ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Stanovisko prezidenta Policajného zboru k výzve Al-Káida

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Stanovisko prezidenta Policajného zboru, plk. Petra Kovaříka, k výzve Al-Káida:

 

„Pravdou je, že bezpečnostné zložky SR zachytili takúto informáciu. Môžeme však všetkých ubezpečiť, že zatiaľ nemáme informácie, že by mala súvis so Slovenskou republikou. Napriek tomu sme prijali opatrenia, ktoré z taktických dôvodov nebudeme zverejňovať. Únik policajných správ do mediálneho priestoru, hoci neutajovaných, považujem za nezodpovedné správanie sa, a nariadim kontrolu, aby som zistil, kto sa takto zahráva s citlivými informáciami, ktoré momentálne teraz vyvolávajú zbytočnú paniku.“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kedy začnú riešiť tých čo pustili všetko zo spisov Kuciak a iných… Komplet cele spisy mali novinári k dispozícií so všetkými citlivými údajmi…

  2. Pod Kalinákom pôsobil ako riaditeľ Sekcie prevencie, korupcie a krízového manažmentu Úradu vlády SR a súčasne ako riaditeľ Kancelárie Bezpečnostnej rady na Úrade vlády. Nuž čo už len tento pánko chce zachytit,ked sa mu po úrade vlády špacírovala Trošková konkubína mafiana Vadalu.

  3. Pod týmto pánom pracujú všetci ľudia, ktorí sa tam dostali ešte za pána Kaliňáka a pani Sakovej. Takže všetko po starom. Asi ani toto nezachytil.

  4. Zachytil vôbec kde pracuje?
    Takže – bude šmírovať vlastných, ako by mal šmírovať po tých čo sa vyhrážajú? Únik informácií? Vždy najprv od seba a nech mi „pánko“ nehovorí, že fízli nemajú „napichnutý“ mobil. V „rámci bezpečnosti“.
    :))

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img