ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Ukradnutý bicykel v Seredi. Nevideli ste ho?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pred chvíľou nás kontaktoval čitateľ Majo so žiadosťou o pomoc pri nájdení ukradnutého bicykla:

„dobrý deň, dnes okolo obeda bol ukradnutý bicykel spred dverí bytu na Cukrovarskej ulici 146/5. Prosíme potom ak by niekto videl niekde tento bicykel aby kontaktoval políciu alebo volal na číslo 0919 179 831.“

 

Radi pomôžeme a ďakujeme všetkým, ktorí sa pripoja aspoň zdieľaním.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ty kokot dojdes ze neh ty.skovam bycikel do pivnice a potom my zavolaju ze vubuchujes mojim susedom aby ty otvorily pivnic.a ked som dosol a dal ty ho stej pivnici zabudol si ze tam niekto.bol do ta pocul ty retard.

  2. Pistinko a de su komenty teraz ty deges za bycikel pooojdes,no nehovorim ze mna nezavru mozno“cakam to“ale nie za bycikel a tento krat nebudeme spolu na cele ale ta tam kazdy den nudem byt a surovat stebu.ka ked neco ukradnem nevipravam na druhich ty drbo.sa naserem idem do soporne

  3. A rozdrbemta tak ze oblesnes ty kokotko. Namna tu nevipisuj Ale nechaj aspon sim jedno dniva hviezda na sered onnn lain ty picus.pockaj tu bytku ze ja chcem pomoct schovat baik a zistim ze to je corka a ja sa potom nervujem .SKAPES P.S. PEPO

  4. najebany som zecte my pele.ked si.myslite ze ja som ukradol.bycikel. u lepena bo vchode .NO VTEDY.
    JA SOM CHLAP A NE ŽENA. TY RYNGLA STEFAN HRDINA šak pockaj zajac

  5. Pišta zabudol si o koho si pýtal bicykel? Ty dobrý chlapec čo robíš v cukrovari.A mám aj svedkynu. Dúfam že si to pamätáš….. .

  6. Podľa informácií majiteľa má čas do zajtra 12:00 vrátiť bicykel bez vyvedenia dôsledkov. Stačí ho oprieť tam kde bol alebo zamknúť ho o zabradlie dole vo vchodovej chodbe a kľúčik hodiť do schránky Vetrák Adameková.

  7. Hrdina vrat ho tam ako tu píšu.spravis najlepsie.ja som ty ho dal do pivnice a ty potom susedka bucháš aby ty otviriyli pivnic.zbytocne sa ru len moje meno osiera.a preto som pekne bol aj u policajtov lebo ja stim nemam nic ze ty si ho ukradol.ja som bol.vtom ze je tvojq ty takito gec čo dpravi…

  8. Niekto ku mne dôjde nech mu schovám bicykel do pivnice (zaujímavá požiadavka, hlavne nenápadná) a ja ani netuším, že môže byť ukradnutý. A čo si si myslel o tom bicykli, ty rozprávkár?

  9. Ked aj som vedel ze bol ukradnuty,tu ide oto ze sa tu snazil otocit namna ze som to ja ukradol.co mam ja vracat tam nech si zoberu zaznamy z kamery to baraku kde ho vzal.tak tu netrepte ze ja som.nieco zobral.sak ja som.sam isol policajtom a tam jasne poculy telefonat s hrdinom.tak tu netrepte picoviny. A pre seredan sak povec my vonku ze som fetak.kazdeho vec pokial viem.ci ho vrati a ci nie je nanom ja stim.nemam nic.ale aspon vy mate ocom trepat.jak babky pod stromom na lavicke. Na toto vas je

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img