ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Hlásenie zo Smeťobrania: Kukučínova a Novomestská sú vyčistené!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ing. Zuzana Slahučková, referent komunikácie MÚ a projektov mesta / 23 APR 2021 /
Mesto Sereď vyhlásilo ku Dňu Zeme dvojtýždňové Smeťobranie. Jeho cieľom sú čisté sídliská a príroda Serede.
Smeťozberači už stihli vyčistiť Kukučínovu ulicu a tiež časť sídliska na Novomestskej ulici. Čistenie prírody v okolí Váhu si vzali pod palec detičky s pani učiteľkami z MŠ D. Štúra.

„Naša dcéra Sofinka Sedmáková začala so zberom odpadu už minulý týždeň a podarilo sa jej dokopy s maminkou a neskôr s kamarátkou Amálkou vyzbierať spolu 13 vriec odpadu. V uvedenej aktivite chce aj naďalej pokračovať, pretože sa jej nepáči chodiť po meste, kde ľudia len tak bezohľadne odhadzujú odpadky mimo smetných košov. Verí, že sa k nej pridá čo najviac ľudí a pomôžu „vyčistiť“ toto mesto,“ napísal otec šikovnej a múdrej Sofie z Kukučínovej ulice.

„Akcia dopadla na výbornú, keďže sa k nám pridalo kopec detí a veľmi nám pomohli. Boli to Ninka, Emka, Samko, Maroško, Biba, Bobo, Tomas,“ napísala pani Janka Nagyová, ktorá upratovanie na Novomestskej perfektne zorganizovala.

ĎAKUJEME VÁM!!!

Smeťobranie v Seredi  je vyhlásené od 22. apríla do 9. mája, kedy bude mestský úrad zabezpečovať zvoz vriec s odpadom od nahlásených kontajnerových stojísk. Pošlite nám informáciu, kde ste vrecia nechali, svoj kontakt a môžete aj svoju smeťozberačskú fotku na smetobranie@sered.sk. Za dobrú prácu pre našu planétu Zem dostanete dobrý pocit a k tomu ekologický darček od mesta Sereď.

Deň Zeme je o nás
Nielen zberom odpadkov sa dá osláviť Deň Zeme. Naša matka Zem nám poskytuj domov, vodu, vzduch, jedlo, zeleň, priestor na život a nekonečné možnosti na tvorenie. Našej planéte preto môžeme pomôcť aj tým, že si uvedomíme, kde plytváme jej zdrojmi. Možno je to jedlo, voda, nákupy čohokoľvek. Možno mrháme časom, príležitosťami, alebo talentom na dobré veci. Začať musí každý od seba.

 

zdroj: seredskenovinky.sk

 

Sídlisko na Kukučínovej upratala Sofia s kamarátkou Amálkou. Ďakujeme rodičom šikovných dievčat!
Smeťobranie na Novomestskej
Smeťobranie na Novomestskej
Smeťobranie na Novomestskej
Smeťobranie na Novomestskej
Smeťobranie na Novomestskej
Smeťobranie na Novomestskej

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. to je hnus deti nahnať ako ovce zbierať bordel po bezdomovcoch a ožranoch, kde bola Šlahučká a ostatná farizeji mestského zastupiteľstva ?

  2. To nie je len po bezdomovcoch. To je odpad aj po ostatných ľuďoch a milovaných detičkách. V piatok deti vyzbierali okolo nášho činžiaka papiere a platové fľaše a včera už tam deti zase po sebe zanechali odpad. Kontrolujú rodičia svoje deti, ako sa správajú? Oni si robia čo chcú.

  3. Aj ja som videl zbierať ľudí na sídlisku a verím, že vyčistené to zostane, čo najdlhšie.
    Rodičia by mali upozorňovať deti nech nenechavaju odpadky po sebe na lavičkách.

  4. To zbierali detičky s rodičmi. Neznamená, ak niekto nie je na fotke, že nezbiera. Zbierajú aj dospelí, tešia sa, že detičky sú s nimi. A zároveň sú vzorom pre svoje deti.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img