ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Ján Budaj a Anna Remiášová si dnes pripomenuli 25 rokov od tragickej smrti Róberta Remiáša

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dnes, 29. apríla 2021, uplynulo štvrťstoročie od tragickej smrti 25-ročného Róberta Remiáša, ktorý bol blízkym priateľom Oskara Fegyveresa, korunného svedka únosu Michala Kováča mladšieho. Remiáš robil Fegyveresovi spojku s domovom. Fegyveres v obave o svoj život ušiel do zahraničia po výpovedi, z ktorej vyplynulo, že slovenská tajná služba zorganizovala a vykonala násilné zavlečenie slovenského občana a syna vtedajšieho prezidenta Michala Kováča do cudziny. Na mieste, kde bol Remiáš zavraždený, sa pietnej spomienky zúčastnil premiér Eduard Heger, minister životného prostredia Ján Budaj, Anna Remiášová, poslankyňa Národnej rady Slovenskej republiky a matka zavraždeného a ďalší občania, ktorí si pripomínajú, že organizátori vraždy ani únosu neboli doteraz potrestaní.

Podľa slov ministra Jána Budaja politické zločiny a udalosti z 90-tych rokov 20. storočia sú temnou škvrnou v dejinách Slovenskej republiky. „Smrť Róberta Remiáša sa zapísala do príbehu demokracie na Slovensku, ktorá nemá len šťastné chvíle, akými bolo zvonenie kľúčov na bratislavskom Námestí SNP, ale vo svojom príbehu majú aj krv, únos a vraždu. Ľudia na Slovensku si zaslúžia krajinu, kde vládne právo, spravodlivosť a nedochádza k zneužívaniu moci,“ zdôraznil minister Budaj.

https://www.facebook.com/mzpsr/videos/155230913122037

Róbert Remiáš prišiel o život pri výbuchu svojho auta 29. apríla 1996 v Bratislave na križovatke ulíc Botanická, Karloveská a Devínska cesta. Motívom tohto brutálneho činu bola jeho úloha pri vyšetrovaní únosu Michala Kováča mladšieho do zahraničia. Jeho vražda nebola vyšetrená do dnešných dní.

Zdroj: MZP

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Hanba 30. apríla 2021, 11:46 – mozete uviest ZDROJ informacii, na zaklade ktoreho verejne o konkretnej osobe tvrdite: “ byvaleho policajta ktory zacal podnikat s mafiou“.

    Dakujem za informaciu.

  2. niekto pracuje aj v bratislave a niekto aj v statnych zlozkach.
    zivot a praca remiasa nebola len v zlozkach policie,ktovie preco odtial odisiel.kto pozna ,poznal bratislavske drogove podsvetie.tak by tam nasiel aj meno r.remias k albancom mal velmi blyzky vztah a distribucia heroinu mu tiez nebola cudzia,albanci sa tiez zameriavali na kradeze luxusnych vozidiel,kde tiez tento expolicajt nechybal.jeho matka asi tazko moze hovorit o nejakej moralke.

    remias prisiel o zivot pri vybuchu?auto vobec nevybuchlo,svedkovia videli ako sa remias pohyboval v aute ked zacalo horiet,kriminalisti nenasli ziadne stopy po vybusnine a to sa naozaj snazili, napr.(dusicnany),ani ziadny nastrazny,odpalovaci system.

    urcite sa tu bude ziadat zdroj odkial su tieto informacie,tak jeden dam.
    advokat HLBOCAN: bol tam trojcestny ventil,ktorym sa ovlada spustenie plynu,benzinu a kazdy,kto taketo splynovacie zariadenie ma tak vie,ze ak nastane akakolvek porucha tak je pouceny o tom ze tento trojcestny ventil musi dat do nulovej polohy.v tomto aute sa nasiel tento vypinac v nulovej polohe.Tzn ten kto riadil auto sa spraval racionalne tak ako ho poucili a dotycny v aute dal trojcestny ventil do nulovej polohy.AK BY VYBUCHOL ,TAK BY TIETO VECI NEMOHOL ROBIT,racionalne sa snazil o zachranu svojho zivota,ved on sa v aute normalne pohyboval,ludia to videli.

  3. Mam za to, ze v komunikacii som dostatocne slusny a preto hulvati a zdegenerovani jedinci si na svoje primitivne nezmysly musia najst iny priestor.

    S ostatnymi moze pokracovat seriozna diskusia. Takze ten zdroj prosim, rad prijimam nove overene informacie.

    Dakujem.

  4. Majko preco si vymazal moj komentar? Neurobil si to prvy krat kedze sa moj komentar jednal o tvojej osobe? Asi zas pravdivo. A ked ta druhy prosia aby si vymazal komentar lebo im to zasahuje do rodiny tak ich odjebes ze to nemozes a teraz si moj komentar vymazal… neboj sa pravda coskoro pojde von.

