ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Pozor ! V Pate bol zaznamenaný pohyb medveďa

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pata / Žiadame občanov o zvýšenú opatrnosť pri pohybe v prírode, nakoľko bol v našom chotári (Pod Borodmi) zaznamenaný pohyb medveďa.

 

zdroj: Obec Pata, Fb

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Naozaj si myslíš, že bude tradičným v „južných lesoch“?
    Priateľu, na juhu žiadne lesy nebudú. Logistika sa o to postara. Ak už nie je o to postarané. Gáň, Sereď, Nitra, …Nemáme ani pôdu, tobôž lesy! Ešte aj v tých lesoch medveď nemá pokoj. Budajko sa postará aby bol celoročne chránený tak, ako vlk. Už len otázka. Čo potom, keď bude vlk premnožený, nebude mať vlastný revír a nasťahuje sa do nížin, …? Ľutujem chovateľov oviec, husí, .. Na to aj Budmajko neodpovie. Či načo? Veď už husi nechováme. A chov oviec? Otázka času, kedy sa o to vlci postarajú.

  2. a čo ak je to amík?!
    Amíci sa rozťahujú po celej európe a to vám nevadí? Viete vôbec koľko je tu amerických zmrdov? Je Sliač ešte „slovenský“?

  3. Špión…
    A ty si ruský špión k d tak dokonale poznáš počty tých amerických a svojich červených bratoch mlčíš a popierqs ich existenciu ale poukazuješ na tých amerických?
    Troška si dostuduj dejepis….ak ti západná kultúra vadí tak si choď skúsiť tu Rusku ….z Ruska a krajín pod ruským voličom uteká viac ľudí ako do Ruska ….prečo asi?lebo je ten západ taký zlý? Nieje ideálny ale vždy lepší ako ruský svet

  4. Zbaľ sa a choď. Ty zapredana kur va. Nepoukazujem na zitie v krajine, ale na sposob, akym pravom su na nasom uzemi amici. S minulostou sme sa vysporiadali tak, ze ruske vojska odisli. A nadrbeme si sem americanov?! To je uz ok? Nepominaj dejepis. Ty asi nevies, ze USA je iny kontinent.

  5. Špión, daj vedieť, koĺko je na Slovensku amerických vojakov? Pretože ak správne gúglim, tak aktuálne sú tu až š t y r i a !!! S predchádzajúcim súhlasom Národnej rady SR.

  6. Gúgl ti to určite povie.
    Buď si chudák a veríš všemohúcemu gúglu, alebo si naozaj tak naivný.
    Napr.:10.4.2021 „Ministerstvo obrany zaregistrovalo zvýšený záujem o tému presunu vojenskej techniky a personálu, najmä pre napätú situáciu na Ukrajine. Ako vysvetlil rezort, presuny patria k bežným aktivitám štátov Severoatlantickej aliancie. „Severoatlantická aliancia je obranná organizácia, ktorá významnou mierou zvyšuje aj našu vlastnú bezpečnosť. Vyjadrujeme zároveň bezpodmienečnú podporu teritoriálnej a štátnej a suverenite Ukrajiny,“ uzavrelo ministerstvo.“
    Koľko prišlo? Koľko odišlo? A hlavne – koľko ich zostalo?
    Ešte raz. Štyria? Ty si asi fakt vymletý.
    Nechápeš? “ „Severoatlantická aliancia je obranná organizácia, ktorá významnou mierou zvyšuje aj našu vlastnú bezpečnosť.“
    Slovo obranná nahraď správnym slovom. Skutočným pomenovaním.
    Ešte si pripomeň, čo je suverenita štátu. Tu ti gúgl povie presne: „Zvrchovanosť (suverenita) štátu vo svojej podstate znamená, že štátna moc je nezávislá od akejkoľvek inej moci tak vo vnútri štátu, ako aj za jeho hranicami.“
    Chápeš? Štátna moc je nezávislá! Tak čo tu robia…?
    Daj si to v hlavičke doporiadku. Nie všetko ti gúgl a média povedia všetko a pravdivo.

  7. Choď sa liečiť, kde sú tu tie davy amerických vojakov, ukáž, nájdi, odfoť! Ja som v živote nijakého nestretol, zato tých sovietskych som stretal pred 89 požehnane. Ty si to daj v tej tvojej chorej hlavičke doporiadku. Gúgl to zle vygúglil, ono tu nie sú ani tí štyria, chápeš ty úbožiak?

  8. To neboli medvede ,, to boli dvaja strašne pretučnelí olašský cigáni a Prežrali sa a potom sa sfetovali ako dve veľké tučné prasatá a išli sa vyvalovat
    namiestoo do Herní na polia a vyzerali ako ,, PRASOPSY !

  9. To tlste prasa sedive z FC tunel NItra bolo tusim v telke, ako medved , casom bude zase v telke policia patra ako tunel Nitra …

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img