ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Mestské povrchy 14

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Peter Sabo /  28 APR 2021 /  Za tieto povrchy zodpovedá mesto Sereď.

Bez komentára…

 

zdroj: seredskenovinky.sk

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pán Majko dajte nám konečne nejaký pozitívny článok, depresie máme už z tejto doby dosť… to že to tu stojí za 💩 vieme dávno a lepšie to nebude ani keby zvolíme Vás alebo pána H*nus* atď …

  2. Pre nevedomych – Majko nie je autorom týchto reportáži a paralelne sú aj na stránkach mestského hlasnika. Tak teraz neviem.

  3. Pre Bila Geca: to akože všetci máme zatvárať oči a ak chceme vidiet to pozitívne tak si mame dat ružové okuliare? Tak daj niečo pozitívne a nejecaj

  4. Bil Gec pre Majka 28. apríla 2021, 11:49 – otazka znela – opakujem:

    „kto konkretne a preco je podla Vas trapny?“

    Dakujem za zmysluplnu odpoved bez invektiv a spominania mna,Hanusa, alebo kohokolvek ineho, kto s tym nema nic spolocne.

  5. Keď máš výhrady, tak to nečítaj, nikto ťa nenúti! Keď tu bude všetko v poriadku, tak sa tu nebudú objavovať takéto články a zábery. Všetci by sme radšej čítali pozitívne príspevky. Ale keď je to tak, ako to je, je potrebné na to aj poukazovať a pripomínať, že treba s tým niečo robiť. Ale vďaka, že sa aj takýto ľudia najdu, ktorí to zverejnia.

  6. Bil Gec 28. apríla 2021, 13:27 – po treti raz prosim odpoved na otazku:

    “kto konkretne a preco je podla Vas trapny?”

    Odpoved prosim pre upresnenie Vasho verejneho vyjadrenia – citujem:

    „Bil Gec 28. apríla 2021, 9:55 – Esmeralda pokračuje. Už ste trápny…“

    Dakujem za odpoved po treti raz.

  7. Banda co od sameho zaciatku a nastupu na urad odsuhlasuje prachy len na futbal , basket ci eseročkam a pod. co ma za nasledok katastrofalny stav mesta na ukor oprav chodnikov a udrzby celeho mesta by mala vysiet za gule pripadne klitoris na kandelabroch.

  8. Odpoveď: koľko to bude mať dielov? Ako 1000 a jedna noc? Aj to je primálo na toto mesto… to však neznamená že to tu je potrebné podsúvať každý deň jedeno dejstvo. Úprimne vidíme to aj na živo ani fotiť a ani písať o tom netreba..,
    Pán Majko teraz si dovolím ja jednu otázku:
    Čo sa zmenilo v tomto meste od prvého dielu?
    Odpoveď asi poznám, ale počkám na tú tvoju.

  9. Bil Gec – ty čomu nechápeš, že toto nie je materiál pána Majka ale niekoho iného. Jeho meno je v texte a aj zdroj je tam uvedený. A čuduj sa svete, je to seredský hlásnik. Tak sa skús obrátiť na editora resp. redakčnú radu noviniek. A ak ani toto ti nedocvakne, tak máš problém s chápaním čítaného textu.

  10. Bil Gec pre Majka 28. apríla 2021, 20:14 – po stvrty raz prosim odpoved na otazku:

    “kto konkretne a preco je podla Vas trapny?”

    Odpoved prosim pre upresnenie Vasho verejneho vyjadrenia – citujem:

    “Bil Gec 28. apríla 2021, 9:55 – Esmeralda pokračuje. Už ste trápny…”

    Dakujem za odpoved po stvrty raz.

  11. Ešte raz a pomaly ste trápny… prečo? = pretože = je to bez efetu. Može tu byť aj 1000 dielov ale bude to aj tak bez efektu. A nebudte prosím smiešny s tou otázkou po 5x môj čas je drahocenný

  12. Bil Gec 28. apríla 2021, 23:40 – vobec ma nezaujima Vas cas, kedze Vas nezaujima cas moj a cas ostatnych diskutujucich.

    Co ma ale zaujima, je Vase VEREJNE vyhlasenie citujem: „Už ste trápny…“ vlozene pod konkretnymi fotografiami konkretnych priestorov v meste od konkretneho autora.

    Ak nie ste mentalne retardovany, na 5 raz by ste mohol odpovedat na priamu otazku tykajucu sa priamo Vasho verejneho vyhlasenia:

    “kto konkretne a preco je podla Vas trapny?”

    Ak ste prestrelil a napisal ste nieco len preto, aby ste nieco napisal – potvrdte to a niet co riesit, akurat Vam odporucim nespamovat diskusiu a Vas drahocenny cas skutocne radsej vyuzit na navstevu odbornika – zvykne to pomahat a myslim, ze to preplaca aj poistovna.

    Alebo jednoducho odpovedzte na otazku.

    Dakujem.

  13. Nie tak zhurta pán Majko,čitateľ napísal,že je to už trápne,keď sa fotografuje každá dierka na ulici.Aj ja to považujem za trápne a ešte veľa ľudí,ktorí majú Sered radi,je to ich rodné mesto,a nachádzajú aj veľa pozitívneho v meste.Vas dôvod poznáme,prečo sa Vám také niečo páči.Samozrejme,že to nie je všetko v poriadku,ale to neznamená,že ľuďom iného názoru idete hneď nadávať do retardovaných.Vy čo ste ?

  14. Ja som nedávno niečo hľadal v Šali na bicykli. Celé mesto som obehal. Tak to by ste mali vidieť ten tankodrom ! Na všetkých chodníkoch veľké vypukliny,praskliny a výtlky. Sem – tam nejaká nerovnosť tu v Seredi je nič proti tomu !
    Zlaté naše mesto !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img