  5. Kazdy moj komentar si odfotim z obrazovky a ten ktory si zmazal mam odfoteny a mam odfotene aj to ze zmizol. Majko Majko len maz. Druhy ta prosia nakoniec budes ty! Zmazavas komentare a uz to robis dlhu dobu ale nevadi vsetko sa kopí…

  6. Pre Majka 30. apríla 2021, 20:39 – este jeden vulgarny komentar a bude riesenie presne take, ake odporucam kazdemu – plus blokovanie Vasho pristupu do media.
    Opakujem a zdoraznujem – slusne, alebo obtazujte inde. A nepotykali sme si.

  7. Mazes moje komentare. A to co ti tu pisem ides zas udat? Nech sa paci pockam si kym ma predvolaju. S radostou pridem cakam na predvolanie a nemaz komentare ktore su pravdive o tebe. Opakujem druhy ta prosia a ty sa smejes nezabudaj nato a zmizol moj komentar a ten si uz dokazes zmazat ale druhym nie. Chod ma udat ked pride predvolanie dostavim sa mas moje slovo…

  8. Ked sa robis taky ctihodny obcan preco mazes komentare? Napisal som pravdu ze? Kludne tuto ip adresu zablokuj budem pisat z dalsich. Vela ludom a rodinam si svojou strankou ublizil a nic sa vymazat neda a teraz sa mi vyhrazas bloknutim lebo som napisal nieco co sa ti nepaci. Blokni budem pisat z dalsich 200 ip adries. Nemaz komentare a bude vsetko v poriadku. Ked bloknes tuto ip adresu napisem este viac. Dobre vies a pamatas.

  9. Pre Majka 30. apríla 2021, 20:52 – v prvom rade – nepotykali sme si a bud sa budete spravat slusne, alebo si na svoje primitivne utoky budete musiet dohodnut individualny diskusny priestor.

    Utoky na medium nemaju nic spolocne s prispevkami – ste v medialnom priestore, kde sa bud prisposobite, alebo z neho budete vyluceny a pravnymi nasledkami.

    Urcite sa neprisposobi Vam ani nikomu inemu nik zo SOL a jediny kto sa bude prisposobovat, je diskutujuci vyuzivajuci bezplatny priestor.

  10. V poriadku chapeme sa. Nemaz komentare a nebudem utocit lebo zbytocne je blokovat ip adresu ked mozem pisat z dalsich ved vieme svoje vsak? Tak pojdeme na to slusne a nebuděe mazat komentare a ja nebudem pisat az tolko pravdy lebo vsetko sa kopí a archivuje si to mozno aj niekto iny aj vela inych veci. Ak sa nahodou niekde vonku stretneme mas moje slovo ze sa ti prihovorim aby si vedel kto som a aj budes vediet kto. Nemyslim to v zlom len aby si aspon vedel to staci. Mozno si aj potykame ale ja ti tykat budem lebo vykam len ludom ktory maju uroven. A staci mi len jedno. Nemaz komentare ohladom seba ked nemozes mazat konentare tym ktorym to ublizuje. 💪💪

  11. Pre Majka 30. apríla 2021, 21:03 – ja s pravdou problem na rozdiel od Vas problem nemam – keby som mal, pisal by som rovnako anonymne, ako Vy.

    Na rozdiel od Vas ssa vyjadrujem slusne, ide mi o vecnu diskusiu a vydierat ani zastrasovat sa nenecham. Neuspeli ini, neuspejete Vy.

    Nie je to o blokovani IP adresy, jednoduche uvahy necham uvahami.

    Nezaujima ma Vase slovo – ma hodnotu urovne, ktoru predvadzate v diskusii, teda uplne ziadnu.
    Je mi uplne jedno kto ste a co sledujete – ak prispevky prekrocia akceptovatelnu uroven, zakrocim rovnako, ako v minulosti a ako tomu bude aj v buducnosti.

    A nesnazte sa urcovat sposob fungovania media – Vy sa bud prisposobite, alebo budete eliminovany zakonnym sposobom. Kazdy z nas rozhoduje o tom, k comu ma vlastnicky vztah a len v supade s pravom SR s EU.

  12. Ja sa nesnazim urcivat sposob fungovania media ale zdoraznujem vymazavanie komentov ktore sa ti nepacia a vymazes si ich a ked druhym to zasahuje uz do rodiny tak sa ohradzujes aby podavali len trestne oznamenia a dobre vies ze tym nepochodia lebo policajti tiez uz maju na teba svoj nazor. Ci pisem zle?

  13. Pre Majka 30. apríla 2021, 21:18 – nezaujima ma pohlad nikoho na mna, koho nezaujima moj pohlad na neho. Zaujima ma zakon a v sulade s nim koname – inak konat nemozeme.

    Nie je porovnatelny postoj ludi diskutujucich medzi sebou a diskutujucich versus medium.

    A to vykanie prosim, lebo inak ustupim od osobne komunikacie a necham vsetko na admina.

