ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Hlásenie zo Smeťobrania 2: časti sídlisk D. Štúra a Fándlyho sú upratané

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MÚ a projektov mesta / 29 APR 2021 /
Mesto Sereď vyhlásilo pri príležitosti Dňa Zeme dvojtýždňové Smeťobranie. Jeho cieľom sú čisté sídliská a príroda mesta. Dobrovoľníci spolu s mestom už stihli vyupratovať viaceré lokality a mnohí sa ešte len chystajú.

Smeťozberači hlásia nasledovné vyčistené lokality:
– Fándlyho ulica (časť sídliska)
– Kukučínova (časť sídliska)
– D. Štúra (časť sídliska v križovatke s Vonkajším radom)
– Novomestská (časť sídliska)
– okolie títeša od mosta po zberný dvor
– pri Váhu (okolie larzeniek)
– kemping, trasa od Nového Majera po Horný Čepeň, časť z Kasárenskej ulice po Trnavskú a Zámocký park (vyčistili počas veľkej brigády zamestnanci spoločnosti Amazon)

ĎAKUJEME VÁM!!!

Smeťobranie v Seredi  je vyhlásené od 22. apríla do 9. mája, kedy bude mestský úrad zabezpečovať zvoz vriec s odpadom od nahlásených kontajnerových stojísk. Pošlite nám informáciu, kde ste vrecia nechali, svoj kontakt a môžete aj svoju smeťozberačskú fotku na smetobranie@sered.sk. Za dobrú prácu pre našu planétu Zem dostanete dobrý pocit a k tomu ekologický darček od mesta Sereď.

 

 

zdroj: seredskenovinky.sk

 

D. Štúra a križovatka s Vonkajším radom vyčistené
D. Štúra a križovatka s Vonkajším radom vyčistené
Hlásenie zo Smeťobrania 2: časti sídlisk D. Štúra a Fándlyho sú upratané
Hlásenie zo Smeťobrania 2: časti sídlisk D. Štúra a Fándlyho sú upratané

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Smeťobranie, zvláštny názov. Niekedy sme poznali názov „Vinobranie“. No vidíte ako sa časy menia. Vinice pomaly zanikli, zato máme smeti. O zábavu postarané, máme čo robiť.

  2. V prvom rade velka vdaka dobrovolnikom za cistenie priestranstva 😉
    Smutne vsak je, ze v obdobi ked toto prebieha a v poslednych dnoch vidim na vela miestach preplnene smetne nadoby a tym padom opat tvoriaci sa odpad po zemi, mesto opat zaspalo, ludia chodia viac von, tym padom sa produkuje viac smeti, ale odvoz smeti funguje na pravidelnosti ako pocas lockdownu ;(

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img