ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Pátrači po nezvestnom Tomášovi: „Bohužiaľ aj napriek snahe sme stále neúspešní“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Army Športy SlovenskoDnes sme sa opäť zúčastnili pátrania po nezvestnom Tomášovi Kuchynkovi zo Serede.

S kolegami z Civilná Ochrana NDD, Pohotovostný pátrací útvar, Rescue Karpaty sme na člnoch prešli naplaveniny na rieke aj priehrade, ostrovy, pešo sa prešli brehy od Kráľovej až po Sereď z oboch strán a to aj vďaka dobrovoľníkom, ktorí nám prišli pomôcť.

Využili sme aj plný potenciál aplikácie na manažment pátracích tímov.

seredonline.sk ďakujeme za informovanie verejnosti a aj za zapožičanie techniky na prehľadávanie vodnej hladiny.

Bohužiaľ aj napriek tejto snahe sme stále neúspešní. Musíme prehodnotiť ďalšie kroky.

Ďakujeme všetkým za pomoc a podporu.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pane bože, veď sa nemohol vypariť 😢 nechápem, ako ho nemôže nikto nájsť 😢 je mi to veľmi ľúto, kiež by sa už našiel 🙏

  2. Tiez si myslim ze niekam odisiel a takto to uhral. Rodicia nech dufaju ze ano ale ak by to bola pravda tak kvoly tomuto co vsetci zanho robia by si mal odsrat riadny trest a zaplatit vsetky vyjazdy a strateny cas. Nebudem tu nanho nadavat lebo ozaj sa mohlo stat to co nikto nechce ale ak zije tak by som mu navrhoval exeplarny trest.

  3. ……
    Trochu silná káva, exeplárny trest, sorry, nikto nevie pozadie tohto. Zastanem si toho chlapca. Nikto nevie čo a prečo spravil ,to čo ešte nevieme, možno mal nejaký problém, nepriateľov….slabšia psychika a zlo je na svete, nie je každý človek silný jedinec…každý rieši svoje problémy po svojom, bohužiaľ v niektorých prípadoch takto aj ked dúfam že príde radšej k tomu aby sa ozval než aby sa našiel.

  4. Ak nám to vybavíte, to vypustienie váhu vám dám nobelovku. Pretože už nám to bolo viac krát slúbené a žial bezvýsledne

  5. Títo mentálni akrobati vám vybavia leda tak zvýšený krvný tlak. Vôbec si ich nevsimajte. Pokiaľ ste z tímu záchranárov, potom vedzte, že každý súdny človek obdivuje vaše odhodlanie. Internetoví odborníci-vševedovia západnú prachom dejín, ale vaša práca je statocna a zaslúžná činnosť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img