedy by nebolo možné nikdy nijakú vládu predčasne odvolať a to ani za pomoci najvyššej formy demokracie – referendom…
    Naozaj veľký pozor na takéto rozhodnutie!!!

  5. Vážení, keď vlastná vláda zapríčiní vedome smrť svojich občanov a ešte sa prizná tak je psou povinnosťou aby slušní človek ktorý má v sebe charakter bojoval aby táto vláda skončila nielen v base ale aj v parlamente.
    Keby žil Kuciak tak na 100% podpisuje referendum

  6. Presne napísal anonym 13.18 ak minulé vlády hazardovali s peniazmi a majetkom štátu, títo sa domnievam hazardujú s našimi životmi. Celé riadenie opatrení proti Covid 19 chaos testy, očkovanie, respiratory …

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img