ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Stavebné práce na ihrisku v Hornom Čepeni napredujú

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ŠKF Sereď  /  “Na ihrisku v Hornom Čepeni prebiehajú stavebné práce podľa naplánovaného harmonogramu. Investorom a realizátorom rekonštrukcie ihriska v Hornom Čepeni je mesto Sereď v spolupráci s akadémiou ŠKF Sereď a jej partnerom – spoločnosťou Lukystav,” povedal na úvod športový riaditeľ mládeže ŠKF Sereď Miroslav Greguška.

 

“Ihrisko bude predovšetkým slúžiť akadémii ŠKF Sereď a jej najmladším kategóriám. Určite však nezabúdame ani na verejnosť a hornočepeňskú mládež, ktorým by sme chceli vyčleniť určitý čas na ich športovú aktivitu. Treba však pripomenúť, že táto rekonštrukcia stála nemalé finančné prostriedky, preto areál ihriska bude uzamykateľný a monitorovaný kamerovým systémom,” doplnil Miroslav Greguška.

 

Doterajšie realizované práce na ihrisku v Hornom Čepeni: montáž kamerového systému, geodetické práce – výškové zameranie, povrchová úprava, vyrovnanie a vyspádovanie ihriska graderom, odstránenie starého oplotenia, osadenie novej konštrukcie na ochranné siete, položenie závlahového systému, vyvŕtanie novej studne, osadenie novej betónovej šachty, navozenie 200 ton piesku, zapracovanie piesku do existujúceho povrchu.

 

Čo nás ešte čaká: výsev ihriskového trávnika + hnojenie, stavba nového oplotenia celého objektu, interiérové úpravy v šatniach a spoločných priestoroch, kúpa a osadenie striedačiek, kúpa a osadenie futbalových brán, terénne úpravy, úprava mini ihriska + vysiatie trávnika + kúpa brán.

 

“Aj touto cestou by som sa chcel poďakovať všetkým, ktorí sa doteraz podieľali na rekonštrukcii tohto areálu a dokázali, že im záleží na tom, v akom prostredí vyrastá naša mládež,” povedal na záver športový riaditeľ mládeže Miroslav Greguška.

 

Poďakovanie patrí:

 

  • Ing. Karol Andrášik
  • Dušan Vajdík
  • Ján Kurbel
  • Ľubomír Očenáš
  • Ľubomír Tkáč
  • Martin Jurista

 

 

zdroj: skfseredfutbal.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je fajn, že sa ihrisko rekonštruuje ale v Seredi sa investuje do prerábky štadiónu niekoľko miliónov eur a pre deti, ktoré majú záujem venovať sa futbalu, na ňom miesto nebude? Rodičia ich budú voziť do Čepeňa? Kde je logika veci? Koľko miesta a tréningových ihrísk potrebujú Áčkari? A čo deti z H. Čepeňa? Budú mať vyhradený čas. To je koľko? Hodina, dve, tri, či 1 deň v týždni….? Všetko vykúpiť, ohradiť, a zakázať vstupy alebo kasírovať za vstup. Také slovenské.

  2. Vyrastal som v Hornom Čepeni. Ihrisko, ako sme ho volali bolo naše každodenné miesto na hranie,športovanie. Aj husi tam mali svoje miesto. Zasa si niekto urobil z neho “ grund platz „. Všetko je vyárendované, samé zákazy. O čo jednoduchšie by bolo otvoriť ho verevnosti, ale samozrejme niekto dal do toho lovášky, takže ho dáme pod zámok. Kde sú časy sociálnej istoty a slobodného ducha, kedy sa robilo všetko pre ľudí, pre ich dobro, pre ich zdravie. Dajte tam dobre veľke petlice a aspoň 4 metrový múr.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img