  14. Je mi uplne jedno, kto a preco provokuje. Mna bude len dovtedy, pokym mu to dovolim. A uz vobec ma nezaujima, ako co je v koho hlave.

    Problem bude mat, ked vsetko prenecham adminovi – ten si poradil a poradi s kazdym a to bez plytvania mojho casu.

    Byt na mieste anonyma, neplytval by som trpezlivostou osoby, ktora napriek primitivnemu vyjadrovaniu sa argumentuje a napriek utokom sa snazi situaciu zmiernovat a ukludnovat. Trpezlivost, resp. dlzka casu ktory je kazdy z nas ochotny venovat civilizovaniu niektorych jedincov je obmedzena. A viaceri narazili na mantinely, ktore rozumny clovek v zasade neprekracuje.

  15. Pán Majko, sám ste pri inom príspevku napísal, že niektoré udalosti proti Matovičovi sú zinscenovanê , tak to môže byť aj v tomto prípade…len sa zamýšľam…

  16. Pravda je taká,že tento blog slúži na to,čo majiteľ blogu potrebuje.My sme len hračky,ktoré si berie podľa potreby.O nejakých slachetnych cieľoch tu nemôže byť ani reči.Je to jeho,takže ma to vôbec neprekvapuje.Rozumni ľudia sem nepíšu vôbec nič.

  17. Rozumny ludia pisat nemusia ale hoc kto tu pise na druhych a poskodzuje to kolko krat meno aj celych rodin ktore nic s dotycnym clankom ani nemaju!Ked sa napise nieco o nom a nepaci sa mu to okamzite to vymaze! Mam vela ofotenych komentarov ktore boli pisane o nom a pravdive a potom medzi riadkami uz chybali! To co pisu onom zmaze ked o druhych s radostou to tam necha potom sa robi premudrely ze on to zmazat nemoze a kazdeho posiela podavat trestne oznamenie a potom ze to zmaze. Nevadi vsetko sa kazdemu raz vrati…

  18. Čo sa tu sťažujete.Šak sem nepíšte.A poškodzovanie rodín?????Šak ide o šľapky zavretých drogových dýlerov.Fšetci čo tu píšete sa len sťažujete.Šak píšte na facebooooooooooku a tam nech vás vidíme čo ste zač vy premúdrelci

  19. pre pre LySo sa ty odpad čo do mňa obúvaš?????Ty si ten drogový dýler alebo jeho štetka?????zy sráč sa podpíš jako Kurbel aleb o Majko alebo ja ty odpad a neútoč anonymne Sa stretneme tak ti ukážem ako budeš šúcha t nohamy

  20. Stretnut? Nebudem uz ani komentovat lebo by si suchal ty a bud rad ze nevies. Nie som ani jeden ani druhy ale bol by si prekvapeny. Nebudem komentovat uz dalej lebo kazdy tu mate reci a hovno z teba. Nechame to tak lebo prva cesta by bola ma udat keby ta chytim pod krk ako robi majko. Drz sa

  21. pre pre lyso ty žebráč nerob svaly si anonym lebo sa majka bojíš aj polišov.Čo ty zgerba predávaš neaké svinstvo??????takích ako ty mosíme posla t do pi………

  22. Majko je stroskotana dusa a zebrac som neni. Nebudeme sa poznat nikdy staci len to ci som ti napisal.mozno sa pozname a ktovie ci by si mi nieco take povedal. Ja sa robit nemusim a kto som takeho asociala ako ty trapit nemusi. Polisov sa bat nemam preco a svinstvo nepredavam, svinstvo porodila tvoja mať ty asocial. A zgerba je tvoja rodina. Chces mi este nieco napisat asocial?

  23. ty zgerba všetci sme asocialy ztroskotane duše len ty si letadlo?????si šmejd anonymny fetka skur v e na a bojíš sa len kvičíš jak prasa pred podrezaným a tvoja mater ta mala vyvrhnut do latríny a spláchnu t

  24. Napis svoje meno o ostatne sa postaram ja. Ked mas odvahu napis ho a bude to tvoje suchanie nohami. Staci meno o nic ine sa starat nemusis a pridem ti osobne zaklopat na dvere to bude vsetko.

  25. pre zgerbáča ty zgerbáč sa bojíš tak že sa podpisuješ ako ja??????ty prasa čo kvičí si vytrasení a rečí máš moc.komu ty chceš klopa ť na dvere?????Fšak by si sa roztrásol a kovno by padlo ti z riti

  26. pre prasa čo sa nevi podpísať ty prasa ale sa bojíš a rozmýšľaš kto som!!!!!Ja o tebe prasa už tuším neboj fšak sa uvidíme.LySo je moja prezívka od školy ty prasa

  27. Mečiar na slobode, Lexa na slobode, Remiaš na onom svete a spravodlivosť v pi.. V kontexte by to najlepšie povedal K. Kryl: Jednou za čas, se páni ustrnou a pŕijdou poklečet… Doba sa zmenila, ľudia nie…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img