ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Pátranie po Tomášovi sa končí. Telo vyplavil Váh – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Civilná Ochrana NDD /  Tak naše pátranie po nezvestnom Tomášovi sa dnes ráno končí.

Bohužiaľ telo nezvestného vyplavilo pri sereďskom moste, čo potvrdil veliteľ zásahu.
Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – stanovisko KR HaZZ Trnava k zásahu hasičov:

HaZZ vykonávalo súčinnosť/ technickú pomoc Policajnému zboru.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – stanovisko KR PZ Trnava k zásahu polície

Polícia bola dnes ráno privolaná k nálezu mŕtveho tela. Obhliadajúci lekár na mieste nariadil vykonať pitvu. V tejto chvíli nie je stále potvrdená totožnosť osoby, bližšie informácie budeme vedieť poskytnúť až po jej stotožnení a vykonanej nariadenej pitve. Či ide skutočne o nezvestného muža, Tomáša Kuchynku, potvrdíme neskôr, po vykonaní všetkých potrebných úkonov.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Rodine vyjadrujem úprimnú sústrasť 😪😪
    Tomáško odpočívaj v pokoji a dávaj na rodinu tam z hora pozor🕯🕯😪😪

  2. Ja len, že úprimná sústrasť sa nepreje ale vyjadruje……
    Je to hrozne mladý človek… Úprimnú sústrasť celej rodine

  3. Ak sa tak rozhodol sam, jeho vec. Kazdy ma pravo so svojim zivotom nalozit ako uzna za vhodne, len tieto ubohe duse ublizia viac pribuznym ako sebe ked uz nechcu zit. Problemi sa daju riesit aj inak. Ak to bola nestastna nahoda je mi to uprimne luto a prajem uprimnu sustrast rodine.

  4. Odpocivaj v pokoji Tomasko, a svetlo vecne nech ti svieti🕯️Velmi je nam to luto 😪najuprimnejsiu sustrast rodicom, bratom a celej rodine. Cirime s Vami🙏🕯️🖤

  5. Chudák chalan. Asi sa nikdy rodina nedozvie prečo sa to vlastne stalo. Nech mu je zem ľahká. Aspoň ho môžu pochovať. Aj to je určitá úľava pre rodinu, paradoxne… Škoda mladého života. Vyslovujem úprimnú sústrasť.

  6. On to má za sebou. Čo ho k takémuto činu viedlo, na to my nemáme odpoveď a on to už nepovie. Ľúto mi je jeho rodiny, čo musela prežívať od zmiznutia, až doteraz? Koľko dní čakali na to, že sa objaví? Ale aspoň, že sa našiel, že nemusia už dlhšie čakať. Vedia čo sa stalo. Ale bolesť bude stále.

  7. Rozhodol sa sam. Problemi sa daju riesit aj inak. Mne je luto teraz jeho rodiny a nie jeho. Zo svojim zivotom si naklada kazdy sam ako uzna za vhodne a najviac ublizil rodine nie sebe. Jemu to uz moze byt jedno

  8. Ale ako sa piše v policajnej sprave nieje iste ci je to Tomaš..az po sudnolekarskej pitve….takze preco uz vyjadrujete sestrast..

  9. Asi preto ľudia vyjadrujú úprimnú sústrasť, lebo najprv písali, že našli Tomášovo telo a až neskôr bolo písané, že sa vyjadria až po stotožnení.

  10. Obcan, ty retard, naozaj si myslis, ze clovek, ktory sa ide zabit, ma v hlave myslienky, ze „moje problemy sa daju riesit aj inak, ale ja sa zabijem“? Alebo zda sa ti, ze ludia sa zabijaju len tak z nudy? Nenapadlo ti, ze taky clovek moze mat problemy, ake si ty este nikdy nemal? Ked hovoris, ze jeho ti luto nie je a tvaris sa, ze on niekomu ublizil.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img