ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

FICOV PRÁVNY ŠTÁT

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Gábor Grendel

FICOV PRÁVNY ŠTÁT
Keď sa Smer vráti k moci, budú trestne stíhaní sudcovia a prokurátori, ktorí trestne stíhanú jeho kamarátov. Takto si predstavuje právny štát Robert Fico. Dnes to povedal v priamom prenose.
Zúfalí ľudia robia zúfalé činy. Alebo rozprávajú nezmysly. Nič viac sa k tomu nedá povedať. A ani netreba. Takýmito rečami len prispieva k tomu, že ho čoraz menej budú ľudia brať vážne.
V právnom štáte sudcov a prokurátorov nemôže zujímať, kto je práve pri moci. V právnom štáte sú orgány činné v trestnom konaní nezávislé. Bodka.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ty magyar „UJO“ však Žilinka koná voči Kyselovi, čo to tu trepeš. Mne je Fico ukradnutý, ale Ty a tvoja osvietena smečka ešte viac.

  2. Pre autora
    Predchádzajúce vlády hazardovali s peniazmi, ale vy sa domnievam hazardujete so životmi občanov chaotickým riadením pandémie.

  3. Grendel a Vy všetci ste neskutočnú farizeji,zakernici,ja som tu tlačovku pozeral,bolo tam niečo,čo nezodpovedalo skutočnosti.?Práve naopak,Vašou snahou by malo byť ocistovanie justície a nie ,na jednej strane zatýkanie sudcov a prokurátorov a na druhej “ našim všetko dovoliť“ Choďte do riti.

  4. Kto by mal byť podľa vás vo vláde? Smer nie, olano nie. Dajte nejakú kombináciu. Napíšte kto by mal byť a nie len kto by nemal byť.

  5. Kotol hrniec karhá a oba sú čierne. Jeden na druhého poukazujú prstom, len na seba sa zabúdajú pozrieť. Počnúc Mečiarom a ostatnými, čo sa zmenilo v prospech občanov, ktorí na nich robia? Možno že to, že nám pribúdajú ako huby po daždi politické strany a úrady a predávajú sa naďalej pozemky cudzincom. Aj Fico a ostatní radšej nech držia hubu! Neviem,čo a ako by to urobil Fico, keby ho zastihla táto pandémia? Teraz len vystrkuje rožky, už sa otriasol z neúspechu a tak ako aj Harabín sa pokúšajú dostať k moci.

  6. Úvaha,Tvoja úvaha je takáto,všetko sa teraz môže,lebo Mečiar Fico ,Fico si len robí len svoju prácu,a ak si Ty myslíš,že na to nemá právo,lebo je Fico,to sa veľmi mýliš.A nakoniec,generálny prokurátor vydal príkaz na vyšetrenie prokurátora,ktorého Fico kritizoval.To sú fakta, nie „Úvahy“

  7. Pre anonym 12.10
    Zmena volebného systému na priamu demokraciu. Sme pomerne malý štát, mohlo by to byť dobre.
    Vládli by občania cez referendá. Poslancov by stačilo aj 100. Vláda by spravovala ministerstva podľa volebných ziskov strán v parlamente.
    Obecný poslanec by pri hlasovaní mal vedieť vôľu občanov, ktorú by si sám zistil. Zistenia komisií by mali mať záväzný charakter.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img